Esini paranoyak yapan ben

Iyi geceler birsey danismak istiyorum. Simdi esimle tv izlerken guzel bi kadin ciktiginda kendimi kotu hissediyorum..direk ay su kadinin dudaklarina bak igrenc deme geregi duyuyorum.mesela dizilerdeki basrol kadinlarda da ayni sekilde cikinca ay ne bicim rol yapiyor her yeri yapma diyorum yada bak bakalim iyice süzdün guzel kiz dimi diyorum.
bilemedim ozguven eksikliginden galiba . ( artik yapmiyorum )
Ben boyle yapinca esimde aynisini bana yapiyo reklamlarda k.tatlitug cikiyor mesela bak bak yakisikli mi diyor.dikkatli bakinca noldu begendin mi diyor. Onuda bu hale ben getirdim.
Gereksiz bi konu yarattim aramizda..nasil cikicam bu isin icinden.
zamaninizdan 5 dk calicam ama mantikli bi cvp alabilirsem sevinirim.

Televizyona biri çıktığında affeti derya da olsa iyi kötü yorum yapmayınn umursamayın dikkati yada konuları oraya çekmeyin zamanla geçer böyle şeylerde dye düşünüyorum

Kendi özgüveninizi geri kazanın,sonra herşey kendiliğinden hallolur.Kilo varsa verin,sarkma varsa sıkılaşma hareketleri yapın.Beraberken de özenli giyinmeye gayret edin.O Zaman zaten böyle şeylere gerek duymazsınız.

Bunları da özgüven eksikliği dediğiniz için söylüyorum.

Evet kilom var . Ama veremiyorum iki sene arka arkaya mideden ameliyat gecirdim ( acik kist ve laparoskopi) gobegim garip bi sekikde sis kaldi.sarkmalarimda var . Adam beni yszin askili ike evde dolastirmiyot. Tul perdeden iceri gorurler die. Ozenli giyinnek ileri dursun :kızgın:

Ne kadar gereksiz işler :olamaz: bunları mı konuşuyorsunuz gerçekten? Özgüven eksikliğinden oluyor bunlar.
Bilemedim ne desem birşey söylediğinde duymamazlıktan gelip konuyu değiştirin zamanla konuşmamaya alışır. Yada açık açık ben yanlış birşey yaptım artık bunların konusunu etmeyelim de.

Back
X