yapacak olan yapıyor.Merhaba Arkadaşlar kızkardeşim aldatıldı ama boşanmadı (eşi yaptığı hatanın farkına çabuk vardı ,tövbe etti şuan çok pişman ve iyi bir eş ,inş öylede gider..ama kardeşim biraz kırgın tabiki şans vermiş olsada zamana bıraktı ..inş mutlu olurlar).
gelelim asıl konuya çok sevdiğim ve abla dediğim aile dostumuz vardı ,kocası aldatmıştı ve abla dediğim insan şans vermedi ,çocuklarıda yetişkindi istemedi . (aldatan koca ve metres evliydi).duyulunca iki tarafta rezillikten kurtulmak adına boşanıp evlenmişler ve birde çocukları olmuş bu insanlar 45_50 yaşlarındalar..şu an tövbe edip kendilerini iç dünyalarına adamışlar (konu kapanmasın diye yazamadım parantezde yazıyorum dine adamışlar ,bu kısma yorum yapmayalım kapanmasın konu)..ve çok mutlularmış..benim takıldığım nokta abla dediğim insan 30 yıllık evliydi ,ev hanımı hiç bir güvencesi yok öylece kalakaldı ortada çocuklarının desteği olmasa çok perişan ,yaşıda var iş bulamaz kolay kolay ve çökmüş tabii kadıncagız..öyle mutsuzdu ki ..içim acıdı ..ben böyle hisler içindeyken bir kadının kocasıyla ilişkiye giren diğer kadının mutluluğunu hiç anlayamıyorum (eşine konuşacak kelime bulamıyorum )kadının kadına destegi nerede ? ne kadar kötü olmuşuz biz ? insanlık nerede ?değerler nerede ? ...ayrıca başka insanların mutsuzluğu üstüne mutluluk olmaz diye düşünüyorum ,elbet bir gün çıkar bir yerlerden ..Rabbim kötü insanlarla sınamasın hiçbirimizi ..çevrenizde örnekler varsa sizde yazın belki bu işlere bulaşan insanlar okurda bir ders çıkarırlar belki ..kimbilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?