Eşim 3 yıldır asker arkadaşları ile tatile gitmek istiyor ama gidememişti ilk yıl maddi imkanımız yetmedi 2.yıl gidicem dedi sonra vazgeçti ailecek gitmeyi seçti baş başa oglumuz ile 3 kişi villada tatil yapmıştık bu yıl da maddi olarak imkanım olursa giderim demişti dün kesinleşti gidiyorlar.
Olay şu benim için gitmesinde problem yok gayet normal Bi durum, onun kafasını dagıtmaya ne kadar ihtiyacı oldugunu bildiğim için bunun iyi bir fırsat oldugunu düşünüyorum. zor Bi işi var ama çevremde kime eşim tatile gidecek desem sanki ben çok geniş biriymişim gibi yaptığım şey çok garip, saçmaymış gibi tepkiler alıyorum, ben olsam göndermem diyenler, eş tek tatile gönderilir mi diyenler falan herkes bu düşüncede.
bu bana garip geliyor yani neden böyle düşünüyor insanlar sizce yanlış bende mi. Benim düşünceme göre benim buna engel olmaya hakkım yok sonuçta evlendik diye eşimin bütün özgürlüğünü elinden almam gerekmiyor, böyle bireysel zamanları olması gerekir ikimiz içinde, ayrıca ilişkimize olumlu yansıdığını düşünüyorum çünkü o böyle arkadaş ortamı ile takılıp stresini attıgın da kısa dönem sanki bekarmış gibi vakit geçirdiginde daha mutlu bir insan oluyor ve bu mutluluk rahatlama ilişkimize olumlu yansıyor. eve geldigi zaman bana olan tavrından bunu anlıyorum bu yüzden dışarıda olduğunda aramam ki baskı hissetmesin arkadaşlarımlr beraberken napıyorsun neredesin diye sürekli aranıp sorulması benimde hoşuma gitmediği için bu konuda dikkat ederim ama bu tepkiler beni düşündürüyo yani sizce hata bende mi? Bu insanlar niye böyle düşünüyor? Siz olsanız ne yapardınız?
Umarım anlatmak istedigim şeyi anlatabilmişimdir. Cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim
Eksik yazdıgım yerleri tamamlayım konu anlaşılması için daha önce maddi olarak uygunken bana tatil teklifi yapmıştı eşim ama ben hem hamilelik hem küçük çocukla uzun yol istemedigim için kabul etmemiştim şimdi kendisi de gittigi tatil 1.500 civarı Bi ücreti var emin değilim ama çadırda kalacaklar diye biliyorum daha önce sohbet arasında eşim söylemişti, kısaca durum bu konu çok karıştı yinede yazan herkese tekrar teşekkürler