Kendilerini dine adayına yaptıkları pisliklerden arınmıslar mi şimdiMerhaba Arkadaşlar kızkardeşim aldatıldı ama boşanmadı (eşi yaptığı hatanın farkına çabuk vardı ,tövbe etti şuan çok pişman ve iyi bir eş ,inş öylede gider..ama kardeşim biraz kırgın tabiki şans vermiş olsada zamana bıraktı ..inş mutlu olurlar).
gelelim asıl konuya çok sevdiğim ve abla dediğim aile dostumuz vardı ,kocası aldatmıştı ve abla dediğim insan şans vermedi ,çocuklarıda yetişkindi istemedi . (aldatan koca ve metres evliydi).duyulunca iki tarafta rezillikten kurtulmak adına boşanıp evlenmişler ve birde çocukları olmuş bu insanlar 45_50 yaşlarındalar..şu an tövbe edip kendilerini iç dünyalarına adamışlar (konu kapanmasın diye yazamadım parantezde yazıyorum dine adamışlar ,bu kısma yorum yapmayalım kapanmasın konu)..ve çok mutlularmış..benim takıldığım nokta abla dediğim insan 30 yıllık evliydi ,ev hanımı hiç bir güvencesi yok öylece kalakaldı ortada çocuklarının desteği olmasa çok perişan ,yaşıda var iş bulamaz kolay kolay ve çökmüş tabii kadıncagız..öyle mutsuzdu ki ..içim acıdı ..ben böyle hisler içindeyken bir kadının kocasıyla ilişkiye giren diğer kadının mutluluğunu hiç anlayamıyorum (eşine konuşacak kelime bulamıyorum )kadının kadına destegi nerede ? ne kadar kötü olmuşuz biz ? insanlık nerede ?değerler nerede ? ...ayrıca başka insanların mutsuzluğu üstüne mutluluk olmaz diye düşünüyorum ,elbet bir gün çıkar bir yerlerden ..Rabbim kötü insanlarla sınamasın hiçbirimizi ..çevrenizde örnekler varsa sizde yazın belki bu işlere bulaşan insanlar okurda bir ders çıkarırlar belki ..kimbilir...
Benim babam annemi aldattı sonra o kadınla evlendi. Ben 1 yasınsaymısım 2 ablam var. Sonra o kadın kanser oldu aldatıldım babam tarafından. Dayak yedi vs vs ha bosandı mı hayır. Ee bosanmayınca kazanmış mı oldu. Bence oyle bir adamla evli kalmak başlı başına ceza.Merhaba Arkadaşlar kızkardeşim aldatıldı ama boşanmadı (eşi yaptığı hatanın farkına çabuk vardı ,tövbe etti şuan çok pişman ve iyi bir eş ,inş öylede gider..ama kardeşim biraz kırgın tabiki şans vermiş olsada zamana bıraktı ..inş mutlu olurlar).
gelelim asıl konuya çok sevdiğim ve abla dediğim aile dostumuz vardı ,kocası aldatmıştı ve abla dediğim insan şans vermedi ,çocuklarıda yetişkindi istemedi . (aldatan koca ve metres evliydi).duyulunca iki tarafta rezillikten kurtulmak adına boşanıp evlenmişler ve birde çocukları olmuş bu insanlar 45_50 yaşlarındalar..şu an tövbe edip kendilerini iç dünyalarına adamışlar (konu kapanmasın diye yazamadım parantezde yazıyorum dine adamışlar ,bu kısma yorum yapmayalım kapanmasın konu)..ve çok mutlularmış..benim takıldığım nokta abla dediğim insan 30 yıllık evliydi ,ev hanımı hiç bir güvencesi yok öylece kalakaldı ortada çocuklarının desteği olmasa çok perişan ,yaşıda var iş bulamaz kolay kolay ve çökmüş tabii kadıncagız..öyle mutsuzdu ki ..içim acıdı ..ben böyle hisler içindeyken bir kadının kocasıyla ilişkiye giren diğer kadının mutluluğunu hiç anlayamıyorum (eşine konuşacak kelime bulamıyorum )kadının kadına destegi nerede ? ne kadar kötü olmuşuz biz ? insanlık nerede ?değerler nerede ? ...ayrıca başka insanların mutsuzluğu üstüne mutluluk olmaz diye düşünüyorum ,elbet bir gün çıkar bir yerlerden ..Rabbim kötü insanlarla sınamasın hiçbirimizi ..çevrenizde örnekler varsa sizde yazın belki bu işlere bulaşan insanlar okurda bir ders çıkarırlar belki ..kimbilir...
Aslinda bu saydığımız sebeplerden degil bence. Yani ben öyle düşünüyorum. Simdi erkek aldatınca bir anda mükemmel birseye dönüşüyor,aldatılan kadin icin.Evli olup eşini aldatan erkekler yüksek ihtimal sevgilisiyle evlenmeyip eşlerine dönüyorlar. Ve yine yüksek ihtimal bu kişilerin çoğunun eşi durumdan bir şekilde haberdar olup olayı kabulleniyor. Üstelik sadece ekonomik özgürlüğü elinde olmayanlar değil gayet zengin olan, elinde mesleği olan kadınlar da aynı şekilde. Çok sevdiklerinden mi, arada çocuklar olduğu için mi, alışkanlıktan mı nedendir bilinmez herkesin kendince sebebi oluyor kocayı affetmek için.. mideleri de alıyor demekki.
Valla haklısınAslinda bu saydığımız sebeplerden degil bence. Yani ben öyle düşünüyorum. Simdi erkek aldatınca bir anda mükemmel birseye dönüşüyor,aldatılan kadin icin.
Ha buna psikolojide ne derler bilemiyorum. O kadar zaman kocasi pekte umrunda olmamış,ilgilenmemiş,(ilgilenmek zorunda degil sonuçta bebegi degil ama her insanın mental ihtiyaçları oldugunu göz önünde bulundurarak söylüyorum bunu yani mental olarak seni seviyorum bile dememis) hatta belki yatakları bile ayırmışlar senelerce,ama ne hikmetse senelerce çamaşır suyu lekeli tshortle gezen(aldatılma sebebi degil tabiki kadının ruh hali acısından söylüyorum) aldatildiktan sonra bir bakimli olmalar,kocasının işyerinin önünden geçmezken her gun işyerine gelmeler(güvenmiyorsan boşan o evcil hayvan mi ki kontrol ediyorsun) bir imaj değişikliği,bi aşkımlar kocacımlar.
Bu tamamen hırs. Ve başlıkta bahsedilen kadin düşmanlığı. Ondan kaynaklı yani. Sadece aldatan mi kadin düşmani sanki güya o kadına yar etmeyecek falan filan.Yüzüne bakmadığı göbekli ve tüylü kocası bir anda brad pitt oluyor.
Var öyleleri cooookk ama mutsuzluğun üzerine asla mutluluk kurulmuyor.. böyle evlenip mutlu olanını görmedim duymadım..Merhaba Arkadaşlar kızkardeşim aldatıldı ama boşanmadı (eşi yaptığı hatanın farkına çabuk vardı ,tövbe etti şuan çok pişman ve iyi bir eş ,inş öylede gider..ama kardeşim biraz kırgın tabiki şans vermiş olsada zamana bıraktı ..inş mutlu olurlar).
Kesinlikle katılıyorum bize de ne hale geldi ilişkiler izlemek kalıyor. Allah şaşırtmasınyapacak olan yapıyor.
üstelik kılıfına da uyduruyor.
kolay kolay da ders almıyor kimse.
herkesin haklı bir sebebi var maşallah.
şurda bdv de bile metreslik yapan kadınların savunmalarını ağzımız açık okumuyor muyuz?
milyon tane de şey yazılsa hatalarını kabul etmiyorlar.
saç baş yolduruyorlar insana.
içinde varsa bir insanın yapıyor.
Allah şaşırtmasın ne diyeyeyim kimseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?