Eşini eve bağlamanın taktiklerini alabilirmiyiz ?

Eşinizle aranızda olan problemleri ailelere yansıtmayın.

İlgi istiyorsanız açıkça belirtin. Ama ilgilenmeni istiyorum diyerek değil. Daha açık olun. Saçımı okşamanı istiyorum vb.

3. kişiler ve eşinizin elinde olmayan durumlarla ilgili çok fazla konuşmayın.

Eşinizin ilgi alanlarına yönelin. Sevdiği şeylerle ilgili konuşmak, buna eğildiğinizi görmek onu mutlu eder.

Küsüp surat asmayın, erkek bir süre sonra hem alışır hem de ciddiyetinizi kaybedersiniz.

Özel hayatınızda istediklerinizi konuşun, kurduğunuz hayalleri paylaşın.

Yaptığı güzel bir hareket için teşekkür edin.

Yeri geldiğinde özür dileyin. Bu haksız olduğunuzu kabullendiğiniz manasına gelmez. Bilakis ona verdiğiniz değerin egonuzdan yüksek olduğu manasına gelir.

nemiii sen ne cakalsın yaaa gordum ne guzel seyler varmıs oyle ama bakamıyorum suan buradan hemde uygun fıyatlar hemde degısık yılbasına ozel dımı adı

sorun canım evliliğe alışma hem benim için hem onun için burda okuyoz ya olayları iice paranoya bağladım evliğiğim için elimden geleni yapmak
istiyorum en ii seviyeye getirmek istiyorum eşim biraz sinirli benimde

Yeni evlendiğim yılları hatırlamak bile istemiyorum ki daha 2,5 yıl oldu, benim öncesinde de 1 yıl nişanlılığım var. İşten çıkarız gideriz üzerinde takım elbiselerle rahat edemezsin, yemek zevklerimiz tamamen zıt, çağırdıklarına göre güzel bir yemek yapmış olmazlar önceki yemekler olur, sofra kur kaldır kendi evimden daha çok yorulurum çünkü kalabalıklar ve erkekler iş yapmaz, üstelik laf sokarlar her seferinde, her yere birlikte gideriz pikniğe gezmeye, hep hayatımızdalar, eşim bizim evimizi bırakıp onların işleriyle ilgilenir, ben otobüsle hastaneye gittim iş yeri yakın olmasına rağmen yanıma gelmedi, birkaç gün sonra iş saatinde kızkardeşlerini misafirliğe gezmeye götürmüştü. İnsan olan insana bu kadar eziyet etmez. İlk yıl çok kavga ettik ama hep ailesi yüzünden. Ben çocuk düşünmedim, çocuk işleri daha da zorlaştırır, hiçbir erkeği evine bağlamaz, tam tersi kadının elini kolunu bağlar.

sorma yaa bende epilatör alıcam bu ay diye kemer sıkıyorum o da lazım

evlendıgımızden berı ılk kez kocamsız bu aksam alısverıs yapıcam cok tembıh ettın lutfen acılma dıye ama nısanlılıktan berı oyle bı tutuyorumkı kendımı gozum donderse bılemıcem epilatörü ne yapacaksın en ıyısı agda

Neden siz onu bağlamaya çalışıyorsunuz ki, o sizi eve bağlamaya çalışsın

Anlatmakta beyis görmüyorum siz benim kardeşimsiniz artık.

Evliliğim süresince hep bakımlı olmaya gayret gösterdim. Onu ne mutlu ediyorsa onu yaptım. Cinsel hayatımız, iş hayatımız, arkadaşlığımız vs hep onu mutlu edecek düzeydeydi. Son bir yıldır mutluluktan ayaklarım yere değmiyordu. Ailevi problemlerimiz hiç olmadı zaten... O herşeyden ve herkesten önemliydi benim için. Dışarda amele gibi çalışıp eve gelip kakılmış oldum, her işe yetiştim, sonra ne mi oldu? Aldatıldım. Hiçbir sorun yokken gitti aldattı.

Aynaya baktığımda kendimi tanıyamadım. Bu sen olamazsın Elmayra dedim, giden benden gitmiş... Şimdi şimdi önemli olanın ben olduğuna karar verdim. Benden bir tane daha yok bu dünyada.... Gelsin de görsün kaçırdıklarını

bende ona alışmışım be canım acıtmıyoda geçinip gidiyoruz evdeki bozuldu

her ne kadar başlıktaki cümle seksenli yıllara ait bir cümle gibi olsa da iyi geçinmek diyelim ona ben de yazayım naçizane.bir kere kavgayla dişli olunmuyor.tadı tuzu demişler ama ilişkiyi kesinlikle yıpratan bir şey.bir kadın kendini ezdirmemeli ama bunu kavgayla yapmamalı.kavga kokusu aldığında ya alttan almalı ya vurdum duymaz olmalı ya şakaya vurmalı ama kavgayı örtmeli.yanlış anlaşılmasın sorunun değil kavganın üstü kapatılmalı ki evlilikte bazen o kadar minnacık şeylerden atışmalar oluyor ki.yani bir süre sonra anlıyorsun ki susuyorsan kendin için kendi huzurun için susuyorsun eşin için değil.çok kırıldıysan annene git iki gün kafa dinle kavgadan daha iyi ve daha caydırıcı.

onun dışında erkek için yemek ve seks çok önemli. bu ikisinde iyi olursan ihmal etmezsen birçok kusurun hatan varsa da silinir emin ol.

tabi ki erkekler görsel yaratıklar.onun için bakımına dikkat edeceksin.bunu yazarken bir yandan gülüyorum çünkü pijamalarımla oturmuş cips yiyorum.:125:

bakım derken kremler,arı sütü banyoları değil kastettiğim kılsız ol,saçların şekilli olsun(mümkünse sık sık sarışın ol),üstünde de hafif de olsa seksi şeyler olsun.yani saten gecelikle gezemezsin evde her dakika ama dar bir eşofman altı,üstüne memişleri gösteren bir badi,üstüne bir hırka tamamdır bu mevsimde.

tsk ederim canım acıklayıcı

sorun onun ezik olmasıydı seninle aynı kalibrede olmamasıydı, sinsi vursun kafasını taşlara

markafonide anıl var ilgilenenlere duyrulur :)

capraz baglanan bı zımbırtı var orada sutyen ve gobegı saran dantal
bo o kadarmı cırkınb ısey ya 60 lıray aalmsıtım
bı tane daha var ıcıne gıremıyorum zayıfım bıde kac bedene gore uyaptılarsa
anıl vs bos bunlar
ısrarla gg tavsıye ederım

işt eyeni evli olunca bunlardan uzak olmalısın yoksa kavga cıkıyo borçta bitmiyor

ay baslarım oyle seye valla dedım esıme valla kusura bakma alıcam ay yeter ya kac zamandır agız tadıyla bısey alamadım hos ben oglana esıme ve kendıme yenı yıl hedıye ve eve bıseyler alıcam esmersırıne sen bayadır gelmıyosun ben tasınıyorumm

buarada benımde esım sınırlı gormezden gelıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…