Cok şükür canım benimde evde geçti bugün sen nasılsınVe evde geçirilen bir pazar günü daha bitti. Nasılsınız hanımlar :)
Dimi canım ya bir kisitlama oluyor illa ki bizimde bazen gidip kaliyor kardesinde ohh kafa dinliyorum diyorum ne güzel istedigim gibi takiliyoruz esimle daha da iyi anlıyorum o zaman ayri olmak gerektiğiniBenim aslında o kadar kötü değildi kaynanam yoktu çünküüilk defa kendi evim gibi hissettim ama kocama istediğim gibi davrandım oğlumuzla beraber ilgilendik ve hatta ilk defa beraber yıkadık az önce. Ne çok şey kaçırıyoruz şu an onu farkettim
Bastan yapabileceğimi dusunerek tamam demistm ama zamanla olmadigini anladım suan çabalıyorum ayrilmak icin esimi ikna cabalarindayim insaAllah başarılı olucam sene sonuna kadar ayriliriz diye umit ederek idare ediyorum kalan günlerimikizlar yenimi evlisiniz ?neden evinizi ayri istemediniz bugune kadar??
ayri ev gibisi yok .ne kadar erken o kadar iyi .araniz pek limoni olmadan tasinmanin bi yolunu bulun derim.
hic kolay degil birlikte kalmak.herkese ayak uydurulmuyor.ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.
AYNAN KARDEŞİM BEN DE OYLEYIM . ÇOK KIZFINIM ONABiraz kocaya kızgın biraz çocuğumla mutlu işte karışık :)
BAZEN İKİSİ BANA KARŞİ ÇOCUKLAR İÇİN. İKİSİ ÇOCUKLAR BENDEN ALIYOLAR. HELA Kİ HASTA KEN ÇOCUKLAR. HİÇ ŞANSIM YOK
ÇOOOOOOOOOOOK. AMA ÇOCUKLARIM KİYAMIYORUMboşanmayı düşündünmü hiç ?
Baştan düşünsek böyle olmazdı cahilliğe denk geldi iştekizlar yenimi evlisiniz ?neden evinizi ayri istemediniz bugune kadar??
ayri ev gibisi yok .ne kadar erken o kadar iyi .araniz pek limoni olmadan tasinmanin bi yolunu bulun derim.
hic kolay degil birlikte kalmak.herkese ayak uydurulmuyor.ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.
Kendi evimin işi olsa seve seve bütün gün yaparım ama beraber yaşayınca belli bi saate kadar yapmam gerekiyor öğleye kadar hem yemek heö temizlik hazır olmalı e bebeğim de var daha 2 aylık kaynım yatar öğleye kadar bende insanım yani robot değilim ki. Kendi evim olsa istediğim zaman istediğimi yaparım kimse karışamazMickeyy ben razıyım kendi evimin işini yapmaya en azindan istediğim programda yaparım istediğim yemegi yaparım ve bendede kaynim görumce kv kp toplam 6 kişiyiz ve kaynimla gorumce tam ergenlik donemindeler hic cekilmiyorlar evde bagris cagris ben tek cocugum sessiz sakin büyüdüm zorlaniyorm erken yatmak istiyorum onlar gec yatıyor tv bilgisayar sesi uyu uyuyabilirsen kapimi tam kapatsam sicaktan pisiyoruz aralık bırakmak zorunda kalıyorum sorunlar sorunlar yani bende icimi döktüm biraz
Aynen öyle canim çünkü evin hanımı biz olucz kararlar bizde olucak Allahim tez vakitte nasip etsin bu arada bebegin saglikla büyüsün insaAllah bende istiyorum bebis dua et nasip olsun bana da hamile kalırsam bir evde olmaz bir odada olmaz diye esimi ikna etmem daha kolay olur belki yanlis anlasilmasin o yüzden hamile kalmak istiyorum degil gerçekten bebis istediğim icinKendi evimin işi olsa seve seve bütün gün yaparım ama beraber yaşayınca belli bi saate kadar yapmam gerekiyor öğleye kadar hem yemek heö temizlik hazır olmalı e bebeğim de var daha 2 aylık kaynım yatar öğleye kadar bende insanım yani robot değilim ki. Kendi evim olsa istediğim zaman istediğimi yaparım kimse karışamaz
İnşallah allahım isteyen herkese nasip etsin çok farklı bi duygu. Umarım her şey gönlünce olur hepimizin gönlünce olsun allah hepimizin içini biliyor içinizden ne geçiyorsa o olsunAynen öyle canim çünkü evin hanımı biz olucz kararlar bizde olucak Allahim tez vakitte nasip etsin bu arada bebegin saglikla büyüsün insaAllah bende istiyorum bebis dua et nasip olsun bana da hamile kalırsam bir evde olmaz bir odada olmaz diye esimi ikna etmem daha kolay olur belki yanlis anlasilmasin o yüzden hamile kalmak istiyorum degil gerçekten bebis istediğim icin
Amin canım amin insaAllahİnşallah allahım isteyen herkese nasip etsin çok farklı bi duygu. Umarım her şey gönlünce olur hepimizin gönlünce olsun allah hepimizin içini biliyor içinizden ne geçiyorsa o olsun
haklisin canim basta cahillik oluyor birlikte kaliniyor ama sormak istedigim sey hangi sebeple evi ayiramayiz diyor esiniz yada ailesi? mesela ben ilk yil kaldim ikinci yil esim ev tuttu cikicaz rahat degiliz fln dedi tek hali tek cekyatla ciktik. yavas yavas aldik esyalari .bunlar sorun olmuyo pek 3 -5 birikmis varsa.sizdeki sebepler nedir?Baştan düşünsek böyle olmazdı cahilliğe denk geldi işte
evet bende oyleydim hatta nisanliyken kim ne derse aldirmadim kalirim birlikte yasariz nolcakki fln filanlarrrr....Bastan yapabileceğimi dusunerek tamam demistm ama zamanla olmadigini anladım suan çabalıyorum ayrilmak icin esimi ikna cabalarindayim insaAllah başarılı olucam sene sonuna kadar ayriliriz diye umit ederek idare ediyorum kalan günlerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?