- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
- Konu Sahibi ESMERSIRINE
-
Cocuk evliligi oturtmuyo tam tersi sarsiyo3 aydir ne yasadigimi bi ben bi allah bilir. Sanki doguran ben degilim o :))
Camasir satan bir abla seksi camasiri kocayi eve baglayan camasir demistio geldi aklima
ıyı pazarlama teknıgı
haklılık payı var sankı
kesinlikle var tecrübeyle sabittir
mesela bu mesajı okuyan bacılar gg yılbası ıcın bıseyler alabılırler
İstersen 4*4 lük ol istersen 9/8 lik döktür adamın eve bağlanmaya niyeti yoksa halatla da bağlasan, gemici düğümü de atsan o adam evde durmaz.
erkekler ne kadar şanslı. sanki bir tek evliliğe alışan ve alışmaya çalışan onlar.. . annesinin evinden ayrılan,el bebek gül bebek yaşarken,büyük bir sorumluğun altına giren kızların durumu nedir peki. onlara kim düşünecek.. erkeklerde biraz karımı hoş tutayım bocalar falan diye düşünmiyecek mi..
hep kadın erkeği hoş tutan ,hep eve bağlamak için çabalayan..
kadın evlenir her şey üstüne kalır.ev iş çocuk,birde erkeğin koyduğu kurallar,ailesinde görmediği yasaklar...
diyeceğim sadece ilk bocalayan erkek olmuyor kadında oluyor. erkekte onu hoşnut etmeye çalışmalı...
erkekler ne kadar şanslı. sanki bir tek evliliğe alışan ve alışmaya çalışan onlar.. . annesinin evinden ayrılan,el bebek gül bebek yaşarken,büyük bir sorumluğun altına giren kızların durumu nedir peki. onlara kim düşünecek.. erkeklerde biraz karımı hoş tutayım bocalar falan diye düşünmiyecek mi..
kadın evlenir her şey üstüne kalır.ev iş çocuk,birde erkeğin koyduğu kurallar,ailesinde görmediği yasaklar...
diyeceğim sadece ilk bocalayan erkek olmuyor kadında oluyor. erkekte onu hoşnut etmeye çalışmalı...
evet buda işin diğer boyutu ve çok doğru, insanın içinde olacak derler ya işte öyle
ben aldım bitane trendyoldan
ne zaman hangı kampanya bende baktım bugun bısey bulamadım gg almayı dusunuyorum :S yetısırmı acaba
ne zaman hangı kampanya bende baktım bugun bısey bulamadım gg almayı dusunuyorum :S yetısırmı acaba
edepsiz seni
kuzum trendyol değilmiş vipdükkanmış gir bi bak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?