• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşini sevmeyip devam etmek zorunda olan var mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da yazdığım gibi merak ediyorum eşini sevmeyen ama hala devam edenleriniz var mı?
Maalesef sevmeyip ya da sevse de mutlu olmayıp aile baskısıyla, gidecek başka bir yeri olmaması dolayısıyla mutsuz evliliklere devam eden çok kadın var bu ülkede. Benim çevremde de var onlardan. Çok zor bir durum Allah kimseye yaşatmasın.

Daha bugün çocuğumun öğretmenine anlattım durumumu. Yapmayın sakın boşanmayın tedavi olursa devam edin çünkü kaç yıllık öğretmenim tüm boşanan ailelerin çocuklarında mutlaka bı sorun var hiç sorun olmasa bile ayrıldıkları icin anne babadan nefret ediyorlar dedi. Babasız erkek çocuk büyütmek çok zor baba figürü evde olmalı dedi.Buyuturken baba şart dedi.Allah korusun maddeye alkole yöneliyorlar dedi.

ne kadar şuursuzca yazabiliyorsunuz hayret ediyorum doğrusu.
bu platformda bir. sürü kadın var boşanmış ve çocuğu olan
sakın siz boşanmayın her türlü şiddete razı gelin

Yine aynı şeyleri anlatmış olacağım ama çalıştırmadı sindirdi. Şimdi artık hicbi şekilde engel olmasina izin vermicem. Korkmuyorum artık. Bundan sonra güvenceye almak için ugrasicam.
Gözü döndüğünde size geri dönüşü olmayan şeyler yapar diye korkmuyor musunuz gerçekten?

Korkmuyorsaniz ben boşuna endiselenip yazıyorum o zaman.

Hayatta başarılar diliyorum size.

Çok fazla dizi izlemişsin. Benim içimdeki duyguların olup olmadığına nasıl bu kadar emin olabilirsin ne hayali ya😄
Yok kız dizi değildi o senin konundu.
Şimdi tekrar baktım adamı rüyanda görür görmez aramışsın, bir de üstüne konuşmuşsun. Daha neler neler yazmışsın. Ama ben hayallerde yaşıyorsun diyince bi alındın, bi gücendin. Niye? Çünkü doğrular acıtır. Yapacak birşey yok.

Eklentiler

• Screenshot_20210429_011705_com.android.chrome.webp
    Screenshot_20210429_011705_com.android.chrome.webp
    73,9 KB · Görüntüleme: 61
Vallaha bize artik herkes "sakin cok cocuk yapmayin" diyor. Sanirim onlar da kendi bilmiyor nedenini
artık daha bılınclı olmaya basladı ınsanlar..cocugumun hangı derslerde hangı konuda oldugunu bıle takıp edıyorum..saldım cayıra mevlam kayıra dıyerek toplum ruh hastalarıyla doluyor

Dilekçe verip iptal etmiş, çocuklarına üzülmüş sanırım. Valla o çocuklarına boşanırken üzülüyor, ben bu haldeyken acıyorum o çocuklara. Anneye babaya bak,ne kadar yazık. İkisi de kendi keyfini, kendi hayatını düşünüyor.
Sen çok ileri gittin artık .terbiyesizlesme anneligime laf ettirmem. Kendi keyfimi dusunseydim çoktan giderdim başkasına. Ben o kadınlardan değilim beni bilip bilmeden konuşma şuursuzca.

Şimdi tekrar baktım adamı rüyanda görür görmez aramışsın, bir de üstüne konuşmuşsun. Daha neler neler yazmışsın. Ama ben hayallerde yaşıyorsun diyince bi alındın, bi gücendin. Niye? Çünkü doğrular acıtır. Yapacak birşey yok.
çoluk çocuk varken boyle ergen ergen davranıslardan uzak durmak gerek..
işte cocuk yapmak fedakarlıktır..ozgurluk ıstıyorsan cocuk yapmayacaksın

Sen çok ileri gittin artık .terbiyesizlesme anneligime laf ettirmem. Kendi keyfimi dusunseydim çoktan giderdim başkasına. Ben o kadınlardan değilim beni bilip bilmeden konuşma şuursuzca.

niye hemen keyif deyince aklınıza başkasına gitmek geliyor?
kendi keyfinizi boşanıp çocuklarınızla yaşayarakta düşünebilirsiniz.

Anneliğinize laf etmedim. Haddinizi bilin. Kendi keyfinizdesiniz dedim. Kendi keyfinizde derken maddi anlamda rahatlığı bırakamadığınızı, elalem ne der diye düşündüğünüz için boşanmak istemediğinizi söylemek istedim, aklınıza ne geldi merak ediyorum. Hemen başkasına gitmek, başkasıyla olmak olarak düşünmek sizin zihniyetiniz, benim değil.
Oturup açıklama yapıyorum ama siz bana şuursuz falan diyemezsiniz, benim size hakaretvari tek kelimem yok, aynı şeyi sizden de bekliyorum. Terbiyesizliğin lüzumu yok. Şuursuz hareket eden sizsiniz ben değilim yani emin olabilirsiniz.

Bak canim eşini sevmezsen zaten bosanirsin asıl eşini seve seve boşanırsan ve o zaman konu açsan anlamlı olurdu bu bir.
Ikincisi çocuklar için evlilik devam edilmez cunku cocuklari bu olumsuz etkiler. Öğretmen meslektaşımi bu gafı yüzünden esefle kınıyorum. Dogruyu anlatir bu şekilde yetistirirsen kimse alkolik olmaz.
Üç siddet affedilecek birsey degildir. Kendine yazik edersin. O rüyandaki adama diyecek söz bulamıyorum. O biraz mezhebimi aştı. Üç üyelikle kendinizi savunduğunuzu da anımsadım. Allah kolaylik versin zor iş.

niye hemen keyif deyince aklınıza başkasına gitmek geliyor?
kendi keyfinizi boşanıp çocuklarınızla yaşayarakta düşünebilirsiniz.
aynen
evlılıgın okadar sorumlulugu varkı..ilk esınız..ıkı cocouk olursa cocuklar..uc esınızın anasıbabası kardeslerı vb..
sonucta baska aıleye gırıyorsunuz..sadece esınızle evlenmıs olmayacaksınız değilmı..

Onu kastediyor o kadar salak değilim
Niye biriyle mi birliktesiniz ki onu ima etmiş olayım? Eski sevgilinizle konuşmanız onunla birlikte olduğunuzu göstermez, kocanızı "gerçekten" sevmediğinizi gösterir. Lafı cımbızla çekip işinize geldiği gibi anlamayın.

Anneliğinize laf etmedim. Haddinizi bilin. Kendi keyfinizdesiniz dedim. Kendi keyfinizde derken maddi anlamda rahatlığı bırakamadığınızı, elalem ne der diye düşündüğünüz için boşanmak istemediğinizi söylemek istedim, aklınıza ne geldi merak ediyorum. Hemen başkasına gitmek, başkasıyla olmak olarak düşünmek sizin zihniyetiniz, benim değil.
Oturup açıklama yapıyorum ama siz bana şuursuz falan diyemezsiniz, benim size hakaretvari tek kelimem yok, aynı şeyi sizden de bekliyorum. Terbiyesizliğin lüzumu yok. Şuursuz hareket eden sizsiniz ben değilim yani emin olabilirsiniz.
kotu soz sahıbıne aıttır ..bos ver arkadasım

Burada kullanıcılar boşan veya boşanma dese bile iş sizde bitiyor ama siz boşanma yanlısı gibi durmuyorsunuz açıkçası. Sorunuzun cevabına gelecek olursak sevmedigim biriyle aynı evde değil yaşamak aynı ortamda bile bulunmak istemezdim. Rüyanızda gördüğünüz şeylere hiç girmiycem duygusal boşlukta olduğunuz için bence. Karar sizin sonunda üzülen siz olursunuz veya ihtimal yok ama mutlu olanda siz olursunuz hayat sizin hayatınız.

O kaç ay önceydi ben şuan ki duygularımdan bahsediyorum. Alınmadım sinirlendim çünkü çok sacmasin. Kolayına gelen taraftan anlıyorsun konuyu saçmalıyorsun o yüzden sinirlendim. Gerçek olan bir şey yok ki acitsin.

Ya bı saattir neyi kast ettiğine o kadar emin oldum ki hiiiic kıvırma şimdi. Belki sağlıklı düşünemedigim zamanlar oldu ama senin ne kastettigini anlayacak kadar sağlıkliyim sende buna emin ol.... @_Olivia

O kaç ay önceydi ben şuan ki duygularımdan bahsediyorum. Alınmadım sinirlendim çünkü çok sacmasin. Kolayına gelen taraftan anlıyorsun konuyu saçmalıyorsun o yüzden sinirlendim. Gerçek olan bir şey yok ki acitsin.
Birkaç ay dediğin 2 hafta önce ama yine de sen bilirsin.
Haddini bilsen keşke. Kimin saçma olduğu belli yahu boşversene.
Aynen bende saçmalıyorum, sevmediğin halde dayakçı kocaya katlandığın için sen çok mantıklı hareket ediyorsun ama ben saçmalamış oluyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X