- 22 Kasım 2010
- 11.334
- 20.380
- 598
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
3 aylık evliyiz. Düğünümden sadece birkaç gün önce bu şehre atamam olduğu için ev tutma ve yerleşme işlerimiz ışık hızıyla oldu adeta. Düğünümüzün ertesi günü sadece yatak odamız gelmişti düşünün, ne halı vardı evde ne perde
yavaş yavaş bu 3 ay içinde eksiklerimizi tamamladık. Eşyalarımızı aldık. Hala çok eksiğimiz var, ki ben çeyizi olan bir kız da değilim. Öğretmenim ve sömestr tatili yaklaşıyor. Eşimin ailesinin maailecek (eşimin teyzesi, eşi, çocuğu, eşimin abisi ve onun eşi vs de dahil) tatilde yemek daveti beklediklerini biliyorum. Sorun şu ki evimin şu an dört dörtlük olmamasının yanı sıra ben mutfakta da çok yeniyim, yeni yeni yemek yapmaya başladım. Onca kişiye tek başıma daha önce hiç yemek çıkarmadım ve o gün rezil olmaktan korkuyorum. Ayrıca salonumuzda dekoratif hiçbir şey yok sayılır henüz, evimi daha da zenginleştirmek ve mutfakta da daha çok pratikleşmek istiyorum. Ek olarak yüksek lisans tezi yazıyorum ve birkaç ay içinde tezimi vermezsem bursumu kaybedeceğim. Sömestrda eve kapanıp tez yazma planlarım vardı açıkçası. Misafir ağırlamamak için ne de çok sebep saydım değil mi :) Ben mi abartıyorum, heyecan yapıyorum acaba? Sömest tatilinde çağırmasam, ne bileyim baharda filan yemeğe alsam eşimin ailesini çok mu geç olur?
Not: Eşimin ailesinden kişiler daha önce tek tek evimize geldiler, yani annesiyle teyzesi beraber, eşimin bekar olan abisi tek olarak. O zaman çay yanına ufak tefek bir şeylerle hallettim. Ama topluca güle güle oturun a yemeğe gelmeleri bir başka diye düşünüyorum.

Not: Eşimin ailesinden kişiler daha önce tek tek evimize geldiler, yani annesiyle teyzesi beraber, eşimin bekar olan abisi tek olarak. O zaman çay yanına ufak tefek bir şeylerle hallettim. Ama topluca güle güle oturun a yemeğe gelmeleri bir başka diye düşünüyorum.