Eşinin ailesiyle beraber yaşayanlar

Burası da olmasa kime dert yanıcaz bilmiyorum en azından biraz rahatlıyorum kimseye anlatamadığım için hep içimde kalıyor

YENİ BAŞLADIM, BEŞ SENE EVDEYIM ONUN YANINDA. YAŞLANDIM VALLAH. SAÇIM BEMBEYAZ OLMUŞ, PSİKOLOJİM GİTTİ, PSİKOLOGA GİTMEK İSTİYORUM AMA CEVABI BİLDİĞİM İÇİN GİTMİYORUM
Ayy bayaadır da berbersiniz canm eşin nasıl rahat ediyor öyle ?

Ayyy aynı benm kaynana işte . Şuan küçük kızkardeşim yanımda kalıyor bana değişklik olsun dye aldım yanıma onla ilgilenmeme bile karışıyor. Çocuğa ben kızınca o şımartıyor. Dedm kendi çocuğm olursa da böyle yapacak . Bana yalvarıyo aylardır çocuk ede diye . Bende hiiiç yapmam kusura bakma kendmi zor bakıyorm dedim. Hep ona inat şeyler konuşasım geliyor . Halbuki eşimle yeni yeni çocuk istemeye başladık .

eşim, nerede eşim. evlenmeden once yalnızdı şimdı ağızında bı tek bi şey var: annem babambırakama, YAA, KIME ANLATIYIM. ERKEKLER EVLENDIKTEN SONRA ANNECİ OLUYOLAR

Ayne
aynen bende kaynanam ne dese tersini yapıyorum psikolojik mi acaba

Benim
eşim, nerede eşim. evlenmeden once yalnızdı şimdı ağızında bı tek bi şey var: annem babambırakama, YAA, KIME ANLATIYIM. ERKEKLER EVLENDIKTEN SONRA ANNECİ OLUYOLAR
Benimki bu zamana kadar ayrılmamış annesinin eteğinden korkuyorlar dış dünyaya açılmaya belki seninkide öyledir

Hiç sorma iyi dayanmış kadın maşallah diyelim
NE MAŞALLAH. İLK EVLENDIM HAMILE KALDIM, SONRA DEDİK BI SURE SONRA ÇIKACEZ. ÇIKMADIK İŞTE İKİNCİ ÇOCUK DE OLDU, HEP KOCAMDAN ÇIKACEZ DUYDUM, AMA BI TURLU OLMADİ, AİLEM MEMLEKETTE , ARKADAŞLAR YOK 5 SENEDEN BERİ 24 SAAT KAYNANAM YANINDA, LAF SOKARAK ATARAK ..... AH ARKADAŞLAR ANLATSAM ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK YAZIRIM BU KAYNAN HAKKINDA. IYI KI KAYN BABAM VAR

Çok saçma düşünüyor annesini tabiki bırakmasın ama ayrı evde yaşayıp da bırakmasın . Mesela ayrı eve çıkın eşin hergün gitsin annesini görsün gelsin . Sanki annesinden ayırıyoruz ya

Ay benm çocuk olsa hiç takmam vallahi kafama göre hareket ederim . Senin olmuş iki çocuğun takma kaynanayı o konuşsun sen he de geç . Memleket neresi ? Sen nerde yaşıyosun canm

B
Çok saçma düşünüyor annesini tabiki bırakmasın ama ayrı evde yaşayıp da bırakmasın . Mesela ayrı eve çıkın eşin hergün gitsin annesini görsün gelsin . Sanki annesinden ayırıyoruz ya
Yaşlanınca anneme babama kim bakacak diyor ben bakmam demiyorum ki ayrılalım diyorum allaha şükür ikiside genç insanlar elleri ayakları tutuyor bırakamazmış

EŞİM ANNESI BABASI DUŞUNUYOR, YADA MESULİYET TEK BAŞINA ALMAYA KORKUYOR, BANA KALIRSA ŞİMDIDEN ÇİKARIM. AİLEM İŞİM ARKADAŞLARIM ÇOKTAAAAAAAAAAAAAN BIRAKTIM. AMA O BIRAKAMIYOR.

Ay benm çocuk olsa hiç takmam vallahi kafama göre hareket ederim . Senin olmuş iki çocuğun takma kaynanayı o konuşsun sen he de geç . Memleket neresi ? Sen nerde yaşıyosun canm
Bende öyle diyordum ama öyle olmuyor işte çok bilenler illa karışıyo adı kaynana bi kere karışmadan duramaz

MEMLEKET FAS. BEN YALOVADAYIM. NE TAKMAM KARDEŞIM, ÇOCUKLARIM BENDEN UZAK TUTMAK İÇİN HER ŞEY YAPTI. HER ŞEY

B

Yaşlanınca anneme babama kim bakacak diyor ben bakmam demiyorum ki ayrılalım diyorum allaha şükür ikiside genç insanlar elleri ayakları tutuyor bırakamazmış
Senin eşinin işine gelmiyor aç kalcam diye korkuyo herlde . Yada borç yapmaktan korkuyor. Yaşlanınca elbette bakılır bi ihtiyacı olsa bakılır o zman bakmak kolay. Ama gençler hala benm kaynana ve kayınpeder ilşkiye giriyor baya gençler yani. İlşkiyi yapabilen kendine mi bakamıcak :)

Bende öyle diyordum ama öyle olmuyor işte çok bilenler illa karışıyo adı kaynana bi kere karışmadan duramaz
Karıştırtms ben şmdiden diyorm kaynanama çocuğum olursa karışmıcaksın ben yok diyosam sen var demiceksin diye tembihledim tmam dedi ben nedn karışaym dedi karışırsa laflarını bir bir sokarım gözüne :)

Bende anlaştım ama dayanamıyor işte bide ilk torun olunca daha kıymetli oluyor

YANI. HAKLISIN. BENİM KAYNANA 69 YAŞINDA. 18 GİBİ HİSSEDIYORUM DIYOR. YANI KADIN 18 KIZ KARAKTERI ILE YAŞIYOR. GÖSTERİŞ KİBİR AŞŞAĞLAMA ......HER ŞEY VAR

MEMLEKET FAS. BEN YALOVADAYIM. NE TAKMAM KARDEŞIM, ÇOCUKLARIM BENDEN UZAK TUTMAK İÇİN HER ŞEY YAPTI. HER ŞEY
Ya nasıl bir insan ? Çocuklarını senden nedn uzaklaştırıyormuş nefret ederim öyle insanlardan . O zman aynısını sende yap çocuğu babaannelerinden uzak tut . Görsün nasl oluyormuş. Bayaa da uzaktan gelin gelmişsin adetlerine nasıl alıştın canm ya zor olmalı senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…