Merhaba Arkadaşlar kızkardeşim aldatıldı ama boşanmadı (eşi yaptığı hatanın farkına çabuk vardı ,tövbe etti şuan çok pişman ve iyi bir eş ,inş öylede gider..ama kardeşim biraz kırgın tabiki şans vermiş olsada zamana bıraktı ..inş mutlu olurlar).
gelelim asıl konuya çok sevdiğim ve abla dediğim aile dostumuz vardı ,kocası aldatmıştı ve abla dediğim insan şans vermedi ,çocuklarıda yetişkindi istemedi . (aldatan koca ve metres evliydi).duyulunca iki tarafta rezillikten kurtulmak adına boşanıp evlenmişler ve birde çocukları olmuş bu insanlar 45_50 yaşlarındalar..şu an tövbe edip kendilerini iç dünyalarına adamışlar (konu kapanmasın diye yazamadım parantezde yazıyorum dine adamışlar ,bu kısma yorum yapmayalım kapanmasın konu)..ve çok mutlularmış..benim takıldığım nokta abla dediğim insan 30 yıllık evliydi ,ev hanımı hiç bir güvencesi yok öylece kalakaldı ortada çocuklarının desteği olmasa çok perişan ,yaşıda var iş bulamaz kolay kolay ve çökmüş tabii kadıncagız..öyle mutsuzdu ki ..içim acıdı ..ben böyle hisler içindeyken bir kadının kocasıyla ilişkiye giren diğer kadının mutluluğunu hiç anlayamıyorum (eşine konuşacak kelime bulamıyorum )kadının kadına destegi nerede ? ne kadar kötü olmuşuz biz ? insanlık nerede ?değerler nerede ? ...ayrıca başka insanların mutsuzluğu üstüne mutluluk olmaz diye düşünüyorum ,elbet bir gün çıkar bir yerlerden ..Rabbim kötü insanlarla sınamasın hiçbirimizi ..çevrenizde örnekler varsa sizde yazın belki bu işlere bulaşan insanlar okurda bir ders çıkarırlar belki ..kimbilir...
tövbe kısmı ok. ancak yaa kul hakkı kısmı
Bende bunu anlamıyorum niye kadının en büyük dusmani kadın ya koynumuzdaki yılanlar esimiz dediğimiz yilanlar. Sonuçta adam eşcinsel diyilse tabiki hayatına başka bir kadın sokucak tabiki de bu kadının düşmanının kadın olduğunu değil bi serefsizle evli olduğumuzu gosterir benceKadın dayanışması kısmen çalışsada bazı mevzularda kadının en büyük düşmanı yine kadındır. Dayanışmaya falan çok inanıp güvenmeyşn insanlara
Bende bunu anlamıyorum niye kadının en büyük dusmani kadın ya koynumuzdaki yılanlar esimiz dediğimiz yilanlar. Sonuçta adam eşcinsel diyilse tabiki hayatına başka bir kadın sokucak tabiki de bu kadının düşmanının kadın olduğunu değil bi serefsizle evli olduğumuzu gosterir bence
Aldatilmis, affetmis, tekrar aldatilmis ve bu sefer bosanmis 2 cocuklu, cocuklarin velayetleri ve maddi manevi tüm sorumlugunu uzerine alan bir kadin olarak yaziyorum. iki akrabaniz icin de diyecegim su. Akrabaniz olan erkeklerin aldattiklari simdiki kadinlar olmasaydi baskalari olacakti. Ablaniz ve teyzeniz o kadinlarla nikah masasina oturmadi. Sadakat sorlerini o kadinlar vermedi yakinlariniza. koynuna gireni asil yilani affedip diger kadinlari suclayarak icinizin rahatlamasina izin vermeyin çünkü asil suçlu hala ablanizin koynunda. 18 yillik evliligimde sadece niye pismanim soyleyeyim mi ??? Keske keşke ama keske aldatildigimi ilk ogrendigimde affetmeseydim de sonra tekrar beni aldatmasina izin vermeseydim.
Tesekkur ederim.Size olan takdirimi ifade edecek cümle bulamıyorum. Alnınızdan öpüyorum. Çok asil bir kadınsınız.
Bu kısmına katılıyorumBu arada kız kardeşinizin eşinin tövbesine tamam diyorsunuz da aldatan kocayla diğer kadının tövbesini mi kabul edemiyorsunuz.
Ne kadar doğru dedin, sanki milletin kocasının kafasına silah doğrultuyorlar da kimse kocacigina laf kondurmuyor masallahYa zaten kadin tarafi ahlakli ise evli erkeklerden uzak durur. Bu bilinmeyen bi sey degil ama erkek tarafi da hiccc masum degil. O yuzden aldatan erkegi affetmek ve butun sucu kadinlara yuklemek bi cozum degil. Ben evdekine bakarim disaridaki kadin beni ilgilendirmez bu noktada.
Bana cok itici geliyor o çift nedense. Bakalım ne olacak sonları.Yuva yıkanın yuvası olmaz lafına inananlardanım..
Yıllardır H... ile başlayan oyuncunun, B.... ile başlayan eşinden boşanmasını bekliyorum saçma bir şekilde.
Adam 1 yıllık eşinden B.... için boşandı, hatta eşi boşanma arefesinde hamileydi bebeği aldır ve öyle boşandı.
Şimdi H.... ile B...... nin çocukları var ve ekranda mutluluk pozu veriyorlar,
hep aklıma geliyor gerçekten mutlular mı acaba
Merhaba Arkadaşlar kızkardeşim aldatıldı ama boşanmadı (eşi yaptığı hatanın farkına çabuk vardı ,tövbe etti şuan çok pişman ve iyi bir eş ,inş öylede gider..ama kardeşim biraz kırgın tabiki şans vermiş olsada zamana bıraktı ..inş mutlu olurlar).
gelelim asıl konuya çok sevdiğim ve abla dediğim aile dostumuz vardı ,kocası aldatmıştı ve abla dediğim insan şans vermedi ,çocuklarıda yetişkindi istemedi . (aldatan koca ve metres evliydi).duyulunca iki tarafta rezillikten kurtulmak adına boşanıp evlenmişler ve birde çocukları olmuş bu insanlar 45_50 yaşlarındalar..şu an tövbe edip kendilerini iç dünyalarına adamışlar (konu kapanmasın diye yazamadım parantezde yazıyorum dine adamışlar ,bu kısma yorum yapmayalım kapanmasın konu)..ve çok mutlularmış..benim takıldığım nokta abla dediğim insan 30 yıllık evliydi ,ev hanımı hiç bir güvencesi yok öylece kalakaldı ortada çocuklarının desteği olmasa çok perişan ,yaşıda var iş bulamaz kolay kolay ve çökmüş tabii kadıncagız..öyle mutsuzdu ki ..içim acıdı ..ben böyle hisler içindeyken bir kadının kocasıyla ilişkiye giren diğer kadının mutluluğunu hiç anlayamıyorum (eşine konuşacak kelime bulamıyorum )kadının kadına destegi nerede ? ne kadar kötü olmuşuz biz ? insanlık nerede ?değerler nerede ? ...ayrıca başka insanların mutsuzluğu üstüne mutluluk olmaz diye düşünüyorum ,elbet bir gün çıkar bir yerlerden ..Rabbim kötü insanlarla sınamasın hiçbirimizi ..çevrenizde örnekler varsa sizde yazın belki bu işlere bulaşan insanlar okurda bir ders çıkarırlar belki ..kimbilir...
Haluk be Bergüzar değil mi neden yazmadınız açıkça? Bence boşanmazlar.Yuva yıkanın yuvası olmaz lafına inananlardanım..
Yıllardır H... ile başlayan oyuncunun, B.... ile başlayan eşinden boşanmasını bekliyorum saçma bir şekilde.
Adam 1 yıllık eşinden B.... için 0boşandı, hatta eşi boşanma arefesinde hamileydi bebeği aldır ve öyle boşandı.
Şimdi H.... ile B...... nin çocukları var ve ekranda mutluluk pozu veriyorlar,
hep aklıma geliyor gerçekten mutlular mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?