Ayy bayaadır da berbersiniz canm eşin nasıl rahat ediyor öyle ?YENİ BAŞLADIM, BEŞ SENE EVDEYIM ONUN YANINDA. YAŞLANDIM VALLAH. SAÇIM BEMBEYAZ OLMUŞ, PSİKOLOJİM GİTTİ, PSİKOLOGA GİTMEK İSTİYORUM AMA CEVABI BİLDİĞİM İÇİN GİTMİYORUM
Benim daha 1 sene oldu delirmek üzereyim sen iyi dayanmışsınAyy bayaadır da berbersiniz canm eşin nasıl rahat ediyor öyle ?
Ayyy aynı benm kaynana işte . Şuan küçük kızkardeşim yanımda kalıyor bana değişklik olsun dye aldım yanıma onla ilgilenmeme bile karışıyor. Çocuğa ben kızınca o şımartıyor. Dedm kendi çocuğm olursa da böyle yapacak . Bana yalvarıyo aylardır çocuk ede diye . Bende hiiiç yapmam kusura bakma kendmi zor bakıyorm dedim. Hep ona inat şeyler konuşasım geliyor . Halbuki eşimle yeni yeni çocuk istemeye başladık .Çocuk oluncada yaş o iş bana da öyle diyordu kırkınız bi çıksın gezersiniz diye şimdide yok çocuk hasta olur yok üşütür hava 35 derece evet haklı çocuk üşütür tövbe ya düşündükçe ben üşütücem kafayı haberi yok. Arkadaşlarımda bize gelir bende kimseye gidemedim daha. Anneme bile tek gidemiyorum kuyruk gibi takılıyor peşime. Arkadaşlarım bize geldiğinde kök gibi oturuyor yanımızda
Hiç sorma iyi dayanmış kadın maşallah diyelimBenim daha 1 sene oldu delirmek üzereyim sen iyi dayanmışsın
eşim, nerede eşim. evlenmeden once yalnızdı şimdı ağızında bı tek bi şey var: annem babambırakama, YAA, KIME ANLATIYIM. ERKEKLER EVLENDIKTEN SONRA ANNECİ OLUYOLARAyy bayaadır da berbersiniz canm eşin nasıl rahat ediyor öyle ?
aynen bende kaynanam ne dese tersini yapıyorum psikolojik mi acabaAyyy aynı benm kaynana işte . Şuan küçük kızkardeşim yanımda kalıyor bana değişklik olsun dye aldım yanıma onla ilgilenmeme bile karışıyor. Çocuğa ben kızınca o şımartıyor. Dedm kendi çocuğm olursa da böyle yapacak . Bana yalvarıyo aylardır çocuk ede diye . Bende hiiiç yapmam kusura bakma kendmi zor bakıyorm dedim. Hep ona inat şeyler konuşasım geliyor . Halbuki eşimle yeni yeni çocuk istemeye başladık .
Benimki bu zamana kadar ayrılmamış annesinin eteğinden korkuyorlar dış dünyaya açılmaya belki seninkide öyledireşim, nerede eşim. evlenmeden once yalnızdı şimdı ağızında bı tek bi şey var: annem babambırakama, YAA, KIME ANLATIYIM. ERKEKLER EVLENDIKTEN SONRA ANNECİ OLUYOLAR
NE MAŞALLAH. İLK EVLENDIM HAMILE KALDIM, SONRA DEDİK BI SURE SONRA ÇIKACEZ. ÇIKMADIK İŞTE İKİNCİ ÇOCUK DE OLDU, HEP KOCAMDAN ÇIKACEZ DUYDUM, AMA BI TURLU OLMADİ, AİLEM MEMLEKETTE , ARKADAŞLAR YOK 5 SENEDEN BERİ 24 SAAT KAYNANAM YANINDA, LAF SOKARAK ATARAK ..... AH ARKADAŞLAR ANLATSAM ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK YAZIRIM BU KAYNAN HAKKINDA. IYI KI KAYN BABAM VARHiç sorma iyi dayanmış kadın maşallah diyelim
Çok saçma düşünüyor annesini tabiki bırakmasın ama ayrı evde yaşayıp da bırakmasın . Mesela ayrı eve çıkın eşin hergün gitsin annesini görsün gelsin . Sanki annesinden ayırıyoruz yaeşim, nerede eşim. evlenmeden once yalnızdı şimdı ağızında bı tek bi şey var: annem babambırakama, YAA, KIME ANLATIYIM. ERKEKLER EVLENDIKTEN SONRA ANNECİ OLUYOLAR
Ay benm çocuk olsa hiç takmam vallahi kafama göre hareket ederim . Senin olmuş iki çocuğun takma kaynanayı o konuşsun sen he de geç . Memleket neresi ? Sen nerde yaşıyosun canmNE MAŞALLAH. İLK EVLENDIM HAMILE KALDIM, SONRA DEDİK BI SURE SONRA ÇIKACEZ. ÇIKMADIK İŞTE İKİNCİ ÇOCUK DE OLDU, HEP KOCAMDAN ÇIKACEZ DUYDUM, AMA BI TURLU OLMADİ, AİLEM MEMLEKETTE , ARKADAŞLAR YOK 5 SENEDEN BERİ 24 SAAT KAYNANAM YANINDA, LAF SOKARAK ATARAK ..... AH ARKADAŞLAR ANLATSAM ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK YAZIRIM BU KAYNAN HAKKINDA. IYI KI KAYN BABAM VAR
Yaşlanınca anneme babama kim bakacak diyor ben bakmam demiyorum ki ayrılalım diyorum allaha şükür ikiside genç insanlar elleri ayakları tutuyor bırakamazmışÇok saçma düşünüyor annesini tabiki bırakmasın ama ayrı evde yaşayıp da bırakmasın . Mesela ayrı eve çıkın eşin hergün gitsin annesini görsün gelsin . Sanki annesinden ayırıyoruz ya
EŞİM ANNESI BABASI DUŞUNUYOR, YADA MESULİYET TEK BAŞINA ALMAYA KORKUYOR, BANA KALIRSA ŞİMDIDEN ÇİKARIM. AİLEM İŞİM ARKADAŞLARIM ÇOKTAAAAAAAAAAAAAN BIRAKTIM. AMA O BIRAKAMIYOR.Ayy bayaadır da berbersiniz canm eşin nasıl rahat ediyor öyle ?
Bende öyle diyordum ama öyle olmuyor işte çok bilenler illa karışıyo adı kaynana bi kere karışmadan duramazAy benm çocuk olsa hiç takmam vallahi kafama göre hareket ederim . Senin olmuş iki çocuğun takma kaynanayı o konuşsun sen he de geç . Memleket neresi ? Sen nerde yaşıyosun canm
MEMLEKET FAS. BEN YALOVADAYIM. NE TAKMAM KARDEŞIM, ÇOCUKLARIM BENDEN UZAK TUTMAK İÇİN HER ŞEY YAPTI. HER ŞEYAy benm çocuk olsa hiç takmam vallahi kafama göre hareket ederim . Senin olmuş iki çocuğun takma kaynanayı o konuşsun sen he de geç . Memleket neresi ? Sen nerde yaşıyosun canm
Senin eşinin işine gelmiyor aç kalcam diye korkuyo herlde . Yada borç yapmaktan korkuyor. Yaşlanınca elbette bakılır bi ihtiyacı olsa bakılır o zman bakmak kolay. Ama gençler hala benm kaynana ve kayınpeder ilşkiye giriyor baya gençler yani. İlşkiyi yapabilen kendine mi bakamıcak :)B
Yaşlanınca anneme babama kim bakacak diyor ben bakmam demiyorum ki ayrılalım diyorum allaha şükür ikiside genç insanlar elleri ayakları tutuyor bırakamazmış
Karıştırtms ben şmdiden diyorm kaynanama çocuğum olursa karışmıcaksın ben yok diyosam sen var demiceksin diye tembihledim tmam dedi ben nedn karışaym dediBende öyle diyordum ama öyle olmuyor işte çok bilenler illa karışıyo adı kaynana bi kere karışmadan duramaz
Bende anlaştım ama dayanamıyor işte bide ilk torun olunca daha kıymetli oluyorKarıştırtms ben şmdiden diyorm kaynanama çocuğum olursa karışmıcaksın ben yok diyosam sen var demiceksin diye tembihledim tmam dedi ben nedn karışaym dedikarışırsa laflarını bir bir sokarım gözüne :)
YANI. HAKLISIN. BENİM KAYNANA 69 YAŞINDA. 18 GİBİ HİSSEDIYORUM DIYOR. YANI KADIN 18 KIZ KARAKTERI ILE YAŞIYOR. GÖSTERİŞ KİBİR AŞŞAĞLAMA ......HER ŞEY VARSenin eşinin işine gelmiyor aç kalcam diye korkuyo herlde . Yada borç yapmaktan korkuyor. Yaşlanınca elbette bakılır bi ihtiyacı olsa bakılır o zman bakmak kolay. Ama gençler hala benm kaynana ve kayınpeder ilşkiye giriyor baya gençler yani. İlşkiyi yapabilen kendine mi bakamıcak :)
Ya nasıl bir insan ? Çocuklarını senden nedn uzaklaştırıyormuş nefret ederim öyle insanlardan . O zman aynısını sende yap çocuğu babaannelerinden uzak tut . Görsün nasl oluyormuş. Bayaa da uzaktan gelin gelmişsin adetlerine nasıl alıştın canm ya zor olmalı senin içinMEMLEKET FAS. BEN YALOVADAYIM. NE TAKMAM KARDEŞIM, ÇOCUKLARIM BENDEN UZAK TUTMAK İÇİN HER ŞEY YAPTI. HER ŞEY
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?