merhaba, eşinizi değiştirmeye çalışmayı bırakmalısınız , kendisi istediği zaman değişecektir ve bunu siz ona diretirseniz daha ters bir durum oluşur.
ilk önce onu kendi haline bırakın. arkadaşlarıyla dışarıda vakit geçirdiğinde bekar hayatına devam mı ediyor yoksa iş stressini onlarlamı atabiliyor bunu anlamaya çalışın. gerekirse arkadaşarını arada eve davet etmeyi önerebilirsin. kendin birlikte vakit geçirebileceğiniz aktiviteler yapın. sevdiği şeyleri az çok biliyorsundur kendine bunları düşünerek planlar hazırla. ayrıca kesinlikle tartışmaya girme ve tartışma ortamı yaratma , erkekler tartışma ortamından da kaçarlar. birlikte bir yere gitmemenizi boşver çokta önemli değil açıkcası. biz eşimle evlendiğimizden beri ailemin bulunduğu şehirde onlara kalmaya gitmedik hiç 3 yıl oldu düşün artık. ben dert etmiyorum ( ailem sık gelip gidiyor- o da bunu bahane ediyor zaten görüşüüyoruz diyor) biz milleti ziyaret edeceğimize birlikte tatile çıkıyoruz . eşimi evde tv izlemeye alıştırdım. sevmesem bile onun sevebileceği dizileri açtım ne bileyim maç zamanı maç bile açabilirdim neyse ki maç sevmiyor
evimizede öyle misafir gelmez annemler ayda 1 gelir eşimin ailesi yılda 3 kere gelir.
çalışma durumunuzu bilemiyorum , benim eşim çalışıyor sadece bütün gün insanlarla iç içe ve artık bıkmış duruma geldi ev kuşu oldu . bende halimden memnunum.
sizinde zamanla bu şekilde olabilir. bazı erkekler evlendikten sonra evde eşi olması durumuna nedense sıcak bakmıyor ve dışarı yöneliyorlar. eğer sıkıntınız başka bayanlar değilse çok kaoay aşabileceğiniz sadece zamana bıraktığınızda düzene girebileceğiniz durumdasınız.
aile büyüklerini sevip sayıyorsa onları sık eve davet edebilirsiniz. bu süre içinde ona sıcak davranmanız çok önemli. biraz vicdan yapmasını bile sağlayabilirsiniz.ufak hastalıklar yapabilir yalnız insan portresi çizmeniz gerekebilir.mesela bir süre eve geldiğinde karanlıkta yatakta bulsun sizi. canınız birşey istemiyormuş gibi depresif insanmışsınız gibide davranabilirsiniz ama ne yaparsa yapsın tartışma yaşarsanız bu numarada sökmez. o eve geldiğinde yemekten sonra çay keyfi yapmasınıda sağlayabilirsiniz. yeşil aycı değilseniz buna göre bir yöntemde geliştirebilirsiniz ama bu yöntem tutarsa evde sizi sıkıntıya sokabilecek durumlarda oluşabilir ileriye dönük. sadece hafta sonlarıyla sınırlamakta fayda var.
kendinize evli çift olarak karşılıklı gidip geleceğiniz arkadaşlar edinmekte faydalı olabilir. eşinizin sevdiği evli arkadaşları varsa bulunmadık nimetler hemen davet edin
sevmesenizde katlanacaksınız. evde okey yada kağıt oyunu partileri yapabilirsiniz alternatifler çok ama öncelikle yapmanız gereken şey tartışmadan uzak durmak olmalı. ne derse desin evet haklısın. nasıl istersen canım, sen bilirsin hayatım gibi yumuşak kelimeler kullanmalısınız. ona her seslenişinizde ismiyle değil aşkım canım balım hayattım yada aranızda özel anlamı olan bir kelimeyle seslenmenizde etkili olacaktır ve evliliğin olmazsa olmazı yatak keyifleri bunuda kullanmayı unutmayın biraz şaşırtın sizi merak etsin bugün ki sürprizi ne olacak acaba diye eve gelmek için can atsın. altın kurallar bunlar. tartışmak yok cinsellik çok