Eşini eve bağlamanın taktiklerini alabilirmiyiz ?

dısarıdan hıcbır etkı eger o yuregınde saflıgını ve ıyılıgı tasımıyorsa onu eve baglayamaz

sen yapacagını yapmıssın ıcın rahatmı vıcdanın rahatmı gerısı senı ılgılendırmıyor elmayracım

kendimi yalan dünyadaki zerrin gibi hissettim valla, aklım çamaşırlarda kaldı
21 Aralıkta kıyamet kopmazsa 1 Ocakta ben koparacam

Yanlış anlamazsanız bütün bunların karşısında eşiniz kendisini ezik hissetmiş egosunu tatmin etmek için aldatmış olabilir mi?
Bir yakınımda biliyorum adam karısının mükemmel olmasını herkes tarafından sevilip saygı görmesini hazmedemi ve aldattı, hemde çok sevmesine rağmen.

iyi bir evliliğe giden yol kusursuz bir cinsellikten geçer cuma akşamından mesaj atın bütün haftasonunu yatakta geçirelim diye haftasonunu kurtarmış olursunuz:

kendimi yalan dünyadaki zerrin gibi hissettim valla, aklım çamaşırlarda kaldı
21 Aralıkta kıyamet kopmazsa 1 Ocakta ben koparacam

puhahhahaha bugun aynı seyı bende ıs arkadaslarıma soylemıstım 20 aralıgıda yılbası gıbı gormelı ne olur ne olmaz
esmer sırıne tamammı taktıkler hazırmı

anasini kardesini akrabasini kendisine sikayet etmek yerine....

ayyyyy askkiiiimm niye boyle yapiyolar amaaaaaaaa ben onlari cok sevioruuuuummmm

gibi masum sevgi pitircigi ayagina yatmak en iyisi bence......

hep masum sevgi dolu kocasini ilgi manyagi yapan hizmette kusur etmeyen.....

orneklerine sahidim..........

ama ben yapiyormuyum....

nerdeeeeeeeee

iyi bir evliliğe giden yol kusursuz bir cinsellikten geçer cuma akşamından mesaj atın bütün haftasonunu yatakta geçirelim diye haftasonunu kurtarmış olursunuz:
wooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

bu aıle zıyaretlerının oncesındede yapılabılır dımıı
buarada ben onun aıolesı benım aılemde deıglım ıkı aıledeye ızınlı gunlerde gıtmek ıstemıyorum
onlar ıse o gunlerde ekstradan daha cagıryolar tovbe yarabbım

:)) eline sağlık

hayırdır ev mi aldınız hayırlı olsun yoğun oluyom topik hızlı hareket ediyor sonrda bölmek istemedim

bunu yapanlar var mı gerçekten ve onlar aldatılmıyor mu hakıkaten? :44:

ayy aşkım nie böle yapıyolar ma ben onları cok seviyorum tuttum süpersin yalanın batsın emi1:

işyerimde emekliliği yaklaşmış bi abi var.. bigün laf arasında muhabbet ederken, akşam işde eve gitmiyorum ben, cafelere fln takılıyorum. motorumla sahili turluyorum eve anca 11-12 gibi gidiyorum demişti. bende çok şaşırdım dedim niye gitmiyon evine?
yahu ben evlendim evleneli kadın bana eve girdiğimde hoşgeldin demedi. bana hoşgeldin diyecek, kapıdan girmemi dört gözle bekleyecek biri olsa giderim demişti. ben eve girerim, kadına slm veririm ya alır ya almaz dedi

yani bence eşi özlemle beklemek, kapıda karşılamakda önemli.
ben bi evlensem her akşam kapıda kocamın kucağına atlarım heralde

nide mumkunse kadınlar her ısı halledemesın yaa
hasta olduklarınada aman kocısım ac kalmasın dıy kalkıpyemek y apıcam dıye surunmesınler
dogum yapınca 40 gun kendılerıne baktırsınlar
grıp olduklarında yatak yorgan serılsınler
faturaları odemeye gıtıtklerınde yorgunluktan fenalık gecırsınler
kredı hespalarken beyınlerı karıssın

adamda kadına bıraz deger versın korksun yanı hastalanmasından
yanı tamam muhtac olmak acız olmak degıl ama erkek bazı seylerı sorumlulugunu almalı hersey omuzlanmamlı dıye dusunuyorum

bir kere erkeği eve bağlamak bir nevi kadının eline ama bazı erkekler ne olursa olsunlar eve bağlanamıyorlar..

bizler biraz daha uyumlu olmamız lazım diye düşünüyorum..herşeye ters cvp vermemek lazım..ailesini sürekli kötülememek lazım..eğer ailesinin yanlışları varsa bile sen susacaksın onun görmesini sağlaman lazımm..
erkekler bebek gibiler kısaca kendine göre yetiştirmen lazım..
ama kesinlikle çocuk eve bağlamaz bir erkeği..hele balanmaya niyeti yoksa tamamen evden bile soğtabilir..

Bu doğru olabilir. Son zamanlarda; sen hiç ağlamıyorsun, sen hiç eğilmiyorsun diyordu. Salak bu erkekler yaa hem güçlü duruşuma aşık oldu hem de bu yüzden aldattı :)

Cinsellikle hic ilgisi yok

ilk şart ailesini çok sevdiğini kendi ailenden ayırmadığını ona hissettirmek politikliği elden bırakmamak ailesini ona şikayet etmemek ki eğer bir gün gerçekten şikayet ediyorsan senin haklı olduğuna inanacaktır. Ailesinin gözüne girmen seni iyilik meleği yapmasına yetecektir ailesi seni övdükçe o gururlanacaktır.

Bunun dışında gezmeyi eğlendiği konularda ona eşlik etmeyi becerebilmek atıyorum maç izlemekten içki içmekten ki nefret ederim sevdiği bişeye sende eşlik ediyorsan arkadaşa ihtiyaç duymaz.

Cinsel yaşamda önemli uyum.

Birde yemek yapmayı beceriyorsan ve vücut temizliğin başta olmak üzere yatağının evinin temizliği erkeklerin sana tapmasına yeterli diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…