- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.610
- 598
Teşekkür ederim sizden öğrenmiş oldum bir de parmaklarını masaya vurup düşünen var?
Onu bilmiyorum maalesef.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim sizden öğrenmiş oldum bir de parmaklarını masaya vurup düşünen var?
Kendini size şartlamış. Ona öyle bir uğraş bulun ki sizi unutsun. Vakti kalmasın yani.Aynen öyle oluyor. Bende şöyle bir psikoloji oluştu. Atıyorum dün gittim bugün gitmedim ya yarında gitmesem kesin bana laf çarpacak yine canımız sıkılacak yine kendi kendimi yiycem en iyisi git efulim diyorum. Kendime baski yapa yapa gidiyorum istekle degil. Evliligimizin basinda ben hep derdim esime annenlere gidelim bugun annelerde yiyelim anneni ara halini hatrini sor diye. Ama şimdi kadının başka konuda hiiiic sıkıntısı yok yalan söyleyemem kızı gibi görür neler neler yapar ama sırf bu konu beni kendinden soguttu
Neler yaşamıştınız ne konustunuz
Seviyor olabilir, o ayri bir konu ama bu yine de bencil olduğu ve başkalarını huzursuz ettigi gerçeğini degistirmez.. Herkesin bi hayatı ve sorumlulukları var.. Esinle aran nasildir, arkanda durur mu bilemiyorum ama bence sınırlarını cizmelisin.. Sonucta ne yaparsan hep daha fazlasini isteyecek ve memnun olmayacak gibi geldi bana.. Illa kavga gürültü olmasi da gerekmiyor; ilk aşama kadinin saçmaladığını kabul etmek, "gercekten" takmamak ve sakin kalmak olur..Heh o böyle düşünmüyor işte ne zaman konu açılsa biz iş yaptırmak için mi çağırıyoruz seni seviyoruz ki çağırıyoruz falan diyor
Merhaba hanımlar. Eşim ve ailesi iyi insanlar yani gerçekten söylüyorum çok iyi insanlar. Ama sorun şu ki kayinvalidem tek oğluna değil bana da aşırı düşkün derdi iş yaptırmak değil ama hergun gideyim istiyor haftada 3 gün kesin gidiyoruz. Geri kalan 4 gün niye gelmediniz diye tavır yapıyor anneme gittgim zaman kıskanmaya başladı konuşması falan değişiyor. Evde ders çalışıyordum bu hafta sadece akşamları ama yine 3 sefer görüştük. Bu sefer derslerime taktı kafayı alim mi olacakmısım okuya okuya bi hal olmuşum pişman olmuşlar oku dediklerine çağırdığında gündüzleri hiç gitmiyormusum bilmem ne. Herseyime karışır oldu eşim bin defa konuştu anlamıyor ben bisey diyemiyorum üzmek istemiyorum çünkü gerçekten harici konularda iyi bi insan. Ama asla laftan anlamıyor ben artık dayanamıyorum içine atmaktan bıktım sırf bu konu yüzünden eşimle kavga ediyoruz ağlayıp duruyorum. Bu bende çok büyük baskı oldu ne kadar verirsem hep daha fazlasını istiyor ve bi laf çarpmalar göremeyince. Yapı olarak coook hassas bi insanım sırf laf edecek diye(çünkü kaldıramıyorum üzülüyorum takmamazlikyapamiyorum) gidiyorum ama bu sıklıktan da bıktım artıkben gerçekten işin içinden çıkamaz bi hale geldim boşanmayı bile düşünüyorum
Sanki beni anlattiniz ben de sizin gibi konuştum esti gürledi neymis onlar sevdiği için görüşmek istiyormuş her gun ben sevmiyormuşum ondan haftada 1 istiyormuşum oğluyla ayıramazmışım bilmem neler neler....Kendi 1,5 yıllık evlilik hayatımı okumuş gibiyim.. Geçecek... inan burdaki arkadaşlar sayesinde gerçekten ama gerçekten burdaki insanların yorumlarını (kesinlikle kötü bir yorum yapılmadı) düşündüm kendi kendime.. Ve dedim ki Ayperi “HAYIR” demek kimseyi kırmaz, üzmez. Kendine kabullendir. Ben bahane üretmekten sıkıldım artık. Gitmediğim kurs kalmadı, sırf meşgul olayım diye. Ama karşıma aldım konuştum. Çünkü benim eşim kendin hallet dedi ve sıyrıldı.. evet tam anlamıyla kaçtı. Geçtim karşısına kv konuştum.Şimdi haftada 1 gidiyoruz. Bu hafta bi kaç işlerimiz vardı denk geldi bi kac kez görüştük onun haricinde hayır diyorum şimdi ısrar etmiyor.
Umarım böyle devam eder keşke 1,5 yıl önce yapsaymışım o konuşmayı... Neyse nazar falan değer daha fazla yazmayım
![]()
Çok mu dua ettim noldu bilmem Rabbim kalplerine bisey verdi sanırım 4 gün görmesek de bisey demiyorlar artık. Yavaş yavaş halloluyor sanırım çok şükürKonu sahibi durumunuz nedir şu anda merak ettim
bence o size degıl, oğluna aşırı ama aşırı düşkün, oglu da belkı bu durumdan rahatsız oluyordur, oglunu da cok bunaltmamak ıcın bıraz sankı hedefı sıze de yoneltmıs gıbı duruyor, gorunurde...Merhaba hanımlar. Eşim ve ailesi iyi insanlar yani gerçekten söylüyorum çok iyi insanlar. Ama sorun şu ki kayinvalidem tek oğluna değil bana da aşırı düşkün derdi iş yaptırmak değil ama hergun gideyim istiyor haftada 3 gün kesin gidiyoruz. Geri kalan 4 gün niye gelmediniz diye tavır yapıyor anneme gittgim zaman kıskanmaya başladı konuşması falan değişiyor. Evde ders çalışıyordum bu hafta sadece akşamları ama yine 3 sefer görüştük. Bu sefer derslerime taktı kafayı alim mi olacakmısım okuya okuya bi hal olmuşum pişman olmuşlar oku dediklerine çağırdığında gündüzleri hiç gitmiyormusum bilmem ne. Herseyime karışır oldu eşim bin defa konuştu anlamıyor ben bisey diyemiyorum üzmek istemiyorum çünkü gerçekten harici konularda iyi bi insan. Ama asla laftan anlamıyor ben artık dayanamıyorum içine atmaktan bıktım sırf bu konu yüzünden eşimle kavga ediyoruz ağlayıp duruyorum. Bu bende çok büyük baskı oldu ne kadar verirsem hep daha fazlasını istiyor ve bi laf çarpmalar göremeyince. Yapı olarak coook hassas bi insanım sırf laf edecek diye(çünkü kaldıramıyorum üzülüyorum takmamazlikyapamiyorum) gidiyorum ama bu sıklıktan da bıktım artıkben gerçekten işin içinden çıkamaz bi hale geldim boşanmayı bile düşünüyorum
Sana önerim arkadaşlarin dediği gibi bahane üreterek gitmeyi azalt zamanla senin yakanı birakacaktir yoksa sizide oğlu gibi dizinin dibinden ayırmaz dahada bikarsiniz aynı evde yaşamaya kadar gider ,benim sorunum daha vshimdi kayınvalide benimle aynı evde yasamak istedi ben istemedim kendisini hiç sevmem bosanma olayını bile konuştuk evden kaç sefer kovdum, esim ailesine karşı suçlu bile olsalar ağzını açmaz öyle böyle derken çok tartistim herkesle şuan eşimin anneside dahil ailesinden hicbiriyle görüşmuyorum küsüm onlarla.Merhaba hanımlar. Eşim ve ailesi iyi insanlar yani gerçekten söylüyorum çok iyi insanlar. Ama sorun şu ki kayinvalidem tek oğluna değil bana da aşırı düşkün derdi iş yaptırmak değil ama hergun gideyim istiyor haftada 3 gün kesin gidiyoruz. Geri kalan 4 gün niye gelmediniz diye tavır yapıyor anneme gittgim zaman kıskanmaya başladı konuşması falan değişiyor. Evde ders çalışıyordum bu hafta sadece akşamları ama yine 3 sefer görüştük. Bu sefer derslerime taktı kafayı alim mi olacakmısım okuya okuya bi hal olmuşum pişman olmuşlar oku dediklerine çağırdığında gündüzleri hiç gitmiyormusum bilmem ne. Herseyime karışır oldu eşim bin defa konuştu anlamıyor ben bisey diyemiyorum üzmek istemiyorum çünkü gerçekten harici konularda iyi bi insan. Ama asla laftan anlamıyor ben artık dayanamıyorum içine atmaktan bıktım sırf bu konu yüzünden eşimle kavga ediyoruz ağlayıp duruyorum. Bu bende çok büyük baskı oldu ne kadar verirsem hep daha fazlasını istiyor ve bi laf çarpmalar göremeyince. Yapı olarak coook hassas bi insanım sırf laf edecek diye(çünkü kaldıramıyorum üzülüyorum takmamazlikyapamiyorum) gidiyorum ama bu sıklıktan da bıktım artıkben gerçekten işin içinden çıkamaz bi hale geldim boşanmayı bile düşünüyorum
Eşinizle kavga edene kadar bir cinnet+kavga... bakın her şey biter. Eşiniz uyarmış anlamamışlar. Demek ki sizin uyarmanız laızmMerhaba hanımlar. Eşim ve ailesi iyi insanlar yani gerçekten söylüyorum çok iyi insanlar. Ama sorun şu ki kayinvalidem tek oğluna değil bana da aşırı düşkün derdi iş yaptırmak değil ama hergun gideyim istiyor haftada 3 gün kesin gidiyoruz. Geri kalan 4 gün niye gelmediniz diye tavır yapıyor anneme gittgim zaman kıskanmaya başladı konuşması falan değişiyor. Evde ders çalışıyordum bu hafta sadece akşamları ama yine 3 sefer görüştük. Bu sefer derslerime taktı kafayı alim mi olacakmısım okuya okuya bi hal olmuşum pişman olmuşlar oku dediklerine çağırdığında gündüzleri hiç gitmiyormusum bilmem ne. Herseyime karışır oldu eşim bin defa konuştu anlamıyor ben bisey diyemiyorum üzmek istemiyorum çünkü gerçekten harici konularda iyi bi insan. Ama asla laftan anlamıyor ben artık dayanamıyorum içine atmaktan bıktım sırf bu konu yüzünden eşimle kavga ediyoruz ağlayıp duruyorum. Bu bende çok büyük baskı oldu ne kadar verirsem hep daha fazlasını istiyor ve bi laf çarpmalar göremeyince. Yapı olarak coook hassas bi insanım sırf laf edecek diye(çünkü kaldıramıyorum üzülüyorum takmamazlikyapamiyorum) gidiyorum ama bu sıklıktan da bıktım artıkben gerçekten işin içinden çıkamaz bi hale geldim boşanmayı bile düşünüyorum