EŞİNİ BOŞAYIP METRESİYLE EVLENEN ERKEKLER HAKKINDA

kız kardeşinize yorum dahi yapamadım
kızkardeşimde affetmedi aslında sadece bir şans verdi ,çünkü eşi çok pişman ve gerçekten çok çaba gösterdi ,biz pek karışmadık kararı ne olursa olsun destegiydik..çocukları var ve kocasınıda çok seviyordu ,sadece bir şans için denemek istedi ,eskisi gibi değil ama mutlu olmaya çalışıyor ve evlilik danışmanındanda destek alıyor ..rabbim hakkında hayırlısını versin inş..

Cnm kimse ders mers çıkarmaz ..bu tip insanlar kendi nefislerinden başka birseyi onmsemiyorlar malesef ..yahu tamam güzel kadın yada erkek ..etkilendin de nerde kaldı vefa ..ah vefa ahh kimsede vefa kalmadı ..

Evliyken aşık oldum diyenlere inanmıyorum. Evliliğin sorumluluğu ağır geliyor. Dışarıdaki kadın/erkek evlilere sorumluluk yüklemiyor istediği gibi takılma fırsatı sunuyorlar. O 2. kadın/erkekler de evli kişilerin eşlerine göstermedikleri ilgiyle parayla kendilerini bir b.k sanıyorlar. Tencere yuvarlanıp kapağını buluyor.
Burada siz aman hemcinslerinize bu kötülüğü yapmayın diye boşa diyorsunuz. Bütün Türk kadınları evli erkeklere bakmasa bu sefer yabancı uyruklu kadınlarla aldatılacak o abla. Çünkü adamın karakteri bozuk.
Verdiğiniz örneklerde kız kardeşiniz hata yapmış. Abla dediğiniz kadın da bir gün mutluluğu yakalayacak. Bir şerefsiz adamın sağlayacağı yuvaya kalmadı kadın. Allah ona yeni kapılar açacaktır mutlaka.

yorumunuzda haklısınız zaten erkeklere yorum dahi yapamıyorum derken gerçekten yapamıyorum .insan eşine ,çolugunun çocuğunun annesine ,kötü gününde yanında olan insana bunu yaparsa yatacak yeri yok.. o kısma girmek istemedim ,çünkü burası k.k ve kadınlar ve hemcins ilişkilerimize göz atmak istedim ..

O ikisinin içide çürümüştür merak etme bu tipler dışardan mutlu görünürler

Amaaan iki karaktersiz birbirini bulmuş oluyor bu evliliklerde. Boşanan kadın bu vasıfsız kocadan kurtulduğu için şükretsin.

Son olarak : alem resmen motor olmuş
Evlenseler nolcak ki karsilikli boynuzluyolardir birbirlerini.
Dine baglanmalarinin sebebi de rezilliklerini etrafa unutturmak icindir. Her sakalli turbanli iyi musluman olsa ohooo

Edit:Bu arada niye seni alintilamisim bilemedim :)

Allah büyuktür....
Etme bulma dünyası...

Tövbeleri biz kabul etmiyoruz ancak Allah kabul eder isterse...kocam beni aldatiyorsa bişeyleri kaybetmeyi göze almıştır. Biz bir kere aldatsak hangi koca kabul eder...Ben sadece kocam değil arkadasim, kardesim, dostum bile ihanet etse affetmem ve affetmedim. Bazi hataların geri dönüşümü yoktur malesef. Affedenede saygi duyarim orasida ayri...

Kız kardeşinize diyecegim bir kadın bu yapilani asla unutmaz oda unutmayacak ve asla eskisi gibi bakamayacak eşine.
Eşi ise tekrar aldatacak eminim ki. Aldatmak bi karakter meselesi ve o adam da bu karaktere sahip uzgunum

Kelaynak kuşlarını koruyalım kollayalım gibi olmuş bu

Kiyametin alametleri, dunyanin civisi cikmis durumda.. Allah islah etsin..

Öyle bir yazmışsınız ki; bakın eniştem ablamı aldattı ama boşanmadı mutlular
O diğer aldatılan kadın boşandı; mutsuz çökmüş.
Bu durumda boşanmasınlar mı?
Ayrıca ablanız bunu hiç unutmayacak ve hep şüphe duyacak malesef ki..

Elin kadını dur bunun kocası ile ilişki yaşamayayım sonra bu ortada kalır yazık mi demeli ki.. ortada kalmayacaksam kapacak yani:))

Onun vicdanı ile mi evliligim ayakta kalacak.. tamam kimse üzülmesin.. kimse kimseyi uzmesin ama.. asıl konudan kopmamak lazım adalet ararken..

3. Kişi beni ilgilendirmez.. o bana söz vermedi.. muhatabım eşim sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…