Eşinin ailesiyle beraber yaşayanlar

Gelin beraber dertleselim ne gibi sıkıntilar yaşıyorsunuz iyi ve kötü yanları kimseye anlatamadiklariniz veya anlatmak istemediklerinizi yazin dertleselim
Ben ayri evim olmasina ragmen bir sene oturdum. K.p vefatindan soonra.. coook zor yaa esimde sıkıldi cunku hicc ozel bir anin olmuyor hep dipdibe .Allah var cok severim cok iyi anlasiriz .. ama ne olursa olsun ayni ev olmuyor ..gorumcem gil geliyor kaynim gil geliyor illallah ediyordum artik... dus almak mesele biraz uzanmak istiyorum uzanamiyorum .. bi yere rahat cikamiyorsun zor yani.. en son evinin ust katindaki odayi kiraya verdik ogrenci bir kiza rahat ettik 1 senedir.. insallah eskiye donmeyiz...

Ay inşallah dönmezsiniz gerçekten çeken bilir

Yine seninkiler gidiyor biz ne yapalım öyle bi şansımız bile yok
valla eşin çalışıyorsa ne yap et ayır evini. Gerçkten çekilmiyormuş. Ben şuan patlamaya hazır bi bomba gibiyim.. Eşimle konuşmuyorum doğru durust. 2 gece olmazsa 3. Gece muhakkak kavga ediyoruz... Lutfen sizde elinizden geleni yapın ayrılın. İnsan evliliğinden hiç birşey anlamıyor ki

Zaten evlilik gibi değil evcilik gibi oluyo benim bebeğim de var ve sayesinde hiç bişey anlamıyorum herşeye kaynanam atlıyor. Bizim dükkanımız var eşimde kpederin yanında çalışıyor ayrı bi maaş yok tabi herşey ortak ama ben çalışcam başka türlü olmaz

Benim bi arkadasim var kayinvalidesiyle yasiyor gene ... esi odaya cagirinca birkac kere terslemis.. ne yapiyorsun olmaz annen gil evde yapamam falan diye ... bir kac kere boyle reddetmis .. ama gunduzde kizda bi cilve bi naz.. k.v masallah turp gibi hastaligida yokkk..adam sen kalk ev tut dose icini bastan asagi... bayagi gulmustuk o zamn

haklısın.bende 20 gundr doğum yaptım guya benim için gelmiş. Doğumuma 1 ay kala geldiler butun ev halkı şuanda 20 gundur etti 2 ay burdalar. Bebeğimin herşeyine atlıo, evin herşeyini kendisi ustlenmiş patlıyorum artıkben.. Valla eşin yanaşıorsa ayırın evinizi. İstediği kadar işinz ortak olsun. Maaşını vrrsin herkes kendi evine baksın.. Boşuna gençliğini çurutme

Şu an tek amacım ve isteğim bu zaten eşimi yavaş yavaş alıştırıp ayrı eve çıkmak yoksa cesaret edemez o. O evde olduğu zaman çocuğa bile bakasım gelmiyor valla bugün yoktu bebeğimle çok güzel vakit geçirdik karışan kimse olmayınca :)

Bebeğini güle güle büyüt bu arada :)

Benimkine de öyle bir şey lazım

inşllh başarırsın. Sakın pes etme. Evde yanlız kaldığınızda eşini çok mutlu et, sarıl oynaş. Rahat giyinki kendi evinize çıkınca nasıl guzel olucağını duşunsun hep. Hatta arada dile getr, yanlız olsak şole yaparfık faln diye

19 :) benimki de tam tersi baştan savma yapıyor deli oluyorum uğraştırıcı işleri hep bana verir yemeği o yapıyor Allahtan o açıdan rahatım
Yemek temizlik ütü camlar herşey bana ait bazen kocama bende işe girmek istiyorum diyorum :) kaynanam işe gidiyor hem para kazanıyor hem ev temizliği yemeği yapılıyor ondan rahatı yok

Off off. Valla çekilir dert değil. Benim eşimin ailesi 2 aydr benim evimde kalıyor (guya misafirlipegelmişler). Çok iyi anladım ev ustunde olanları.. Gun sayıyorum resmen gitmeleri içn.
Ah canm 2 ay nedir kii en azından senin evin onlar sana gelmiş istediğin gibi düzenin var kafan karışmıyor :) ben bi yerin yerini değişsem kaynanam kıyameti koparır

Ah canm 2 ay nedir kii en azından senin evin onlar sana gelmiş istediğin gibi düzenin var kafan karışmıyor :) ben bi yerin yerini değişsem kaynanam kıyameti koparır
haklısın sizin için 2 ay hiç bişy. Valla Allh sabır versin ya. Gerçkten çekilmior.. Şuan ayrılma gibi bi şansınız yok mu. Eşini ikna etsen filn

haklısın sizin için 2 ay hiç bişy. Valla Allh sabır versin ya. Gerçkten çekilmior.. Şuan ayrılma gibi bi şansınız yok mu. Eşini ikna etsen filn
Ayrılma gibi şansımız büyük biz çinde yaşıyorduk eşimle türkiyeye gelmeye karar verdik eşim 9 ay işsiz gezdi çnkü hep istanbul içinde iş aradı. Bizde mecbren kaynanamlarla yaşadık. Şmdi eşim ankarada işe başladı 1 ay oldu . Biraz toparlasın ev tutucaz iki aya kalmaz geçeriz evimize eşim annesiyle yaşamamı istemiyor çnkü annesi takıntılı bir insan bazen eşim dahi katlanamıyor malesef . Eşim yanlız yaşadın 9 sene o yüzden ailesiyle yaşamak benden çok ona zor geldi. Benm kadr o da taşınmak istiyor yani hamdolsun eşim bambaşka bir insan :)

e iyi sen kalıcı değilsinbak :)) acık dişini sıksan bişi olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…