Eşinin ailesiyle beraber yaşayanlar

Daha bu sabah yemek istemedigim birseyi ye ye çocuğun olur diye yedirmesi poff aglicaktim zor tuttm kendimi esimin yaninda yapması iyi oldu ama gözüyle görüyor benim anlatmamla degil iyi oluyor
Bana da kaynanam zayıfsın çocuğun olmaz ye ye diyordu ama çocuğm olduğunu gördü artk öyle demiyor :) seni iyi anlıyorm çok düşüncesizlet. Bnm kaynanam sürekli bana eşimin eski sevgilisinden eski sevenlerinden bahsediyor . Bende anne madem seviyordun onları alsaydın o zman benm gibi sıfır bi kız oğluna layık değilmiş dedim öyle güzl sustu ki

Benimki öyle bir şey diyemez yıkarım bu evi başına kıskanç olduğumu biliyor cesaret edemez

Ay deli leylek getirck sanki lafına çok güldüm ilahi haklısın tabi benm kaynanam da öyle ilşkilerime karışmaz gece gündüz yapsam oğlu hoşnut olur diye bayılır bizim banyo da kaynanamın odası ile yanyana duş sesinden uyanması lazm ama hiiç duymuyormş ilşki yaşamıyoz diye kızıyor bana halbu ki yaşıyorm yaşıcağmı :)

Benimki öyle bir şey diyemez yıkarım bu evi başına kıskanç olduğumu biliyor cesaret edemez
Benm de kıskanç olduğumu biliyor ama bazen inadıma inadıma konuşuyor bende sinrlerime hakim olamayıp sert çıkıyorm susuyor :)

Aa
Benm de kıskanç olduğumu biliyor ama bazen inadıma inadıma konuşuyor bende sinrlerime hakim olamayıp sert çıkıyorm susuyor :)
Arada bende pat diye söylüyorum önceden herşeye tamam diyordum şimdi karşı çıkmam ona garip geliyor

Benimki öyle şeyler söylemiyor herhalde anlıyor

Aa

Arada bende pat diye söylüyorum önceden herşeye tamam diyordum şimdi karşı çıkmam ona garip geliyor
Evet bende başta herşeye tmam diyordm ama sabrım kalmadı malesrf isterse tansiyonu çıksın banane hiç bişey benden önemli değil. Bu zamana kadr tansiyonm çıktı diye yattı bizi kandırdı sırf ilgilenelm dye. Snra tansiyon aletinin bozuk olduğumu öğrendik eşimle daha da inanmıyorz tansiyonunun çıkmasına . Çnkü doktr tansiyon hastası deil diyor ve tAnsiyonla ilgili bir hap da kullanmadı kullanmıyor . Sırf ilgileniyoz diye yalan etmiş bee :) şmdi rahatm daha ilgilenmediğimiz için yatıp tansiynm çıktı demiyor

F fleur1 xiexie Bende oglak burcuym canlar burcla pek alakasi yok bence
Esimle bugün ilk defa konustk kiraya ciksak ne kadar masrafimiz olur falan kafasina yatmaya basladi artik çok mutluym umutlandm bosa çıkmaz insaAllah ki zaten ben luks seyler istemiyorum bir l koltk küçük masa kilim razıyım ya ki evlenirkende alisverislerde hic lüksunu fazlasini istemedim az kaldı bu sene sonuna kalmadan cikariz bu gidisle yuppi

Aaaa çok sevindim canım hadi hayırlısııı

oo darısı bizim başımıza hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…