esini cok seven, fakat surekli tartisanlar!!!

sermed

Çok şükür‍‍‍
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
1.321
1.610
133
biz esimle birbirimizi cok seviyoruz ama hic anlasamiyoruz. bazen tahammul edemiyorm yardmm edin

Evet benim buyrun :)
Zamanla tartismaktan sevgi kalmıyor bu ikilem de ortadan kalkıyor merak etme

onu degistirmeye calisiyorum ama olmuyor bazen bana hic deger vermedigini dusunuyorum.birlikte guzel vakit geciremiyoruz ustelik daha 3 aylik eevliyim:-\

onu degistirmeye calisiyorum ama olmuyor bazen bana hic deger vermedigini dusunuyorum.birlikte guzel vakit geciremiyoruz ustelik daha 3 aylik eevliyim:-\
Nesını değiştirmeye çalışıyorsun?

3 ayda adimi degistirmeye kalktiysan bence kendinde de bazı şeyleri degistirmen gerekir..
Model bu sen bunu almissin alır almaz başka mı istiyorsun

3 ayda adimi degistirmeye kalktiysan bence kendinde de bazı şeyleri degistirmen gerekir..
Model bu sen bunu almissin alır almaz başka mı istiyorsun
Yanı evlendikten sonra değiştirmeye çalışırsan işte böyle kavga edersiniz sürekli..

anlayissiz biri aksamlari arkadaslari ile disarida oturup eve gec geldigi oluyor beni pek ddinlemez iletisim sorunumuz da var

degistirmeye calisiyorm derken bana karsi daha iyi olmasi icin ugrasiyorm. esim evlendkten sonra cok degisti

tabiki de bekarken de gdiyordu ama evlenince gitmem diyodu hep

kac kere soz verdi bi daha gec gelmeyecegm diye ama yine yapti hep ayni seyi.karsima alip konusmak istiyorum ama konusmuyor ben konusuyorm o dinliyor yada sus diyor

tabiki de bekarken de gdiyordu ama evlenince gitmem diyodu hep
Evlilik hakkında ne düşünüyor sordunuz mu hiç pişman mi olmuş neymiş bu 3 ayda yan çizmeler
Benim Esimde geç geliyor genel de ama başta bu böyle değildi ben gevşek tutunma böyle oldu arada bi carliyorum geliyor hemen

Ben oyle yaptigim zamanlar ters tepiyor kapiyi vurup diger odaya gdiyor. Aradgmda acmiyo

Kendmi cok sorguladm ve hata yaptigm yerleri duzeltiyorm ama onda degsme yok

Evlilikten once 9 yillik beraberligmiz var.belkide onun icin hayat monotonlasti.daha beraber hic bir yere gezmye gtmedk evleneli

Nasil davranirsam onu daha cok eve bagli bi aadam yaparim.surekli bunu dusnuyorm.birilerinden akil almam lazim.alttan alan taraf hep ben oluyorm

Nasil davranirsam onu daha cok eve bagli bi aadam yaparim.surekli bunu dusnuyorm.birilerinden akil almam lazim.alttan alan taraf hep ben oluyorm
Canik takma öyle davran birde sende kafana göre takıl o eve gelirse sen çık öyle dene o zaman anlar belki pek arayip sorma bakalım ne tepki verecek

Ozunde cok iyi aslinda esim.fakat dugun borcu var yogun calisiyor babasi vefat etti kardesleri var tum yuk onun uzerinde belki bu yuzdendir diyorm ama bazen kaldiramiyorum.haketmiyorm evliligmi yasayamadm istedgm gbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…