eşini iyi tanıyormusun?

yapar
ay ben yatıyorum iyi geceler yarın devam ederiz

sabah eşin mi seni uyandırır sen mi eşini uyandırırsın ?

Evet, ikimiz de çok severiz. Gıdadan, deterjana, giyime, her şeyi internetten alırız

Eşinin kitap okuma alışkanlığı var mı, varsa ne tarz kitaplar sever? Birlikte okur musunuz?

pek yok ama o daha çok tarihi kitapları sever bende aşk duygusal tarzı severim çok fazla okumayız yani

birlikte alışverişe çıktığınızda sen alışveriş yaparken eşin yanında mı duru yoksa başka yerlerde mi dolaşır?

Yanımda durur, elimi tutar hep. Arada şakasına elini bıraksam olacaklardan korkuyorum, bütçemizin güvenliği için tutmam lazım der

Eşin espritüel, şakacı mıdır? Yoksa ciddi, ağır abi mi? :)

ahahaha yani tam ortası diyebilirim . ciddi olması gerekirse ciddi olur. normalde sakin şakacı biridir

eşin özel günlerde sana kahvaltı yemek felan hazırlar mı ?

ahahaha yani tam ortası diyebilirim . ciddi olması gerekirse ciddi olur. normalde sakin şakacı biridir

eşin özel günlerde sana kahvaltı yemek felan hazırlar mı ?
Hayır, hiç öyle bir alışkanlığı yok. Bahanesi de senin ellerinden olunca çok tatlı oluyor yeni evlendiğimiz zamanlarda bazen gece tost yapardı ama bi bu aklıma geldi

Piknik yapmayı sever mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…