Eşinin ailesiyle beraber yaşayanlar

Mickeyy Sıkıcı hicbirsey yapmak gelmedi icimden kendi evim olsa camasirimi yikarm birseyler yaparım ne biliym ya is yapasim gelmiyor sonra icimde rahat etmiyor bosver sen yap yinede diyip zoraki yapiyorum vakit geçmiyor tabi böylede

Benim aslında o kadar kötü değildi kaynanam yoktu çünküü ilk defa kendi evim gibi hissettim ama kocama istediğim gibi davrandım oğlumuzla beraber ilgilendik ve hatta ilk defa beraber yıkadık az önce. Ne çok şey kaçırıyoruz şu an onu farkettim

Dimi canım ya bir kisitlama oluyor illa ki bizimde bazen gidip kaliyor kardesinde ohh kafa dinliyorum diyorum ne güzel istedigim gibi takiliyoruz esimle daha da iyi anlıyorum o zaman ayri olmak gerektiğini

Mickeyy ben razıyım kendi evimin işini yapmaya en azindan istediğim programda yaparım istediğim yemegi yaparım ve bendede kaynim görumce kv kp toplam 6 kişiyiz ve kaynimla gorumce tam ergenlik donemindeler hic cekilmiyorlar evde bagris cagris ben tek cocugum sessiz sakin büyüdüm zorlaniyorm erken yatmak istiyorum onlar gec yatıyor tv bilgisayar sesi uyu uyuyabilirsen kapimi tam kapatsam sicaktan pisiyoruz aralık bırakmak zorunda kalıyorum sorunlar sorunlar yani bende icimi döktüm biraz

kizlar yenimi evlisiniz ?neden evinizi ayri istemediniz bugune kadar??
ayri ev gibisi yok .ne kadar erken o kadar iyi .araniz pek limoni olmadan tasinmanin bi yolunu bulun derim.
hic kolay degil birlikte kalmak.herkese ayak uydurulmuyor.ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.

Bastan yapabileceğimi dusunerek tamam demistm ama zamanla olmadigini anladım suan çabalıyorum ayrilmak icin esimi ikna cabalarindayim insaAllah başarılı olucam sene sonuna kadar ayriliriz diye umit ederek idare ediyorum kalan günlerimi

Biraz kocaya kızgın biraz çocuğumla mutlu işte karışık :)
AYNAN KARDEŞİM BEN DE OYLEYIM . ÇOK KIZFINIM ONA .
DUN ÇIKTIK AKŞAM, ANNESİ OĞLUM İLE ÇIKTILER, BEN KOCAM ILE VAKİT GEÇİRMEK İSTIDI, İLLE KI ANNEMLE GİIDIYORUZ DİYİPDURUYORDU, BEN DUYMADIM GİBİ YAVAŞ YAVAŞ HAZIRLIYORDUM, KAYNANA DURUM ANLADI GİTTİ TEK BAŞİNA , BİZ DE ÇIKTIK , DOLAŞTIK(İLLE Kİ ONUN YANINA OLIYIM İSTIYOR BU KOCA), NEYSE ÇİKTIK DOLAŞTIK, SONRA AKLIMA GELDI ÇOCUKLARA KEFİR YAPMAK İSTİDİM GİTTİK KEFİR MAYASI ALDIM, AKTAR YANLİŞ VERDİ Bİ ŞEY KEFİR MAYASI GİBİ GÖZUKUYORDU, ALDIK ÇIKTIK , AKTAR PEŞİMİZDE GELDİ: KUSURA BAKMAYIN YANLIŞ VERDIM O KEFİR MAYASI DEĞIL DEDİ. DOĞRU KEFİR MAYASI ÇIKARTI BİZE VERDI)
ALDIK ÇIKTIK, KOCAM BANA DUŞMAN GEBİ BAKTI KIZGIN Bİ ŞEKILDE, BEN DEDİM NİYE BANA OYLE BAKIYORSUN, ADAM YANLİŞ VERDİ BENI MI SUÇLUYORSUN. HAYRET Bİ ŞEY YA DEDİM??? SİNİRLENDIM. YOLDA AYRILDIK, EVE AYRA GELDİK, ÇOK SİNİRLENDİM.
YALNIŞ MIYIM KIZLAR???

Baştan düşünsek böyle olmazdı cahilliğe denk geldi işte

Kendi evimin işi olsa seve seve bütün gün yaparım ama beraber yaşayınca belli bi saate kadar yapmam gerekiyor öğleye kadar hem yemek heö temizlik hazır olmalı e bebeğim de var daha 2 aylık kaynım yatar öğleye kadar bende insanım yani robot değilim ki. Kendi evim olsa istediğim zaman istediğimi yaparım kimse karışamaz

Aynen öyle canim çünkü evin hanımı biz olucz kararlar bizde olucak Allahim tez vakitte nasip etsin bu arada bebegin saglikla büyüsün insaAllah bende istiyorum bebis dua et nasip olsun bana da hamile kalırsam bir evde olmaz bir odada olmaz diye esimi ikna etmem daha kolay olur belki yanlis anlasilmasin o yüzden hamile kalmak istiyorum degil gerçekten bebis istediğim icin

İnşallah allahım isteyen herkese nasip etsin çok farklı bi duygu. Umarım her şey gönlünce olur hepimizin gönlünce olsun allah hepimizin içini biliyor içinizden ne geçiyorsa o olsun

Baştan düşünsek böyle olmazdı cahilliğe denk geldi işte
haklisin canim basta cahillik oluyor birlikte kaliniyor ama sormak istedigim sey hangi sebeple evi ayiramayiz diyor esiniz yada ailesi? mesela ben ilk yil kaldim ikinci yil esim ev tuttu cikicaz rahat degiliz fln dedi tek hali tek cekyatla ciktik. yavas yavas aldik esyalari .bunlar sorun olmuyo pek 3 -5 birikmis varsa.sizdeki sebepler nedir?

evet bende oyleydim hatta nisanliyken kim ne derse aldirmadim kalirim birlikte yasariz nolcakki fln filanlarrrr....
ama hicte oyle olmuyomus.ALLAH kolaylik versin cnm.o da olur insallah hayirlisiyla tatli dille yonet bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…