Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bazen keşek hiç evlenmeseydim diyorum ben anneme çok düşkünüm onsuz olamıyorum. eşim annesine gitmek istiyor? çok sıkılıyorum ben bütün tatilimi kendi annemin yanında geçirmek istiyorum ne yapıcam ben??? zorla değil ya insanın birtane annesi olur 2 tane değil!!!!!!
bazen keşek hiç evlenmeseydim diyorum ben anneme çok düşkünüm onsuz olamıyorum. eşim annesine gitmek istiyor? çok sıkılıyorum ben bütün tatilimi kendi annemin yanında geçirmek istiyorum ne yapıcam ben??? zorla değil ya insanın birtane annesi olur 2 tane değil!!!!!!
iyi de o da onun annesi napcaksın sen kendinden taviz vermiyosan o da kendinden taviz vermiyosa tatilinizi ailelerinizin evlerinde ayrı geçirceksiniz o zaman yapıcak başka bir şey bulamadım ben.bazen keşek hiç evlenmeseydim diyorum ben anneme çok düşkünüm onsuz olamıyorum. eşim annesine gitmek istiyor? çok sıkılıyorum ben bütün tatilimi kendi annemin yanında geçirmek istiyorum ne yapıcam ben??? zorla değil ya insanın birtane annesi olur 2 tane değil!!!!!!
Senin butun tatili annenin yaninda gecirmeyi isteme hakkin varsa, esinin de kendi annesiyle ilgili ayni hakki var. Cok bencil gordum seni. Senin annen anne de onun ki degil mi? Esin butun tatili kendi ailesiyle mi gecirmek istiyor, yoksa bir sure onlarda bir sure sizinkilerde mi? Bence bunun ortasi bulunmali, ne seninkinde ne onunkinde butun tatil gecmez. Sirayla gidersiniz, once onun ailesine, sonra senin ailene.
arkadaş çok güzel bir şey yazmış,tatilde bende ikisinede gitmem,eşim çocuğumla başbaşa olmalıyım,eşimde zamanla buna alıştı,sizde alıştırırsınız.bayramlarda falan gideriz biz,o da öyle bir zorundalık rutin yok,bir bayram ona diğer bayram ona falan hiç gelemem canım gitmek ister giderim istemezse ikisinide gitmem,bazen iki bayram üst üste birine giderim tamamen ruh halimize bağlı,kimsede gıkını çıkaramaz,benimde bir hayatım bir programım var,laf edenin ağzına lafı tıkıyorum.cnm elbete insanın tek annesi olur.ama evlenincede kaynanası olur.annenin yerini kimse tutmaz ama evlenince kocanın ailesi seninde ailen oluyor ve sevmesek de mecburen saygı duyuyoruz. benden ailemden ayrı şehirdeyim insan alışıyor zamanla ayrılıklara sende alışırsın. tatildede bence ikisinede gitmeyin başka bir yerde tatile gidin.
![]()
en iyi kaynana ölü kaynanadır:)ama bende kesinlikle eşimin ailesini kendi ailem gibi görmüyorum ne kendi ailemi kapı komşum gibi bile görmüyorum:):):)