• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşini sevmeyip devam etmek zorunda olan var mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iyi bir soru. Burdada bazen soruyoruz neden kötü evliliklere 2 veya 3 cocuk diye. Bence bu konuda daha cok egitim ve bilgi verilmeli zamaninda. Bir cocuk öylece büyümüyor sonucta
acaba Almanyada cocuk parası verıldıgı ıcınmı..
gercı bızde cocuk parasıda verılmıyor..4.5 tane yapanlar var

Başından beri eşimle sorunum var demişsiniz peki neden kendinizi güvenceye alacak şeyler yapmadınız?

Eğitim durumunuzu, bu zamana kadar çalışıp çalışmadığınizi bilmiyorum ama 8 yılda birçok şey yapabilirdiniz.

Bundan sonra ki planınız ney buraya konu açmanın dışında?
Evet planlarım var..

acaba Almanyada cocuk parası verıldıgı ıcınmı..
gercı bızde cocuk parasıda verılmıyor..4.5 tane yapanlar var

Bana birisi bir demisti bazilari sirf cocuk parasi icin cocuk yapiyorlar diye. Demek ki o aylik 190 Euro cok büyük bir para gibi geliyor ki, 4 5 cocuk yapiyorlar. O para cocuklara harcanmiyor yalniz

Görülen köy klavuz istemiyor. Şimdi de benim yazdıklarımdan dolayı mı yaşadıklarınızın sorumlusu ben oldum. Pes.
Biraz daha yorum yaparsan bütün ihaleyi senin üzerine yıkacak, haberin olsun. :D

Bana birisi bir demisti bazilari sirf cocuk parasi icin cocuk yapiyorlar diye. Demek ki o aylik 190 Euro cok büyük bir para gibi geliyor ki, 4 5 cocuk yapiyorlar. O para cocuklara harcanmiyor yalniz
yok canım nerde..
babamın durumu cok ıyıdı..okul zamanı kıtap almazdı..aslında cocuk gurultusude sevmıyolardı nıye cocuk yapmıslar acaba

Biraz daha yorum yaparsan bütün ihaleyi senin üzerine yıkacak, haberin olsun. :KK70:
Cidden hem konu sahibine hem çocuklara üzülüyorum. Ama boşanmamak için neden direniyor anlamıyorum. Ne olmasını bekliyor acaba

Cidden hem konu sahibine hem çocuklara üzülüyorum. Ama boşanmamak için neden direniyor anlamıyorum. Ne olmasını bekliyor acaba
Şuan çocuklarına mutlu mesut bir hayat sunuyor ya, ondan boşanmak istemiyor. Baba sadist ruhlu, anne eski sevgilisiyle hayaller kuruyor pek mutlu ortam, bu sıcak yuvayı bozmak istemiyor.

Başından beri eşimle sorunum var demişsiniz peki neden kendinizi güvenceye alacak şeyler yapmadınız?

Eğitim durumunuzu, bu zamana kadar çalışıp çalışmadığınizi bilmiyorum ama 8 yılda birçok şey yapabilirdiniz.

Bundan sonra ki planınız ney buraya konu açmanın dışında?
Yine aynı şeyleri anlatmış olacağım ama çalıştırmadı sindirdi. Şimdi artık hicbi şekilde engel olmasina izin vermicem. Korkmuyorum artık. Bundan sonra güvenceye almak için ugrasicam.

Acmamisti..esi yalvarmisti oda cocuklar zor ve kücük diye ve maddi imkanlari olmadigi icin vazgecmis
Dilekçe verip iptal etmiş, çocuklarına üzülmüş sanırım. Valla o çocuklarına boşanırken üzülüyor, ben bu haldeyken acıyorum o çocuklara. Anneye babaya bak,ne kadar yazık. İkisi de kendi keyfini, kendi hayatını düşünüyor.

Şuan çocuklarına mutlu mesut bir hayat sunuyor ya, ondan boşanmak istemiyor. Baba sadist ruhlu, anne eski sevgilisiyle hayaller kuruyor pek mutlu ortam, bu sıcak yuvayı bozmak istemiyor.
Çok fazla dizi izlemişsin. Benim içimdeki duyguların olup olmadığına nasıl bu kadar emin olabilirsin ne hayali ya😄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X