EŞİNİ BOŞAYIP METRESİYLE EVLENEN ERKEKLER HAKKINDA

ESELA1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
1.867
1.532
133
Merhaba Arkadaşlar kızkardeşim aldatıldı ama boşanmadı (eşi yaptığı hatanın farkına çabuk vardı ,tövbe etti şuan çok pişman ve iyi bir eş ,inş öylede gider..ama kardeşim biraz kırgın tabiki şans vermiş olsada zamana bıraktı ..inş mutlu olurlar).
gelelim asıl konuya çok sevdiğim ve abla dediğim aile dostumuz vardı ,kocası aldatmıştı ve abla dediğim insan şans vermedi ,çocuklarıda yetişkindi istemedi . (aldatan koca ve metres evliydi).duyulunca iki tarafta rezillikten kurtulmak adına boşanıp evlenmişler ve birde çocukları olmuş bu insanlar 45_50 yaşlarındalar..şu an tövbe edip kendilerini iç dünyalarına adamışlar (konu kapanmasın diye yazamadım parantezde yazıyorum dine adamışlar ,bu kısma yorum yapmayalım kapanmasın konu)..ve çok mutlularmış..benim takıldığım nokta abla dediğim insan 30 yıllık evliydi ,ev hanımı hiç bir güvencesi yok öylece kalakaldı ortada çocuklarının desteği olmasa çok perişan ,yaşıda var iş bulamaz kolay kolay ve çökmüş tabii kadıncagız..öyle mutsuzdu ki ..içim acıdı ..ben böyle hisler içindeyken bir kadının kocasıyla ilişkiye giren diğer kadının mutluluğunu hiç anlayamıyorum (eşine konuşacak kelime bulamıyorum )kadının kadına destegi nerede ? ne kadar kötü olmuşuz biz ? insanlık nerede ?değerler nerede ? ...ayrıca başka insanların mutsuzluğu üstüne mutluluk olmaz diye düşünüyorum ,elbet bir gün çıkar bir yerlerden ..Rabbim kötü insanlarla sınamasın hiçbirimizi ..çevrenizde örnekler varsa sizde yazın belki bu işlere bulaşan insanlar okurda bir ders çıkarırlar belki ..kimbilir...

kimsenin ahı kimsede kalmaz merak etmeyin
yalnızca o teyzenin hakkına mı girmişler yani
ne kadar yetişkin olsa da o çocuklar ne hissetti acaba
teyzem en fazla olsa 50,55 yaşındadır
çocuk bakabilir
el işi yapabilir
geçimini az çok sağlayabilir inşaallah

yapacak olan yapıyor.
üstelik kılıfına da uyduruyor.
kolay kolay da ders almıyor kimse.
herkesin haklı bir sebebi var maşallah.
şurda bdv de bile metreslik yapan kadınların savunmalarını ağzımız açık okumuyor muyuz?
milyon tane de şey yazılsa hatalarını kabul etmiyorlar.
saç baş yolduruyorlar insana.
içinde varsa bir insanın yapıyor.
Allah şaşırtmasın ne diyeyeyim kimseyi

Kadin kadini dusunmez , koca da karisini... Isin icine duygular girince her sey baska oluyor. O yuzden herkes kendini dusunecek. Bu dunya boyle. Herkes ahlakli degil malesef. Bunu anlamam biraz zaman aldi .

Ablana gelince aldatmanin telafisi olmaz. Bugun barissa yarin yine aldatilmayacaginin garantisi yok.

Son düzenleme:
Insan ne oldum dememeli, ne olucam demeli. Hayat yarin ne alir ne verir kimse bilemez. Ablanizin durumu da bizlere örnek olmali aslinda. Her kadin ayaklari ustunde durmali, evlendikten sonra da varolan isine devam etmeli

Şu erkeklere çok üzülüyorum bu adi metresler nasıl da bu evli erkekleri kandırıyor. Erkeklerimize sahip çıkalım lütfen aldatsa da tövbe ederse affedelim ne olmuş bi kere aldattıysa kadın aklını çelmiş sonuçta.

Bu arada kız kardeşinizin eşinin tövbesine tamam diyorsunuz da aldatan kocayla diğer kadının tövbesini mi kabul edemiyorsunuz.

Kadın dayanışması kısmen çalışsada bazı mevzularda kadının en büyük düşmanı yine kadındır. Dayanışmaya falan çok inanıp güvenmeyşn insanlara

Ben bu olaya biraz farklı açıdan bakıyorum. (Aldatmaya değil)

İnsan evli dahi olsa gönlü başkasına kayabilir, eşine karşı olan duyguları bitmiş olabilir, başka birine aşık olabilir. Evlilik sevgi devamlılığını garantileyen birşey değil malesef. Böyle bir durumda kadın ya da erkek evliliğini bitirip başka biriyle mutlu bir yaşam sürebilir. Bu tip durumlarda ben vay efendim çoluğunu çocuğunu bıraktı gitti, vay efendim hakkına girdi, ah aldı, mutlu olmamalı denmesini anlamıyorum.

İşin içine aldatma girdiyse zaten söylenecek çok bişey yok. Aldatma affedilmemeli. Aldatan taraf da ne hali varsa görsün bence. İster mutlu olsun ister sürünsün.

Sanırım "adalet" kavramını sorguluyorsunuz, sizi anlayamam bu konu için ancak bu sorgulamanızı anlıyorum. O kadar çok şey yaşıyoruz ki adil olmayan, sokakta görsek yüzüne bakılmayacak insanlar öylesine çok üzecek şeyler yaşatıyor ki bizlere... Bilmiyorum insan içten içe herşeyin bir dengesi olduğuna inanmak istiyor en iyisi beklemek elbet hesap döner

çatlak testiden su içilmez.... bi kere olduysa gene dener bene şansını o enişte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…