Eşinin ailesiyle beraber yaşayanlar

GURBET KUSU
Bende eşime öyle diyorum cesaret edemiyor pek şimdi borçlarımızda varken hemde kira nasıl veriyim diye bende diyorum lüks seylere gerek yok 1+1e bile razıyım ben az az alırız bakalım ıkna edebilicekmiyim birde şu memurlk sınavını kazanırsa daha da iyi olacak bakalım Allah ne yazdı kaderımıze nasıbımızde ne var canım

ALLAH SENİ MUTLU ETSİN KARDEŞIM

evet bende oyleydim hatta nisanliyken kim ne derse aldirmadim kalirim birlikte yasariz nolcakki fln filanlarrrr....
ama hicte oyle olmuyomus.ALLAH kolaylik versin cnm.o da olur insallah hayirlisiyla tatli dille yonet bakalim.
AYNAN OYLE . TECRUBELİ İNSANLAR HEP HAKLI. AMA BİZ İLK EVLENDIK ZAMAN HER ŞEY TEMİZ GÖRUYODUK, HER ŞEY SEVGIM İÇİN OLSUN, HEP Bİ ŞEY OLMAZ , NE OLACAK....., AMA SONRASI, CHENNEM OLDU HAYATIMIZ KAYNAN YANINDA

AYYYY ÇOK ŞANSLISIN KIZ, INŞALLAH BİZ DE DUZENİMİZ OLUUUUR ALLAHIM

eşim daha önce hiç ayrılmamış annesinden babasından hep onların koruması altında hep babası kazanmış o yemiş zor geliyor gerçek dünya. Bakması gereken bir evi olacak ailesi var bence bundan korkuyor bugune kadar evi babası idare etmiş hala da aynı evde patron kp eşimin ayrı maaşı yok beraber kazanırlar beraber yeriz kendi dükkanımızda çalışıyorlar. Bende kafaya koydum kpss ye giricem iş bulucam çocuğuma kaynanam bakar nasıl olsa kira da olsa çıkmak istiyorum

İYİ Bİ FİKİR BENCE

AYYYY ÇOK ŞANSLISIN KIZ, INŞALLAH BİZ DE DUZENİMİZ OLUUUUR ALLAHIM
insallah zamanla oda olur canlar .RABBIM mutlu ve huzurlu gecim versin eslerinizle insallah...
sabrin sonu selamettir.her insanda var bir sorun dert bitmez.hayat bu naparsin az daha sabir...

1buçuk senedir evliyim evlendiğimden beri beraberim bende ev alıp ayrılmak istiyorum inşaallah birde bebiş
Bende 8.5 aylık evliyim başından berı beraberız esım kpssyle memurluk tuturursa gıdıcez ayrı eve otomatık olarak ama olmazsa zor gibi ayrılmamız ve bende bebıs ıstıyorum

1buçuk senedir evliyim evlendiğimden beri beraberim bende ev alıp ayrılmak istiyorum inşaallah birde bebiş
Bende 1.5 yıllık evliyim bi bebişim var ve bende evlendiğimden bu yana beraber oturuyorum ve bu benim en büyük hatam bende kpss ye hazırlanıyorum kazanırsam kira da olsa ayrılmak istiyorum

Bende 1.5 yıllık evliyim bi bebişim var ve bende evlendiğimden bu yana beraber oturuyorum ve bu benim en büyük hatam bende kpss ye hazırlanıyorum kazanırsam kira da olsa ayrılmak istiyorum
Kendı aılemdede ayrılmıs olucam baska sehre gıdersek ama napıyım hayat sartları böylede olmuyor kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…