ALLAH SENİ MUTLU ETSİN KARDEŞIMAynen öyle canim çünkü evin hanımı biz olucz kararlar bizde olucak Allahim tez vakitte nasip etsin bu arada bebegin saglikla büyüsün insaAllah bende istiyorum bebis dua et nasip olsun bana da hamile kalırsam bir evde olmaz bir odada olmaz diye esimi ikna etmem daha kolay olur belki yanlis anlasilmasin o yüzden hamile kalmak istiyorum degil gerçekten bebis istediğim icin
AYNAN OYLE . TECRUBELİ İNSANLAR HEP HAKLI. AMA BİZ İLK EVLENDIK ZAMAN HER ŞEY TEMİZ GÖRUYODUK, HER ŞEY SEVGIM İÇİN OLSUN, HEP Bİ ŞEY OLMAZ , NE OLACAK.....evet bende oyleydim hatta nisanliyken kim ne derse aldirmadim kalirim birlikte yasariz nolcakki fln filanlarrrr....
ama hicte oyle olmuyomus.ALLAH kolaylik versin cnm.o da olur insallah hayirlisiyla tatli dille yonet bakalim.
AYYYY ÇOK ŞANSLISIN KIZ, INŞALLAH BİZ DE DUZENİMİZ OLUUUUR ALLAHIMhaklisin canim basta cahillik oluyor birlikte kaliniyor ama sormak istedigim sey hangi sebeple evi ayiramayiz diyor esiniz yada ailesi? mesela ben ilk yil kaldim ikinci yil esim ev tuttu cikicaz rahat degiliz fln dedi tek hali tek cekyatla ciktik. yavas yavas aldik esyalari .bunlar sorun olmuyo pek 3 -5 birikmis varsa.sizdeki sebepler nedir?
eşim daha önce hiç ayrılmamış annesinden babasından hep onların koruması altında hep babası kazanmış o yemiş zor geliyor gerçek dünya. Bakması gereken bir evi olacak ailesi var bence bundan korkuyor bugune kadar evi babası idare etmiş hala da aynı evde patron kp eşimin ayrı maaşı yok beraber kazanırlar beraber yeriz kendi dükkanımızda çalışıyorlar. Bende kafaya koydum kpss ye giricem iş bulucam çocuğuma kaynanam bakar nasıl olsa kira da olsa çıkmak istiyorumhaklisin canim basta cahillik oluyor birlikte kaliniyor ama sormak istedigim sey hangi sebeple evi ayiramayiz diyor esiniz yada ailesi? mesela ben ilk yil kaldim ikinci yil esim ev tuttu cikicaz rahat degiliz fln dedi tek hali tek cekyatla ciktik. yavas yavas aldik esyalari .bunlar sorun olmuyo pek 3 -5 birikmis varsa.sizdeki sebepler nedir?
İYİ Bİ FİKİR BENCEeşim daha önce hiç ayrılmamış annesinden babasından hep onların koruması altında hep babası kazanmış o yemiş zor geliyor gerçek dünya. Bakması gereken bir evi olacak ailesi var bence bundan korkuyor bugune kadar evi babası idare etmiş hala da aynı evde patron kp eşimin ayrı maaşı yok beraber kazanırlar beraber yeriz kendi dükkanımızda çalışıyorlar. Bende kafaya koydum kpss ye giricem iş bulucam çocuğuma kaynanam bakar nasıl olsa kira da olsa çıkmak istiyorum
eşim daha önce hiç ayrılmamış annesinden babasından hep onların koruması altında hep babası kazanmış o yemiş zor geliyor gerçek dünya. Bakması gereken bir evi olacak ailesi var bence bundan korkuyor bugune kadar evi babası idare etmiş hala da aynı evde patron kp eşimin ayrı maaşı yok beraber kazanırlar beraber yeriz kendi dükkanımızda çalışıyorlar. Bende kafaya koydum kpss ye giricem iş bulucam çocuğuma kaynanam bakar nasıl olsa kira da olsa çıkmak istiyorum
insallah zamanla oda olur canlar .RABBIM mutlu ve huzurlu gecim versin eslerinizle insallah...AYYYY ÇOK ŞANSLISIN KIZ, INŞALLAH BİZ DE DUZENİMİZ OLUUUUR ALLAHIM
Başka seçeneğim yok kaynanamlara da daha yük olmak istememİYİ Bİ FİKİR BENCE
Aynen öyle sabır belki istediklerimizin zamanı vardır hayırlısı olsuninsallah zamanla oda olur canlar .RABBIM mutlu ve huzurlu gecim versin eslerinizle insallah...
sabrin sonu selamettir.her insanda var bir sorun dert bitmez.hayat bu naparsin az daha sabir...
Hosgeldin canım ne kadarlik evlisin ne kadardir beraber oturuyorsunzMerhaba kızlar nasılsınız yeni katıldım
1buçuk senedir evliyim evlendiğimden beri beraberimHosgeldin canım ne kadarlik evlisin ne kadardir beraber oturuyorsunz
HoşbulduuummHosgeldin canım ne kadarlik evlisin ne kadardir beraber oturuyorsunz
HoşgeldiiiiinnMerhaba kızlar nasılsınız yeni katıldım
Bende 8.5 aylık evliyim başından berı beraberız esım kpssyle memurluk tuturursa gıdıcez ayrı eve otomatık olarak ama olmazsa zor gibi ayrılmamız ve bende bebıs ıstıyorum1buçuk senedir evliyim evlendiğimden beri beraberimbende ev alıp ayrılmak istiyorum inşaallah birde bebiş
Bende 1.5 yıllık evliyim bi bebişim var ve bende evlendiğimden bu yana beraber oturuyorum ve bu benim en büyük hatam bende kpss ye hazırlanıyorum kazanırsam kira da olsa ayrılmak istiyorum1buçuk senedir evliyim evlendiğimden beri beraberimbende ev alıp ayrılmak istiyorum inşaallah birde bebiş
Kendı aılemdede ayrılmıs olucam baska sehre gıdersek ama napıyım hayat sartları böylede olmuyor kıBende 1.5 yıllık evliyim bi bebişim var ve bende evlendiğimden bu yana beraber oturuyorum ve bu benim en büyük hatam bende kpss ye hazırlanıyorum kazanırsam kira da olsa ayrılmak istiyorum
Hoşbulduuumm canım teşekkür ederimHoşgeldiiiiinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?