Eşinin ailesini kendi ailesi gibi görmeyenler

sweet2011

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2011
65
1
0
Diğer
bazen keşek hiç evlenmeseydim diyorum ben anneme çok düşkünüm onsuz olamıyorum. eşim annesine gitmek istiyor? çok sıkılıyorum ben bütün tatilimi kendi annemin yanında geçirmek istiyorum ne yapıcam ben??? zorla değil ya insanın birtane annesi olur 2 tane değil!!!!!!

bazen keşek hiç evlenmeseydim diyorum ben anneme çok düşkünüm onsuz olamıyorum. eşim annesine gitmek istiyor? çok sıkılıyorum ben bütün tatilimi kendi annemin yanında geçirmek istiyorum ne yapıcam ben??? zorla değil ya insanın birtane annesi olur 2 tane değil!!!!!!

daha yeni evlisin sanırım?

cnm elbete insanın tek annesi olur.;)ama evlenincede kaynanası olur.annenin yerini kimse tutmaz ama evlenince kocanın ailesi seninde ailen oluyor ve sevmesek de mecburen saygı duyuyoruz. benden ailemden ayrı şehirdeyim insan alışıyor zamanla ayrılıklara sende alışırsın. tatildede bence ikisinede gitmeyin başka bir yerde tatile gidin.:68:

iyi de o da onun annesi napcaksın sen kendinden taviz vermiyosan o da kendinden taviz vermiyosa tatilinizi ailelerinizin evlerinde ayrı geçirceksiniz o zaman yapıcak başka bir şey bulamadım ben. :27:

Bütün tatilini kendi ailenin yanında geçirmek istemenle eşinin ailesini kendi ailen gibi görmemen arasında çok fark var farkındasın değil mi?
Ben kaynanamı da kayınpederimi de çok severim gerçekten, onlarla vakit geçirmekten çok mutluluk duyarım ama, kendi ailem gibi göremem. Hem ne gerek var ki buna?
Sen sanki eşinin ailesinden nefret ediyorsun gibi duruyor :31:

Senin butun tatili annenin yaninda gecirmeyi isteme hakkin varsa, esinin de kendi annesiyle ilgili ayni hakki var. Cok bencil gordum seni. Senin annen anne de onun ki degil mi? Esin butun tatili kendi ailesiyle mi gecirmek istiyor, yoksa bir sure onlarda bir sure sizinkilerde mi? Bence bunun ortasi bulunmali, ne seninkinde ne onunkinde butun tatil gecmez. Sirayla gidersiniz, once onun ailesine, sonra senin ailene.

en iyi kaynana ölü kaynanadır:)ama bende kesinlikle eşimin ailesini kendi ailem gibi görmüyorum ne kendi ailemi kapı komşum gibi bile görmüyorum:):):)

Senin butun tatili annenin yaninda gecirmeyi isteme hakkin varsa, esinin de kendi annesiyle ilgili ayni hakki var. Cok bencil gordum seni. Senin annen anne de onun ki degil mi? Esin butun tatili kendi ailesiyle mi gecirmek istiyor, yoksa bir sure onlarda bir sure sizinkilerde mi? Bence bunun ortasi bulunmali, ne seninkinde ne onunkinde butun tatil gecmez. Sirayla gidersiniz, once onun ailesine, sonra senin ailene.

kesinlikle katılıyorum.......
her ne kadar sevmesemde eşim hatrına gdiyorum
o temizlik görmemiş evine gidip 1 hafta kalıyorum mecburum
eşimin mutlu olduğunu görünc bende mutlu oluyorum
akşam üzeri yine yolcuyuz 5 gün kalacağız eşim istersen ilk sizinkilere gidelim dedi
ben itiraz ettim önce sizinkilere gidelim
biliyorum bu 5 güzne sinir bozucu biçok olaya sahit olacağım
ama diyememki 10 günlük iznin hepsini annemlerde gecireyim
bu çok bencilce olur
eşin nasılki senin ailenini yanına geliyor
sende eşinin ailesine gitmek zorundasın

ohhh ne güzel memleket....malesef evlenince öyle her canının istediğini her kafana eseni yapamıyorsun arkadaşım...

başka şeyleri bilemem ama evlilikte ilk kural

HERŞEY KARŞILIKLI......

cnm elbete insanın tek annesi olur.;)ama evlenincede kaynanası olur.annenin yerini kimse tutmaz ama evlenince kocanın ailesi seninde ailen oluyor ve sevmesek de mecburen saygı duyuyoruz. benden ailemden ayrı şehirdeyim insan alışıyor zamanla ayrılıklara sende alışırsın. tatildede bence ikisinede gitmeyin başka bir yerde tatile gidin.:68:
arkadaş çok güzel bir şey yazmış,tatilde bende ikisinede gitmem,eşim çocuğumla başbaşa olmalıyım,eşimde zamanla buna alıştı,sizde alıştırırsınız.bayramlarda falan gideriz biz,o da öyle bir zorundalık rutin yok,bir bayram ona diğer bayram ona falan hiç gelemem canım gitmek ister giderim istemezse ikisinide gitmem,bazen iki bayram üst üste birine giderim tamamen ruh halimize bağlı,kimsede gıkını çıkaramaz,benimde bir hayatım bir programım var,laf edenin ağzına lafı tıkıyorum.

bende eşimin ailesini kendi ailem gibi göremıyorum..
çünkü hiçbir destekleri yok köstekleri var aksine..

'' bu aralar anne bıle demıyorum'....
çünkü anne kelimesi çok kutsal bi kelime.
herkesın 1 tane annesi var...

Bütün tatillerinizi annenizle geçirmek istiyorsanız gerçekten keşke evlenmeseydiniz...
Yok öyle nalıncı keseri gibi rabbena hep bana...
Eşinizin ailesini kendi aileniz gibi görmeyin...mecbur değilsiniz...
Ama insan hayatta taşıdığı her etiketin hakkını vermelidir...
Nasıl işyerinizde amir olmanın hakkını verirseniz o ailede gelin olmanın hakkını vermek zorundasınız...
Bu kadar basit...
Sevin ya da sevmeyin kuralına göre oynamak zorundasınız...

bana k.validem kendisi söyledi, kimse kimsenin kızı kimse kimsenin annesi olmuyor diye. Haklı tabi, olmuyor zaten zorlamanın anlamı yok. Onlar benim aşkımın annesi babası kardeşleri. Beni huzursuz etmedikleri sürece başımın üstünde yerleri var. gider gelirim, misafir ederim. Yerine göre hizmet de ederim. Ama asla kendi annem babam kardeşlerim gibi sevmem. Eşimin de böyle düşündüğünü bilerek davranırım. Dengeyi iyi kurmak lazım. Bir onaysa bir bana :)) her şey karşılıklı. Evlilik dediğin şey oyunu kuralına göre oynamak :))

valla eşinin annesini kendi ailen gibi görmek zorudna değilsin tabii ki ben de görmüyorum, çok da gereksiz. insanın bir annesi babası olur.
ama tatilini de annenin dizinin dibinde geçirmek istemek, annenden hiç ayrılmamak istemek olmaz.

onları kendi ailen gibi görmek zorunda değilsin ama eşini seviyorsan saygı duymak zorundasın
sen nasıl ailenle zaman geçirmek istiyorsan eminim eşin de kendi ailesini görmek istiyordur:97:
evlilik bu işte karşılıklı anlayış fedakarlık gerektirir yavaş yavaş alışırın canım:31:

ben onlari birak ailem gibi görmeyi, tanidik gibi bile görmek istemiyorum... tanidik dedigin bile onlarin yaptigini yapmaz..

benim sevgili kayinvalidem, kendi kayinvalidecigine, ....anne der!!!!! yani adiyla hitap ederek söyler o da yüzüne karsi... arkasindan cogunlukla zaten kocakari der!!!! hos, yüzüne karsi dedigini de duydum, sakayla karisik.. benden (ne yapralarsa yapsinlar), olmayan kizlari olmami bekler, ele güne karsi... cifte standart bu olsa gerek... hic düsünmüyorlar ki, etme bulma dünyasinda yasiyoruz... sevmiyorum arkadas.... Sev-mi-yo-rum!!!!!! esime saygi duyuyorum ama bir yere kadar... onlar bana eziyet ederken o nerdeydi??? o bana ne kadar saygi gösterip de korudu??? gerekirse onu da kirarim... bu insanlara karsi tahammülüm yok cünkü...

Back
X