• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esini paranoyak yapan ben

gulsen001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
360
157
73
Iyi geceler birsey danismak istiyorum. Simdi esimle tv izlerken guzel bi kadin ciktiginda kendimi kotu hissediyorum..direk ay su kadinin dudaklarina bak igrenc deme geregi duyuyorum.mesela dizilerdeki basrol kadinlarda da ayni sekilde cikinca ay ne bicim rol yapiyor her yeri yapma diyorum yada bak bakalim iyice süzdün guzel kiz dimi diyorum.
bilemedim ozguven eksikliginden galiba . ( artik yapmiyorum )
Ben boyle yapinca esimde aynisini bana yapiyo reklamlarda k.tatlitug cikiyor mesela bak bak yakisikli mi diyor.dikkatli bakinca noldu begendin mi diyor. Onuda bu hale ben getirdim.
Gereksiz bi konu yarattim aramizda..nasil cikicam bu isin icinden.
zamaninizdan 5 dk calicam ama mantikli bi cvp alabilirsem sevinirim.

bu konuyu kapatın tekrarlamayın o tekrarladığında da eşinize iltifat edin o da bundan sonra size iltifat etmeye başlayacaktır zaten. bu da unutulup gidecek sonrasında.

bu konuyu kapatın tekrarlamayın o tekrarladığında da eşinize iltifat edin o da bundan sonra size iltifat etmeye başlayacaktır zaten. bu da unutulup gidecek sonrasında.

Zaten onunda yapmaya basladigini farkettigimde cok uzun zaman once yapmayi biraktim.. sorun zaten bnde kiskaclik degil ama bilmiyorum kendimi bi garip hissediyorum

Kocanızın gözlerine peçe takin olmadi beton falan da dokulebilir :olamaz:

Acik bi sahne oldugunda kadinin mesala ic camasi gorunuyor .elimle kapatiyorum gozunu gormesin istiyorum baska bi kadim vicudunu. Ya cok garip biliyorum . Kafamda okdadr cok sorun varki esime sardim hep zamanla boyle oldu iste

Acik bi sahne oldugunda kadinin mesala ic camasi gorunuyor .elimle kapatiyorum gozunu gormesin istiyorum baska bi kadim vicudunu. Ya cok garip biliyorum . Kafamda okdadr cok sorun varki esime sardim hep zamanla boyle oldu iste

:D hey Allahım. Ama sokakta da var güzel kadınlar,böyle ömür geçer mi hiç .
Canınıza yazık yahu ..

Bunu hic bi zaman yapamam sanirim . Tsk ederim cvp icin

Peki ne yapmayı planliyorsunuz merak ettiğim için soruyorum ...
Dışarı nasıl gönderiyorsun ? Etrafta yüzlerce güzel kadın var ?
Ve yanında siz yoksunuz..
Çözüm odakli goremiyorum sizi..Oysa ki eşiniz en güzel empati kurma fırsatını vermiş size.
Siz ben her şeye karisayim kontrol edici olayım ama eşim bana müdahale etmesin düşüncesindesiniz.
Bu şekilde inanın karsinizda ki insan sizi daha çok sevmez aksine sogur.Hayati kendinize ve esinize zindan etmeyin

Peki ne yapmayı planliyorsunuz merak ettiğim için soruyorum ...
Dışarı nasıl gönderiyorsun ? Etrafta yüzlerce güzel kadın var ?
Ve yanında siz yoksunuz..
Çözüm odakli goremiyorum sizi..Oysa ki eşiniz en güzel empati kurma fırsatını vermiş size.
Siz ben her şeye karisayim kontrol edici olayım ama eşim bana müdahale etmesin düşüncesindesiniz.
Bu şekilde inanın karsinizda ki insan sizi daha çok sevmez aksine sogur.Hayati kendinize ve esinize zindan etmeyin

Evet ayni o sekildeyim kendimi biliyorum cunku. Msjlari dikkate alicam . Tsk ederim

Eşiniz size empati özelliği sağlıyor olabilir. Yani ben öyle hissettim “bende yapayımda ne diyecek” kafası.
Pek normal bir durum değil. Eğer sormaya devam ederse sen daha yakışıklısın, sen güzelsin, seninle kıyasalamam bile.. vs sözler söyle. Bu cevapları alınca konu kapanabilir. Eğer baktın kapanmıyor artık kendisini uyararak kapatabilirsiniz.

Allah başka dert vermesin.

Eşiniz size empati özelliği sağlıyor olabilir. Yani ben öyle hissettim “bende yapayımda ne diyecek” kafası.
Pek normal bir durum değil. Eğer sormaya devam ederse sen daha yakışıklısın, sen güzelsin, seninle kıyasalamam bile.. vs sözler söyle. Bu cevapları alınca konu kapanabilir. Eğer baktın kapanmıyor artık kendisini uyararak kapatabilirsiniz.

Allah başka dert vermesin.

Amin :) deniycem tsk ederim.

Ay saçmalama allah aşkına
Ben sırf o sahneler için dizi film falan izliyorum :D zaten izlensin diye çekmiyolar mı?

Dün eşim bi yabancı dizi izledi herkesin her şeyleri ortadaydı
Nolucak ki alt tarafı insan vücudu. Kalkıp seni onlarla karşılaştırıp ben seni beğenmiyorum diyecek hali yok ya.

Hakkatten çok sorunlusun

Kendi özgüveninizi geri kazanın,sonra herşey kendiliğinden hallolur.Kilo varsa verin,sarkma varsa sıkılaşma hareketleri yapın.Beraberken de özenli giyinmeye gayret edin.O Zaman zaten böyle şeylere gerek duymazsınız.

Bunları da özgüven eksikliği dediğiniz için söylüyorum.

Back
X