- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
- Konu Sahibi Gulgonca86
ay ayni konuyu acmaktan bikmadin mi
Bikmadim!!
Okumak istemiyorsan seni zorla buraya cagiran olmadi!!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
okumuyorum ztn her iki güne bir aynı konuyu acmak gayet mantıksız....Bikmadim!!
Okumak istemiyorsan seni zorla buraya cagiran olmadi!!
siz nıye kocanızla ve kendı hayatınızla ılgılenmıyorsuuz ? bedava oturmak tatlı gelıyorsa katlanca. yada taşıncan. cok cahilsın konu sahibiOyledir zaten cektiren el ustunde tutulur,kizi elini surmez annesinin evini hic temizledigini gormedim,annesi kizina gider butun isini yapar temizligini utusune kadar cocuguna bakar ben hamileyken ikizlere esim demiski ayse cok hasta hic bisiy yapamiyo yemek yiyemiyoruz hep disardan soluyoruz biktik artik falan,anneside demiski bende hamile kaldim cocuk buyuttum kimse bakmadi bana,onu duyduktan sonra o kadins su bile veresim gelmiyor,eden bulur ne diyim elden ayakdan dusunce bugunleri hatirlaticam ona,gerci bizde Allah korkusu var yine yapamayiz ama bakalim rabbim ne gostericek.
okumuyorum ztn her iki güne bir aynı konuyu acmak gayet mantıksız....
siz nıye kocanızla ve kendı hayatınızla ılgılenmıyorsuuz ? bedava oturmak tatlı gelıyorsa katlanca. yada taşıncan. cok cahilsın konu sahibi
niye bedava oturuyor diyorsunuz? üst katı eşi kendisi için yapmış ve masrafına katlanmış olamaz mı? biraz fazla mı gergin burası..![]()
teşekkür ederim gulgonca86, aynı durumdayız sayılır..biz de 'aile apartmanı' denilen yerde yaşıyoruz 3 elti kv-kp .. çekilesi şey değil..hem koca apartman eşimin çalışıp kazanmasıyla yapılmış offf yazacak çok şey var da..gerek yok..Allah biliyor gerisi mühim değil..Kendini bilmezler sirf konusmak icin konusuyorlar isde ne yasadigimi bilmeden,rabbim evladin varsa sana bagislasin,yoksada dua et basina benim yasadiklarim gelmesin!!
Başınız sağolsun, ALLAH boş bırakmasın kucağınızı inşaallah. Fakat siz bebeklerinizi kaybettiniz diye kızlarının çocuğunu sevmeyecekler mi? Baştan beri mesafeliyseniz, hamileliğinizde de mesafeli davranmaları doğal. Kızına davrandığı gibi davranmıyor diyorsunuz da, siz kayınvalidenize annenize davrandığınız gibi davrandınız mı? Sizin evinizde rahat edemeyeceği için yardım etmemiştir belki hiç bir işinize, beğenmiyorsunuz belki temizliğini, yemeğini, o da çekmiştir elini ayağını evinizden. Evlerinde oturuyorsunuz, bu bile tek başına büyük bir yardım size farkında mısınız?
Kizlari hic bir islerini yapmaz hic yardim etmez herseyi benim esim yapar kosar alir yazlik yaptirdilar biz verdik paranin yarisini,biyere gidilecek esim goturur getirir,ogullari hak etmiyoda kizlari hak ediyo dimi ??
Sizde haklisiniz bisiy diyemiycem,hem yaptiysa evi ogluna yapti bana yapmadi ya,benim yerimde aysede olsa oturacakti fatmada olsa oturacakti,keske hic yapmasalardida bende burda oturmak zorunda kalmasaydim,ayrica esime verilen dairedede esimin emegi cok!!!
Eee görünüşe göre oğullarına hakettiğini vermişler zaten... Oğullarıyla birlikte o evde oturanda sizsiniz ama ayşe fatma değil, söylediğiniz laf çok anlamsız klişe bir laf. Oturup oturmamakta elinizde. Ben burda eşinizle kızkardeşini kıyaslamadım, kim neyi ne kadar hakediyor bilemem, sizinle görümcenizi kıyasladım kayın validenizin gözüyle, bir de o açıdan bakın. Size zor gününüzde yardım etmediği halde sizden bekliyorlarsa haklısınız ama diğer türlü kıyaslamalar gerçekten anlamsız geldi bana.
Eşinin dairesiyse satın başka yere geçinEsimin dairesi, nerde oturalim ?