• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşini başka şehirde yaşamaya ikna edebilen var mı?

Poni Bon

🦄
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
14.422
50.808
798
Arkadaşlar kayınvalidem kayinpederimi yaptıklarından dolayı sevmiyorum artık,bununla ilgili çok konum var.
Ailemden görmediğim sevgiyi onlardan bekledim anne baba yerine koydum onları ama değer vererek hata etmişim.eltilerim görümcemler çok soğuk herkese karşı, hiç samimi değiller. İlk zamanlar eşimin memleketinde yaşamayı kabul ettim ev bile aldik ordan ödüyoruz. Eşim ailesine çok düşkün değil ama oraya gidince mutlaka görüşülecek.
Eşim başka şehirde yaşasa mutsuz olacak biliyorum çok seviyor o şehri. Eşim mutsuz olmasın diye söyleyemiyorum ısrar edemiyorum.ısrar etsem tartışsak benim istediğim şehre gelir ayrılmamak için ama cok mutsuz olur. İçim içimi yiyor 8 ay sonra tayin zamanı.

Onlara uzak ilçede olabilir.esin düşkün değilmiş korkma.ya da başka ilde sandığın gibi mutsuz olmayabilir konuştun mu onunla

Eşinizle oturup açık açık konuşun lütfen gerekçelerinizi açıklayın rahatsızlıklarınızı belirtin gitmek istediğinizi ama onu mutsuz etmekten korktuğunuzu açıkça anlatın
Bana kalırsa hiç beklemediği şekilde mutlu olabilir çünkü bazen huzur mutluluğu getirir. Bence biraz anlayışlıysa bu problemi konuşa konuşa kavga gürültü restleşme olmadan halledin

Eşimle konuştuk benim o şehri istememin nedenini bulduk. Ben onun ailesini ailem gibi gördüm anne babasını anne babam yerine koydum kendiminkilerden sevgi görmediğim için ama hayal kırıklığına uğradıgim için o şehirde mutsuz olacakmışım gibi geliyordu. O şehri ve yeni aldığımız evi seviyorum eşimde istemediğin zaman görüşmeyiz biz bi aileyiz artık kendimiz mutlu olmaya bakalım dedi. Sonuç o şehirde yaşayacağı z ama aklımda soru işaretleri olmadan

Dua edin dua... Ben de evlenmeden ince oturdugum yerde oturmak istiyordum, ailem de ayni sehirde ama o kisim pek onemli degil. Cunku suan oturdugum yerde hic tanidigim yok, insanlar bir garip yeni arkadasliklar da edinemedim. Bisey de diyemiyorum cunku esimin isi burada. Neyse iki ay kadar once haber geldi, esimin isi annemlerin bulundugu ilcedeki osb ye tasinacakmis. Yakinlarda onca osb varken annemlerin orasi olmasi bize buyuk surpriz oldu. Burada kiradayiz da mecbur tasinacagiz yani oraya :KK76:

Allah size de hayirli kapilar acsin.

Back
X