- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi ESMERSIRINE
-
Anlatmakta beyis görmüyorum siz benim kardeşimsiniz artık.
Evliliğim süresince hep bakımlı olmaya gayret gösterdim. Onu ne mutlu ediyorsa onu yaptım. Cinsel hayatımız, iş hayatımız, arkadaşlığımız vs hep onu mutlu edecek düzeydeydi. Son bir yıldır mutluluktan ayaklarım yere değmiyordu. Ailevi problemlerimiz hiç olmadı zaten... O herşeyden ve herkesten önemliydi benim için. Dışarda amele gibi çalışıp eve gelip kakılmış oldum, her işe yetiştim, sonra ne mi oldu? Aldatıldım. Hiçbir sorun yokken gitti aldattı.
Aynaya baktığımda kendimi tanıyamadım. Bu sen olamazsın Elmayra dedim, giden benden gitmiş... Şimdi şimdi önemli olanın ben olduğuna karar verdim. Benden bir tane daha yok bu dünyada.... Gelsin de görsün kaçırdıklarını
mesela bu mesajı okuyan bacılar gg yılbası ıcın bıseyler alabılırler
Anlatmakta beyis görmüyorum siz benim kardeşimsiniz artık.
Evliliğim süresince hep bakımlı olmaya gayret gösterdim. Onu ne mutlu ediyorsa onu yaptım. Cinsel hayatımız, iş hayatımız, arkadaşlığımız vs hep onu mutlu edecek düzeydeydi. Son bir yıldır mutluluktan ayaklarım yere değmiyordu. Ailevi problemlerimiz hiç olmadı zaten... O herşeyden ve herkesten önemliydi benim için. Dışarda amele gibi çalışıp eve gelip kakılmış oldum, her işe yetiştim, sonra ne mi oldu? Aldatıldım. Hiçbir sorun yokken gitti aldattı.
Aynaya baktığımda kendimi tanıyamadım. Bu sen olamazsın Elmayra dedim, giden benden gitmiş... Şimdi şimdi önemli olanın ben olduğuna karar verdim. Benden bir tane daha yok bu dünyada.... Gelsin de görsün kaçırdıklarını
kendimi yalan dünyadaki zerrin gibi hissettim valla, aklım çamaşırlarda kaldı
21 Aralıkta kıyamet kopmazsa 1 Ocakta ben koparacam
wooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwiyi bir evliliğe giden yol kusursuz bir cinsellikten geçercuma akşamından mesaj atın bütün haftasonunu yatakta geçirelim diye haftasonunu kurtarmış olursunuz:
her ne kadar başlıktaki cümle seksenli yıllara ait bir cümle gibi olsa da iyi geçinmek diyelim ona ben de yazayım naçizane.bir kere kavgayla dişli olunmuyor.tadı tuzu demişler ama ilişkiyi kesinlikle yıpratan bir şey.bir kadın kendini ezdirmemeli ama bunu kavgayla yapmamalı.kavga kokusu aldığında ya alttan almalı ya vurdum duymaz olmalı ya şakaya vurmalı ama kavgayı örtmeli.yanlış anlaşılmasın sorunun değil kavganın üstü kapatılmalı ki evlilikte bazen o kadar minnacık şeylerden atışmalar oluyor ki.yani bir süre sonra anlıyorsun ki susuyorsan kendin için kendi huzurun için susuyorsun eşin için değil.çok kırıldıysan annene git iki gün kafa dinle kavgadan daha iyi ve daha caydırıcı.
onun dışında erkek için yemek ve seks çok önemli. bu ikisinde iyi olursan ihmal etmezsen birçok kusurun hatan varsa da silinir emin ol.
tabi ki erkekler görsel yaratıklar.onun için bakımına dikkat edeceksin.bunu yazarken bir yandan gülüyorum çünkü pijamalarımla oturmuş cips yiyorum.:125:
bakım derken kremler,arı sütü banyoları değil kastettiğim kılsız ol,saçların şekilli olsun(mümkünse sık sık sarışın ol),üstünde de hafif de olsa seksi şeyler olsun.yani saten gecelikle gezemezsin evde her dakika ama dar bir eşofman altı,üstüne memişleri gösteren bir badi,üstüne bir hırka tamamdır bu mevsimde.
ay baslarım oyle seye valla dedım esıme valla kusura bakma alıcam ay yeter ya kac zamandır agız tadıyla bısey alamadım hos ben oglana esıme ve kendıme yenı yıl hedıye ve eve bıseyler alıcam esmersırıne sen bayadır gelmıyosun ben tasınıyorumm
buarada benımde esım sınırlı gormezden gelıyorum
anasini kardesini akrabasini kendisine sikayet etmek yerine....
ayyyyy askkiiiimm niye boyle yapiyolar amaaaaaaaa ben onlari cok sevioruuuuummmm
gibi masum sevgi pitircigi ayagina yatmak en iyisi bence......
hep masum sevgi dolu kocasini ilgi manyagi yapan hizmette kusur etmeyen.....
orneklerine sahidim..........
ama ben yapiyormuyum....
nerdeeeeeeeee
anasini kardesini akrabasini kendisine sikayet etmek yerine....
ayyyyy askkiiiimm niye boyle yapiyolar amaaaaaaaa ben onlari cok sevioruuuuummmm
gibi masum sevgi pitircigi ayagina yatmak en iyisi bence......
hep masum sevgi dolu kocasini ilgi manyagi yapan hizmette kusur etmeyen.....
orneklerine sahidim..........
ama ben yapiyormuyum....
nerdeeeeeeeee
bunu yapanlar var mı gerçekten ve onlar aldatılmıyor mu hakıkaten? :44:
Yanlış anlamazsanız bütün bunların karşısında eşiniz kendisini ezik hissetmiş egosunu tatmin etmek için aldatmış olabilir mi?
Bir yakınımda biliyorum adam karısının mükemmel olmasını herkes tarafından sevilip saygı görmesini hazmedemi ve aldattı, hemde çok sevmesine rağmen.
iyi bir evliliğe giden yol kusursuz bir cinsellikten geçercuma akşamından mesaj atın bütün haftasonunu yatakta geçirelim diye haftasonunu kurtarmış olursunuz:
arkadas benı tarıf etmısss
çok işveliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?