eşim tepkisini veriyor ama yetmiyor bazen evlerimiz yakın malesef 15 dk yürüme mesafesindeyiz. ama calıstıgım için sadece aksam ları yada haftasonları goruorumYapman gerekenleri zaten yapıyorsun anladığım kadarıyla. Eşinde gereken tepkiyi veriyor. :26: Evleriniz yakınmı?
yakın cnm malesef işyerimize ters oldugundan uzaklasamıorum ya alıstırmak değil ama her plana kendini sokuyor ben kendi ailem bile olsa iki taraftanda uzak olmak istiyorum eşimle baş başa kalıyım istiyorum..evleriniz yakın sanırım , uzaklaşma imkanınız yok mu, tek yakın sizseniz sorumluluğun çoğu size-eşinize düşüyordur.
görümceni de bi yere götürme zorunluluğunuz yok hatta o tarz bi insana benziyor götürüpte alıştırmayın hiç, çalışıyorsunuz işiniz gücünüz var
kimseye yaranılmaz, çocuğuna bakıyosun da noluyo hayıramı geçiyo sanki
en küçüğü değil kız kardeşi var birde ama cok duskunler eşime eşim biraz duygusal bır yapıya sahıp eşimde aslında cok duskun ama bu olaylar olunca oda kızıor diğer 5 kardeş evli 1 i şehir dışında diğerleri aynı mahalledeyiz ama bizde araba var bu sebepten hep bizi arıolar.Görümcen de evlenir inşallah ta sizinle değil kendi eşiyle planlar yapar
Eltin onlarla oturduğu halde niye bi de sana sarıyolar anlamadım
Eşin evin küçüğü diye mi daha bağlı annesi, senden mi kıskanıyo tam bilemiyorum ama mümkünse uzak semte taşının
Kayınpederin ve aynı evde oturan oğlu ilgilenir gerekirse kayınvalidenin hastane işleriyle..
Görümce de evde, diğer 4 kardeş nerde hiç bilmiyorum
en küçüğü değil kız kardeşi var birde ama cok duskunler eşime eşim biraz duygusal bır yapıya sahıp eşimde aslında cok duskun ama bu olaylar olunca oda kızıor diğer 5 kardeş evli 1 i şehir dışında diğerleri aynı mahalledeyiz ama bizde araba var bu sebepten hep bizi arıolar.
Ben olsam arabayı satardım
Öküz öldü ortaklık bitti olurdu
demek ki o halinden memnun
memnun mı bılmıorum ama oda soylenıp duruor ama yuzsuzler soylensede anlamıolar
memnun olmasa satardı
araba zaten başlı başına bi masraf
bi de servis çekip duruyosa ve cidden rahatsızsa çoktan satardı
haklısın cnm ama ben bu ay ehlıyete sınavına gırcem ve arabayla ıse ben gıdıp gelıcem kısmet olursa bende satılması taraftarı degılım evdekı abısınınde arabası var ama hep dısarıda 7/24 evde degıl ondan hep bıze kalıo
DÜŞÜNCEM O GERÇEKTENAbisinden biraz taktik kapın
Ehliyet alınca sende gez
AHH CNMM AHHH HERGÜN DUA EDİORUM İNSAN OLSUNLAR DİYEE SENİNKİLER BİLE OLDU BENİMKİLER HALA AYNICanım seninkilerin hepsini kaynar kazana atmalı yandım gelin dedikçe altına odunu atmalıçok dengesizler gerçekten allah sabır versin sana düzelicekleri yok gibi iyiyken iyi ol kötüyken kötü ol bence başka yolları yok bunların :26:
çok üzüldüm canım,
DÜŞÜNCEM O GERÇEKTENEŞİMDE İSTERSE ANASININ DİZİNİN DİBİNDE OTURSUN
AHH CNMM AHHH HERGÜN DUA EDİORUM İNSAN OLSUNLAR DİYEE SENİNKİLER BİLE OLDU BENİMKİLER HALA AYNI
SAOL CNM
ewet onun durumu daha wahim 7/24 kaynana kayınpeder 8 senelık evlıler esıyle hıc bıryere cıkmamız markete dahiiiiiiAcikcasi ben suzden cok diger eltiye uzuldum. O kadincagiz ne yapsin aksama kadar ayni evde. Sukredin bence.
bende bu yaz gemileri yaktım eşimin ailesiyle , konunun başlığını görünce yazmak istedim, acaba EŞİNİN AİLESİYLE GÖRÜŞMEYENLER DAHA MI MUTLU OLUYOR YOKSA EVLİLİĞİNİ ETKİLİYORMU OLUMSUZ YÖNDE BİR ŞEKİLDE, İLERDE EŞ SORUN ÇIKARTIYORMU? BİZİMKİLERDE ZIR CAHİL , GÖRGÜSÜZ, PATAVATSIZ, VE EN ÖNEMLSİİ MÜNAFIK, İNSANLARI KAVGA ETTİRMEKTEN BÜYÜK HAZ DUYANLAR , daha neler neler, ben elimden geleni yaptım 3 senedir hep alttan aldım ama bu yaz hadlerini oldukça aştılar yine alttan aldım eşim istedi diye yuttum kavgadan sonra ama iyice tepeme çıkacaklar bi yerleri kalktı bende artık görüşmek istemiyorum bu vesileyle, eşimde anladığım kadarıyla zamanla ortamı yumuşatma amacında kapamak istiyor, sizce hala eşimin hatrına olanları kapamalımıyım? yoksa o kadar olmuşken inceldiği yerden kopsun diyip iyice ilişkiyi kesmelimiyim? memlekete gitmicem o zamanda tüm akrabalarına felan çarpıtıp anlatcaklar bunlarda zamanla yuvamı huzurumu etkilermi ? tecrübeliler yardım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?