eşini kaybedenler

Ayrıca hizmetli denilen kişi benim annem gibidir o yüzden o samimiyet var aramızda, biz patronuz o da dizilerdeki gibi beyaz önlük giymiş çalışanımız degıl. çöp atarken görmeside cok normal degil mi. Neyse laf anlatmakla uğraşmak istemiyorum sadece niye bu kadar atarlanıldı aniden onu anlamadım. Başınız sagolsun diyip gitseniz üstüme gelmeseniz yeterliydi. Her neyse iyi akşamlar size.
İnsanlar gerçekten eşlerini kaybediyor
Belki de bu konuyu okuyunca kendi yaşadıkları tekrar aklına geldi ve üzüldü .
Böyle birşeyle dalga gecilmeyecegini aileniz size ogretmedi mi ?

Ayrıca hizmetli denilen kişi benim annem gibidir o yüzden o samimiyet var aramızda, biz patronuz o da dizilerdeki gibi beyaz önlük giymiş çalışanımız degıl. çöp atarken görmeside cok normal degil mi. Neyse laf anlatmakla uğraşmak istemiyorum sadece niye bu kadar atarlanıldı aniden onu anlamadım. Başınız sagolsun diyip gitseniz üstüme gelmeseniz yeterliydi. Her neyse iyi akşamlar size.
Katyaaa portakal suyumu getir !

En acısı da dün evlilik yıldönümüzdü, gece onu rüyamda gördüm bugun evlilik yıldönümümüz ama sen yoksun dedim ama sana cennetten bir hediye gönderdim sevgilim dedi ona iyi bak dedi sabah uyandığımda ne demek istedigine anlam veremedim baya bi düşündüm sonra fark ettim hamile olabilecegimi, tarihe baktım üç gün gecikmişti farkında değildim. Gittim test aldım hemen ve hamileymişim. Evlilik yıldönümümüzde öğrendim yani, sonra kapı çaldı bir adam çiçek ve bir not getirdi. Eşim ölmeden önce sürpriz hazırlamış bir otel odasına rezervasyon yaptırmış beni oraya cagırıyordu notta. Sanki yaşıyormuş gibi gercekten orda beni bekliyormus gibi giyindim süslendim ve o otel odasına gittim. Yapayalnız bütün gece sabaha kadar orda bekledim belki gelir diye ama o hiç gelmedi. Ertesi gün yani bugün annemler de beni bulamayınca endişelenmişler, hizmetlimiz çöpün içinde gebelik testinin kutusunu bulmuş annemlere götürmüş, oğlum da demişki annem zaten hamile siz bilmiyormuydunuz. Nerden biliyorsun demişler. Babam ruyamda dedi demiş. Demişki annen hamile çok güzel bir kardeşin olacak ve bundan sonra annen ve kardeşin sana emanet demiş..
Bu acılarla boğuşan insanlar var. Belki okuyrarak yine desildi yaralari. Yazıklar olsun.

Bu günlerde milletin fake konu açma hevesi var ya . Neyden zevk alıyorsunuz. Koca ölmüş bilmem ne inanlar da olmuş . Milleti kandirinca ne zevk alıyorsunuz ? İnsanlık da kalmamış ya . Yok otel odasına süslenmiş gitmiş bilmem ne

Size de iyi akşamlar. Yönetici gelince anlarız neyse.

Yani anlatıklarınız bir film Sanaryosu gibi tüylerim diken diken oldu yani böyle durumlar insanın tek baş edeceği durumlar deyil gerçekten önce Allah'a sığınır ve daha sonrasında prafesyonel bir destek almalısınız açıkçası yazılarınızı ilk okuduğumda inanasim gelmedi ama yinede bu hayyatta herşeyin olabileceğine inanıyorum bu yüzde Allah sabrımızı ve gücünüzü artırsın😔😔

Bu kısmı okuyana kadar gerçekten üzülmüştüm.
Neden insanların duygularıyla alay ediyorsunuz?
Sosyal deney mi kendini tatmin etmek mi ne yani bunlar ?
Bakın eşinizi kaybetmiş olabilirsiniz
Hamile de olabilirsiniz.
Buna okey. İnanırız.( 17 gün önce)
Ama şu alıntı kısmı hiç inandırıcı değil. Kusura bakmayın gidin başka yerde kendinizi eğlendirin.
Size katılıyorum ☝️

Waaaaa :KK53:

BAF5C056-821D-4DC6-984D-1C5996BB93D4.webp

Birisine bir mazeret uyduracakken ya da pembe bir yalana ihtiyacımız varken ;
Amaan ölümün hastalığın yalanı şakası olmaz şeklinde büyümedik mı? !

Ne şimdi bu?
İnsan yazarken utanır , korkar.

Hayallerinize dikkat edin, bugün gülüp eğlenerek yazdığınız şeyleri bir gün ağlayarak yaşarsınız.

Bu günlerde milletin fake konu açma hevesi var ya . Neyden zevk alıyorsunuz. Koca ölmüş bilmem ne inanlar da olmuş . Milleti kandirinca ne zevk alıyorsunuz ? İnsanlık da kalmamış ya . Yok otel odasına süslenmiş gitmiş bilmem ne
E okullar tatile girdi ya 🤭

Back
X