- 28 Şubat 2012
- 12.341
- En iyi cevaplar
- 1
- 23.708
- 598
- Konu Sahibi ESMERSIRINE
-
İstersen 4*4 lük ol istersen 9/8 lik döktür adamın eve bağlanmaya niyeti yoksa halatla da bağlasan, gemici düğümü de atsan o adam evde durmaz.
o degılde bugun ve dun trendyolda ve markafonıde ne guzel eblıseler vardı zor hakım oldum nefsıme Allah kocamı korusun adamın kalbıne ındırecektım
elbıseden degıl
para harcadım dıye
sorun canım evliliğe alışma hem benim için hem onun için burda okuyoz ya olayları iice paranoya bağladım evliğiğim için elimden geleni yapmakcanım benım esım masallah dıyım evcımen bır erkek bende oyle
malum hep edertleyorum kuflenıcez bu evde dıye
kadın dedıgın yumusak baslı olacak
ılgı ıstıyosa ılgı gosterecek
daha dogrusu ben ılıskılerde ne kadar mutlu edersen o kadar mutlu edılebılecegıme ınandıgım ıcın bu sekılde davranıyorum
aıleler konusundada sensın bensın dıye cekısmelere fırsat evrmeden kıyaslamadan yapılmalı ha varsa bır sorun yakın arkadas ıle paylasılıp ıcımız dokulebılır ama ese yansıtılmamlı
ee ben bunları yaparken o öküz arabası gibi davranırsa kırbacı alırım elime
cocuk adamı eve baglamaz oturmamıs bır evlılıkse adamı evden bıle kacırabılır
esmer sırıne sorun ne?
sorma yaa bende epilatör alıcam bu ay diye kemer sıkıyorum o da lazım
gitti gidiyorda harıka seyler var
evlendıgımızden berı ılk kez kocamsız bu aksam alısverıs yapıcam cok tembıh ettın lutfen acılma dıye ama nısanlılıktan berı oyle bı tutuyorumkı kendımı gozum donderse bılemıcemepilatörü ne yapacaksın en ıyısı agda
tsk ederim canım acıklayıcıEşinizle aranızda olan problemleri ailelere yansıtmayın.
İlgi istiyorsanız açıkça belirtin. Ama ilgilenmeni istiyorum diyerek değil. Daha açık olun. Saçımı okşamanı istiyorum vb.
3. kişiler ve eşinizin elinde olmayan durumlarla ilgili çok fazla konuşmayın.
Eşinizin ilgi alanlarına yönelin. Sevdiği şeylerle ilgili konuşmak, buna eğildiğinizi görmek onu mutlu eder.
Küsüp surat asmayın, erkek bir süre sonra hem alışır hem de ciddiyetinizi kaybedersiniz.
Özel hayatınızdaistediklerinizi konuşun, kurduğunuz hayalleri paylaşın.
Yaptığı güzel bir hareket için teşekkür edin.
Yeri geldiğinde özür dileyin. Bu haksız olduğunuzu kabullendiğiniz manasına gelmez. Bilakis ona verdiğiniz değerin egonuzdan yüksek olduğu manasına gelir.
Anlatmakta beyis görmüyorum siz benim kardeşimsiniz artık.
Evliliğim süresince hep bakımlı olmaya gayret gösterdim. Onu ne mutlu ediyorsa onu yaptım. Cinsel hayatımız, iş hayatımız, arkadaşlığımız vs hep onu mutlu edecek düzeydeydi. Son bir yıldır mutluluktan ayaklarım yere değmiyordu. Ailevi problemlerimiz hiç olmadı zaten... O herşeyden ve herkesten önemliydi benim için. Dışarda amele gibi çalışıp eve gelip kakılmış oldum, her işe yetiştim, sonra ne mi oldu? Aldatıldım. Hiçbir sorun yokken gitti aldattı.
Aynaya baktığımda kendimi tanıyamadım. Bu sen olamazsın Elmayra dedim, giden benden gitmiş... Şimdi şimdi önemli olanın ben olduğuna karar verdim. Benden bir tane daha yok bu dünyada.... Gelsin de görsün kaçırdıklarını
sorun canım evliliğe alışma hem benim için hem onun için burda okuyoz ya olayları iice paranoya bağladım evliğiğim için elimden geleni yapmak
istiyorum en ii seviyeye getirmek istiyorum eşim biraz sinirli benimde
markafonide anıl var ilgilenenlere duyrulur :)
sorun onun ezik olmasıydı seninle aynı kalibrede olmamasıydı, sinsi vursun kafasını taşlara
Neden siz onu bağlamaya çalışıyorsunuz ki, o sizi eve bağlamaya çalışsın
işt eyeni evli olunca bunlardan uzak olmalısın yoksa kavga cıkıyo borçta bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?