ben tavladımm..
önce buldum,
sonra arkadaşça görüşmeye başladım.
sonra ilgimi belli ettim, ama yine de arkadaşça takıldım.
sonra daha şevkat ister şekilde yaklaştım,
mesela seninle şöyle şöyle yapmak isterdim,
ya göğsüne başımı koymak isterdim gibi klasik şeyler.
sonra seninle burdan uzaklara gitsek vs.. cümleler..
sonrasında zaten o geldi
ama sen ne yapabilirsin aklıma geldi de,
bu çocuk senin arkadaşın ya,
bi olayı örnek gösteriyor gibi yap
senle biz çıkıyor olsak sen böyle mi yapardın yoksa şöyle mi gibi bi cümle kur
sen benim sevgilim olsan mesela, şunu nasıl yapardın? gibi şeyler.
cevabından bile bişiler çıkarabilirsin
ahaha uzmanlık alanım :))) dermişim.
ama evet şu anki ilişkimde ilk adımı atan bendim.
nasıl yaptığıma gelince.. sadece gözlerinin içine baktım uzun uzun bi kaç kez. o aldı hemen mesajı zaten. bu mesajı almayacak erkek de var mıdır? yoktur. bu da bu işin en kolay yoludur
bence ilk adımı kimin attığı önemli değil ilişki basladıktan sonra ilişkiyi kimin yürütmeye calıstıgı önemli
ilk adımı erkek atmıs 2-3 ay sonra ilgilenmeyen erkek ,sürekli msn ye görüşmeye cagrılan ama bahane bulan erkek,gün boyu mesgulum yogunum diye aramayan erkek ,konturu biten erkek ,sarkı biten erkek vs.....
bence bırakın ilk adımı sonraki adımlarda bir ileri iki geri yapmayan erkek ve cabuk yorulmayan erkek olsun
ahaha uzmanlık alanım :))) dermişim.
ama evet şu anki ilişkimde ilk adımı atan bendim. Öyle olmak zorundaydı çünkü onun ilk adımı atması çok tehlikeli olabilirdi. Öğrenci-öğretmen ilişkisi şeklinde başladı ilişkimiz çünkü.
nasıl yaptığıma gelince.. sadece gözlerinin içine baktım uzun uzun bi kaç kez. o aldı hemen mesajı zaten. bu mesajı almayacak erkek de var mıdır? yoktur. bu da bu işin en kolay yoludur
evet bende itiraf ediyorumm ilk adımı atan bendim..hemde seninki gibi öğrenci öğretmen ilişkisi olarak başladı kii lise sonda tanıştım kendileriyle okul bitmişti zaten..yaklaşık 6 ay kadar peşinde dolandım en sonunda itiraf etti :))tabi ondna önce oda belli ediyordu yoksa bu kadar ilgilenmezdim akannehirşimdi yaklaşık 1 buçuk yıldır evliyiz..tabi ozamanlarda verilen mücadele vs kayboldu :çok üzgünüm: