Eşini kankaları ile tatile göndermek neden garip karşılanıyor?

İşte diyemiyorsunuz sorun orda.
Kendisinin bunu düşünüp gitmemesi gerektiğini düşünüyorsunuz
Ki doğru düşünüyorsunuz
Gitme dedikten sonra herkes der zaten
Kendisi benim eşim hamile evde küçük çocukla tek başına benim ne işim var arkadaşlarımla tatilde demesini istiyorsunuz
O demiyor sizde demediği için içden içe kızıp yoooo kızmıyorum gitsin tabii, benim için sorun değil diye içinizi soğutuyorsunuz.
Katılıyorum. Biz ayrı tatil yapmayı tercih etmiyoruz. Bunun doğrusu olduğunu düşünüyorum. Neden burada konu açayım ki onay almak için. Eğer bireylerin ters gittiğini düşünüyorsam fikir isterim.
Bu arada ben olsam tek başına tatile gidip geldiğinde çok mutlu huzuru bulmuş Bi kocam olsa çok zoruma giderdi, evliliğimi sorgulardım.

Katılıyorum. Biz ayrı tatil yapmayı tercih etmiyoruz. Bunun doğrusu olduğunu düşünüyorum. Neden burada konu açayım ki onay almak için. Eğer bireylerin ters gittiğini düşünüyorsam fikir isterim.
Bu arada ben olsam tek başına tatile gidip geldiğinde çok mutlu huzuru bulmuş Bi kocam olsa çok zoruma giderdi, evliliğimi sorgulardım.
Tek gitmeside sorun değil aslında
Tercih dediğiniz gibi
Ama hamile karısını tek başına küçük çocukla bırakıp gitmesi bence gayet sorun, aklı evde kalmayıp çılgınlar gibi eğlenebiliyorsa bu durumda bence ne çok iyi eş ne de babadır.
İnsan tatile zaten huzur bulmak ve mutlu olmak için gider
Ama bu konuda madem fikrim net kimin ne dediği ne düşündüğü umrumda olmaz. Konu açmaya ihtiyaç hissetmem

Bence değil.
Tam tersi
İçim içimi yiyor, bana eşimin tek başına tatile gitmesinin normal olduğunu söyleyin konusu 😅
İçim içimi yiyor dese rahatlatmaya çalışırdık kesin bizde. 🤣🤣 Kendimi muhalefet lideri gibi hissediyorum. 🤣🤣 Ama napayım samimiyetsiz Bi konu olunca geliyorlar. 🤣🤣

Benim için de sorun mesela ama şu açıdan. Ben evde oturucam o tatil yapacak. Benim suçum ne de eve mahkum oluyorum.

Ben istemezdim. Aldatma fikri falan değil. Yapan her yerde yapar da bensiz tatile gitmeyi istemesine bozulurdum içten içe. Ben de onsuz tatile gitmek istemem şahsen.
Ayrıca hamilesiniz çocuk var… bekar gibi hissetmesi gerekiyorsa mutlu olmak için bekar olabilir komple.

Siz doğru düşünüyorsunuz. Başkalarının dediklerine bakmayın.
Ancak fazla verici olmak ve fedakarlık yapma kısımlarına katılıyorum. Örneğin birlikte otele gitmek istiyorsanız, bunu ondan istemekle bencillik etmiş olmazsınız. Eğer sizin tercih etmeyeceğiniz kamp tatiline yalnız gitmesinde sizin için sorun yoksa gitsin kafa dağıtsın; ancak bu, sizin kendi mutluluğunuzu onun mutluluğu için feda etmeniz neticesinde olmasın. Siz eşinize karşı verici olduğunuz kadar kendinize karşı da verici olmalısınız. Sizin de kafa dağıtmaya, tatil yapmaya hakkınız var. Siz de yol açısından sizi yormayacak yakın çevrede, kendi arkadaşlarınızla vs sizi dinlendirecek ve size iyi gelecek bir program vs yapın.

Tek taraflı geziyorsa evet problem olurdu yani benim gezmeme karışırsa. Aldatacak olan havada karada bir yolunu bulur yine aldatır. Çiftlerin arasında güven varsa üçüncü kişiye naneli çikolatalı pasta yemek düşer 😆
Off demiyecektiniz bunu. Nasıl canım çekti. Gece gece naneli çıkolatalı pasta tarifi arattım google'da. ve güzel, bir de kolay bir tarif buldum deneyeceğim. Eşim tatile gidince deneyeceğim, o pek çıkolatalı pasta sevmez.

polimik olmasın diye alıntı yapmıyorum ama erkekleri kızgınlığa girmiş bir tür hayvan gibi, buldukları ilk fırsatta çiftleşecek, dürtüsel bozukluğu olan bir cins olarak gören zihniyetten midem bulandı. Yani bir erkek, veya kadın, eşine sevgiyle bağlı, ahlak ve namus sahibi bir birey olamaz mı? Bu sadece kadınlara has bir şey mi, erkeklere yakıştırılamıyor?
Bir de eşim veya sevgilim bensiz eğlenemez mantığını bir türlü çözemedim ya bu nedir kafam basmıyor? Ya 7/24 yan yana olacağız ya da yan yana değilsek eğlenemez?
Ha konu sahibi bir de o kadar geniş ki "istersen threesome yap" yakıştırması yapılmış.
Valla biz eşimle birlikte de eğleniyoruz, ayrı da eğleniyoruz. Ben doğa seviyorum, çadır ve uzun doğa yürüyüşleri seviyorum, eşimse sevmiyor, eşim şehir seviyor. Ne olacak şimdi ben eşimi topuk dikeniyle zorla dağlara mı sürükleyim? yoksa ömür boyu doğa yürüyüşü yapmaktan mahrum mu kalayım, gidip onunla zorla şehrin gürültüsüne mı tıkılayım? Bazen birlikte şehire gidiyoruz, bazen birlikte arabayla dağ yollarına çıkıyoruz. Bazen de ben tek başıma gidip çadır kuruyorum, eşim de şehirde arkadaşları ile buluşuyor, onlarla yiyip içiyor. İkimiz de pozitif enerji ile dönüyoruz evimize. Hiç de evliliğimi sorgulamıyorum, aksi olsaydı sorgulardım. Birlikte de takılırız, ayrı da takılırız. İkimiz de namusumuzla takılıyoruz, kime ne?

Eşim 3 yıldır asker arkadaşları ile tatile gitmek istiyor ama gidememişti ilk yıl maddi imkanımız yetmedi 2.yıl gidicem dedi sonra vazgeçti ailecek gitmeyi seçti baş başa oglumuz ile 3 kişi villada tatil yapmıştık bu yıl da maddi olarak imkanım olursa giderim demişti dün kesinleşti gidiyorlar.

Olay şu benim için gitmesinde problem yok gayet normal Bi durum, onun kafasını dagıtmaya ne kadar ihtiyacı oldugunu bildiğim için bunun iyi bir fırsat oldugunu düşünüyorum. zor Bi işi var ama çevremde kime eşim tatile gidecek desem sanki ben çok geniş biriymişim gibi yaptığım şey çok garip, saçmaymış gibi tepkiler alıyorum, ben olsam göndermem diyenler, eş tek tatile gönderilir mi diyenler falan herkes bu düşüncede.
bu bana garip geliyor yani neden böyle düşünüyor insanlar sizce yanlış bende mi. Benim düşünceme göre benim buna engel olmaya hakkım yok sonuçta evlendik diye eşimin bütün özgürlüğünü elinden almam gerekmiyor, böyle bireysel zamanları olması gerekir ikimiz içinde, ayrıca ilişkimize olumlu yansıdığını düşünüyorum çünkü o böyle arkadaş ortamı ile takılıp stresini attıgın da kısa dönem sanki bekarmış gibi vakit geçirdiginde daha mutlu bir insan oluyor ve bu mutluluk rahatlama ilişkimize olumlu yansıyor. eve geldigi zaman bana olan tavrından bunu anlıyorum bu yüzden dışarıda olduğunda aramam ki baskı hissetmesin arkadaşlarımlr beraberken napıyorsun neredesin diye sürekli aranıp sorulması benimde hoşuma gitmediği için bu konuda dikkat ederim ama bu tepkiler beni düşündürüyo yani sizce hata bende mi? Bu insanlar niye böyle düşünüyor? Siz olsanız ne yapardınız?
Umarım anlatmak istedigim şeyi anlatabilmişimdir. Cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim

Eksik yazdıgım yerleri tamamlayım konu anlaşılması için daha önce maddi olarak uygunken bana tatil teklifi yapmıştı eşim ama ben hem hamilelik hem küçük çocukla uzun yol istemedigim için kabul etmemiştim şimdi kendisi de gittigi tatil 1.500 civarı Bi ücreti var emin değilim ama çadırda kalacaklar diye biliyorum daha önce sohbet arasında eşim söylemişti, kısaca durum bu konu çok karıştı yinede yazan herkese tekrar teşekkürler 😊😊
Benim esim de gider ayni tepkileri ben de aliyorum. Kimseyi ilgilendirmez birak konussunlar. Anne olmadan once ben de giderdim. Evlendik diye gobekten baglanmadik ya.

polimik olmasın diye alıntı yapmıyorum ama erkekleri kızgınlığa girmiş bir tür hayvan gibi, buldukları ilk fırsatta çiftleşecek, dürtüsel bozukluğu olan bir cins olarak gören zihniyetten midem bulandı. Yani bir erkek, veya kadın, eşine sevgiyle bağlı, ahlak ve namus sahibi bir birey olamaz mı? Bu sadece kadınlara has bir şey mi, erkeklere yakıştırılamıyor?
Bir de eşim veya sevgilim bensiz eğlenemez mantığını bir türlü çözemedim ya bu nedir kafam basmıyor? Ya 7/24 yan yana olacağız ya da yan yana değilsek eğlenemez?
Ha konu sahibi bir de o kadar geniş ki "istersen threesome yap" yakıştırması yapılmış.
Valla biz eşimle birlikte de eğleniyoruz, ayrı da eğleniyoruz. Ben doğa seviyorum, çadır ve uzun doğa yürüyüşleri seviyorum, eşimse sevmiyor, eşim şehir seviyor. Ne olacak şimdi ben eşimi topuk dikeniyle zorla dağlara mı sürükleyim? yoksa ömür boyu doğa yürüyüşü yapmaktan mahrum mu kalayım, gidip onunla zorla şehrin gürültüsüne mı tıkılayım? Bazen birlikte şehire gidiyoruz, bazen birlikte arabayla dağ yollarına çıkıyoruz. Bazen de ben tek başıma gidip çadır kuruyorum, eşim de şehirde arkadaşları ile buluşuyor, onlarla yiyip içiyor. İkimiz de pozitif enerji ile dönüyoruz evimize. Hiç de evliliğimi sorgulamıyorum, aksi olsaydı sorgulardım. Birlikte de takılırız, ayrı da takılırız. İkimiz de namusumuzla takılıyoruz, kime ne?
Çok güzel yazmışsınız teşekkür ederim cevabınız için ❤️

kısa dönem sanki bekarmış gibi vakit geçirdiginde daha mutlu bir insan oluyor
evlilik onu kısıtlamadıgı için daha rahat oluyormuş gibi hissediyorum

Şunlari yazmak yerine daha sonra yorumlarda anlattiginiz ve konunuza eklediginiz maddi durum ve diger kisimlari yazsaniz aslinda o kadar eleştiri almazdiniz gibi geldi bana. 😬
İnsanlarin ayri tatil yapip gezmesinden çok bu dusunceler içerisinde olmak garip geliyor bana mesela. Bazilari şahane evlilik demişte bu dusunceler mi şahane bilemedim.

Dedigim gibi biz ayri olmayi tercih etmesekte ben de eşim olmadan gittim ve eglendim ama eşim yanimda yoktu diye "nefes aldim, evlilik baskisi olmadan rahat gezdim, bir sure bekar gibi hissettim iyi geldi" gibi şeyler aklimin ucundan dahi geçmedi. 🤷
Eşinden ayri biyere gitmek istemek degil de boyle dusunen evlenmeseydi diye dusunurum ben de.

Eşim 3 yıldır asker arkadaşları ile tatile gitmek istiyor ama gidememişti ilk yıl maddi imkanımız yetmedi 2.yıl gidicem dedi sonra vazgeçti ailecek gitmeyi seçti baş başa oglumuz ile 3 kişi villada tatil yapmıştık bu yıl da maddi olarak imkanım olursa giderim demişti dün kesinleşti gidiyorlar.

Olay şu benim için gitmesinde problem yok gayet normal Bi durum, onun kafasını dagıtmaya ne kadar ihtiyacı oldugunu bildiğim için bunun iyi bir fırsat oldugunu düşünüyorum. zor Bi işi var ama çevremde kime eşim tatile gidecek desem sanki ben çok geniş biriymişim gibi yaptığım şey çok garip, saçmaymış gibi tepkiler alıyorum, ben olsam göndermem diyenler, eş tek tatile gönderilir mi diyenler falan herkes bu düşüncede.
bu bana garip geliyor yani neden böyle düşünüyor insanlar sizce yanlış bende mi. Benim düşünceme göre benim buna engel olmaya hakkım yok sonuçta evlendik diye eşimin bütün özgürlüğünü elinden almam gerekmiyor, böyle bireysel zamanları olması gerekir ikimiz içinde, ayrıca ilişkimize olumlu yansıdığını düşünüyorum çünkü o böyle arkadaş ortamı ile takılıp stresini attıgın da kısa dönem sanki bekarmış gibi vakit geçirdiginde daha mutlu bir insan oluyor ve bu mutluluk rahatlama ilişkimize olumlu yansıyor. eve geldigi zaman bana olan tavrından bunu anlıyorum bu yüzden dışarıda olduğunda aramam ki baskı hissetmesin arkadaşlarımlr beraberken napıyorsun neredesin diye sürekli aranıp sorulması benimde hoşuma gitmediği için bu konuda dikkat ederim ama bu tepkiler beni düşündürüyo yani sizce hata bende mi? Bu insanlar niye böyle düşünüyor? Siz olsanız ne yapardınız?
Umarım anlatmak istedigim şeyi anlatabilmişimdir. Cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim

Eksik yazdıgım yerleri tamamlayım konu anlaşılması için daha önce maddi olarak uygunken bana tatil teklifi yapmıştı eşim ama ben hem hamilelik hem küçük çocukla uzun yol istemedigim için kabul etmemiştim şimdi kendisi de gittigi tatil 1.500 civarı Bi ücreti var emin değilim ama çadırda kalacaklar diye biliyorum daha önce sohbet arasında eşim söylemişti, kısaca durum bu konu çok karıştı yinede yazan herkese tekrar teşekkürler 😊😊
Kimseyi ilgilendirmez ki kıskançlıktan bi yere yollamamayı da hiç anlamam yapacak adam siz işte sanırsınız mesai saatlerinde yine yapar 😂
Ben de kız arkadaşlarımla tatil yaparım eşimde erkek arkadaşlarıyla çünkü hepsinin yeri ayrı bizim için.
Aileyle farklı keyif alıyorsun arkadaşlarınla ayrı, farklı çifteler olarak ayrı vs
Ama ben şuna karşıyım erkek gider kadın gidemezse ya da tam tersi ise o iş olmaz karşılıklı olacak elbette 🤷‍♀️

Kişisel alanlarınız var, ilişkiniz ikinizin de merkezinde değil. Kendi hayatlarınız kendi merkezinizde. Sağlıklı ilişkiler böyle oluyor aslında.
Gayet normal, huzurlu ve rahattır.

Back
X