Nesını değiştirmeye çalışıyorsun?onu degistirmeye calisiyorum ama olmuyor bazen bana hic deger vermedigini dusunuyorum.birlikte guzel vakit geciremiyoruz ustelik daha 3 aylik eevliyim:-\
onu degistirmeye calisiyorum ama olmuyor bazen bana hic deger vermedigini dusunuyorum.birlikte guzel vakit geciremiyoruz ustelik daha 3 aylik eevliyim:-\
Yanı evlendikten sonra değiştirmeye çalışırsan işte böyle kavga edersiniz sürekli..3 ayda adimi degistirmeye kalktiysan bence kendinde de bazı şeyleri degistirmen gerekir..
Model bu sen bunu almissin alır almaz başka mı istiyorsun
Bekarken takilmiyormuydu konuşmadın mi hiç bu konularıanlayissiz biri aksamlari arkadaslari ile disarida oturup eve gec geldigi oluyor beni pek ddinlemez iletisim sorunumuz da var
Evlilik hakkında ne düşünüyor sordunuz mu hiç pişman mi olmuş neymiş bu 3 ayda yan çizmelertabiki de bekarken de gdiyordu ama evlenince gitmem diyodu hep
ohoo 3 ayda boyleyse..Ben oyle yaptigim zamanlar ters tepiyor kapiyi vurup diger odaya gdiyor. Aradgmda acmiyo
Canik takma öyle davran birde sende kafana göre takıl o eve gelirse sen çık öyle dene o zaman anlar belki pek arayip sorma bakalım ne tepki verecekNasil davranirsam onu daha cok eve bagli bi aadam yaparim.surekli bunu dusnuyorm.birilerinden akil almam lazim.alttan alan taraf hep ben oluyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?