Eşinin ailesiyle beraber yaşayanlar

e iyi sen kalıcı değilsinbak :)) acık dişini sıksan bişi olmaz.
Öyle yapıyorm bu zmana kadr sesim çıkmadı kötü ayrılmak istemiyorum çnkü :) kaynanam aslında çok sever beni yani dışarıdan bizi abla kardeş gibi görüyorlar :) ama bu ne kadr doğru orası tartışılır . Dışarıdakilerin yannda bana çok farklı davranıyor kmsenin ağzına laf vermek istemeyen bir tip takıntılı ve gösterişi seviyor. kaynanamı şikayet ettim baya baya bu durumda ben kötü gelin oluyorm sanrm

Esim memurluga girebilirse ayri eve cikicaz canlar söz verdi insaAllah nasip olur
Canım inşallah ya gerçekten insan kendi düzenini kurmak istiyor. Rahat hareket etmek için ayrı ev şarttı :) rabbim gönlüne göre ve hayırlısını versin canım :) inşallah eşin girer memurluğa

Canım inşallah ya gerçekten insan kendi düzenini kurmak istiyor. Rahat hareket etmek için ayrı ev şarttı :) rabbim gönlüne göre ve hayırlısını versin canım :) inşallah eşin girer memurluğa
insaAllah canim ya istediğim gibi birseyler yapamıyorum mesela bu bebek islerinden dolayı kürler birseyler yapıcam kv den dolayi yapamıyorum hadi kendime tamamda esime yapicam diyicek benim oğlumda kusur mu var he birde sendeki durum bizdede vardi sıkı fiki disarida iyiydik baktim saka yollu kalbimi kiricsk seyler söylüyor mesafe koydum ki bazen hala devam ediyor ama artik takmiyorum bu arada sagol canım insaAllah nasip olur sende hamilesin sanırım dogumun olmadan mi ayrilicaksin ben bebek istiyorum ama esime dedim hamile kalirsam dogurmadan cikalim ayri eve diye küçücük oda yatak odamiz anca sigdi birde besik falan nereye koyucam ve daha hayaller kurup konusurken bile karismaya basladi kv hic istemiyorum ben yok diyicem o karisicak falan tamam diyicek alsana sinir küpü bir gelin ve verimli olamayan bir anne sinirde dolayı

ah ahh bende kayınvalide + kaynım + kayınpederle mecburi yaşıyorm . üstelik suan eşim ankarada ben kayınvalidemle yaşıyorum . hayatlar.. hayaller.. kader :)
ONLAR İLE YAŞARKEN (KAYNANA ÖZELLİKLE)NE HAYALLAAAAAAR NE HAYATLER KALIR, BİZ ZATEN ONLARIN YANINDA KAN YAŞLI OLUYORUZ GENÇ BİLE OLURSAK, SOHBAT ETMEK İSTERSEN YA MANTİKSIZ ŞEYLER YA DA DİDİDKODU OLUR, Bİ FİKRİN VARSA ONLARA ANLATAMAZSIN, NE OLUYOR SUSECEKSIN ONLARA DİNLİCEKSIN ZAMAN İLE ONLAR GEBİ OLURSUN. YANLİŞMIYIM??

KOCAN ÇİKMAK MI İSTİYOR?? EĞER OYLE ISE SABIR ET AĞZINA KAPAT ÇIKA NE KADAR. SONRA KENDİ EVİNDE PATRON OL, KİMSE KARİŞMİCEK BU KAYNANA ÖZELLİKLE. AH AH KARDEŞİM, NELER YAŞİYORUZ YA, HİİİİİİİİİİİİÇ KAFAMDA YOKTU BOYLE ŞEYLER, KAYNANA BASKISI FALAN, MORAL BOZUCU,ALLAH BİZE YARDIM ET. DÜZENIMIZ OLSUN ALLAHIM LUTFEN. ÇOK İSTIYORUM. EV SAHIBI DUYGUSU TADMAK ISTIYORUM ALLAHIM, EVİM KRALİÇESI OLMAK İSTIYORUM, 2 ODA YETER BENİM İÇİN, ZEYTİN EKMEK YETER BENİM İÇİN.
MESELA DUN EVDE YOKTU, SABAH GELDİ OYNUYOLAR FALAN ARKADAŞI AKRABASI İLE, BEN ÇOCUKLARIM İLE ÇOOOOOOOOK MUTLUYDUK, OYNADIK ZIPLADIK BAĞARDIK... O EVDEKEN HİÇ Bİ ŞEY YAPAMİYORUZ, HAPIS GEBİ

19 :) benimki de tam tersi baştan savma yapıyor deli oluyorum uğraştırıcı işleri hep bana verir yemeği o yapıyor Allahtan o açıdan rahatım
AY ÇOK GENÇSINIZ XİEXİE VE MİCKEYY, EVET BENDE KAYNBABAM ÇOOOOK İYİ, BENİM İÇİN ONUNLE TARTIŞIYOR. BEN EŞİM SARILMAM ÖPMEM KAYNANA VARKAN, ÇOK KISKANIR, SONRA Bİ SURU PROBLEM ÇIKARTIR BENIM İÇİN, GİDİYOR EŞİME BOYLE DER: HİÇ Bİ ŞEY YAPMIYOR , NİYE BUNU YAPAMIYOR ...... BIKTIM ARTIK ONDAN VALLAH, ALLAH YARDIMCI OLSUN , EVİMİZ OLSUN ALLAHIM LUTFEEEEN, YA DAAA O GİTSIN EN İYİSİ ÇUNKU EŞİM ÇİKMANI NİYETI YOK

Ah canım benm ya seni o kadar iyi anlıyorum kii . Sen yine mesafe koyabilmişsin. Bende o yok işte koyamıyorum mesafe. Koysam hemen karalara bağlıyor yataklara düşüyor. Hep ilgi istiyo benden. 44 yaşında henüz yaşlı da değil. Ama sürekli onu şımartayım onla ilgileneyim herşeyi onla yapayım istiyor. Bende yalakalık yapamıyorm elmde değil neysem oyum. Bi gün tansiyonu çıktı bende o sıra yoldayım rizeye gidiyorum eşimle. Eşimi arıyor diyor ona tansiyonum çıktı flan. Snra biz rizeye varınca bi telaşe ile karşılaşıyorm sonuçta bayadır ailemi akrabalarımı görmemişim. Kayınvalidem msj atıyor bana. Tansiyonum çıktı hiç arayıp sormuyosun gidince öyle oluyor demek diye bir mesaj. Ay nasıl üzüldüm nasl anlatamam yani . Oğluna demş bi de bana direk demedi ki tansiyonunun çıktığını. Neyse diyor ki ben sana bişe olsa akşm çıkıyor flan filan sen hiç düşünmedin bile beni öyle uzun şeyler yazdı. Bende çok üzüldüğümü belirttim ve ben senin kadar ince düşünceli biri değilm anne ben yüzeysel düşünürüm kafaya takmam herşeyi. İnşallah diğer alacağın gelin ince düşünür türden olur dedim . Öyle yani o kadar alıngan kiii. Ben ilk hamileliğimde çinde yaşıyodum 10 haftalıkken gelmiştik istanbula . Geldim 1 hafta misafir olark takıldm snra kayınvalidem bütün işleri yıktı üstüme . 12 haftalıkken bebeğimb kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım. Öyle olunca da kaynanam hep kendini suçladı iş yaptırdm diye . Ben teselli ettim onu da . Ama çok ağır günler geçirdim farkında olmadan psikolojim bayaa bozulmştu. 8 ayın üstüne anca şmdi toparlayabildm kendmi. Ve yeniden hamile olmak istiyorum. Bu ay eşim haftasonları geldiğinde deneme yaptık ama bakalm belki tutar :) hayırlısı olsun hakkımızda

TAMMMMMMMMMMMMMM BENİM KAYNANM GEBİ. DİŞARDA ÇOK FARKLI INSANLAR BENİM HAKKIMDA ŞANSLISIN DIYOLAR, AMA GERÇEK DURUMUMUZ EVDEYKEN, DİŞARDA HEP YALAN GÖSTERİŞ, BEN ONUNLE ARTIK ÇIKMAK ISTIMIYORUM, ÇUNKU YALAN VE GÖSTERİŞ HER ŞEY SOYLUYOR, BEN DE ONU DUYUNCE ÇOK SİNİRLENIYORUM , O ÇIKIYOR BEN EVDE UTURURUM, GEL DİYOR HAYIR DIYORUM BI BAHANE BULUYORUM KENDİME

Çok doğrusun canım ama bnm kaynana yaşlı değil arada şakalaşabiliyoruz geziyoruz falan :) fakat kendi yaşıtlarına yani komşuya giderken hep illa beni götürecek oralarda hep sıkılıyorum benden başka genç olmuyor çnkü .

Ayy canım ya senin kaynana çok fena ya tam kaynana allah yardımcın olsun. Ben kötü bişe yapsam kaynanam kocama asla söylemez beni hatta kaynanam laf çıkmasın diye en yakın arkadaşına dahi anlatmaz

ŞANSLISIN DEMEK. SENSIZ YAPAMAZ SENİ ALIŞTI YANI

Ben hayır desem bahane bulsam kaynanam da gitmez asla illa benle gidicek . Hem ev işini yapmam lazm hızlıca hemde kaynanamın hızına yetişmem lazm gezmek için . 3te işten çıkıyor 3e kadr bütün işlerimi bitiriyorm işte . Bnde bıktım bu durumdan 3e kadr herşeyi yapmak zorunda olmaktan. Ya bazen hiç iş yapasım gelmiyor ama kendi evimde olmadığm için mecbur yapıyorum . Neyse ki allahın izni ile ayrı eve çıkmam çok yakın :)

ŞANSLISIN DEMEK. SENSIZ YAPAMAZ SENİ ALIŞTI YANI
Ay nesi şanslı kız . Ben beni bıraksın istiyorm tek başıma kendi arkadaşlarmla takılmak istiyorum. hiç bi yere yollamıyor çocuğum olunca çıkacakmışım ancak .evlendiğimden beri arkadaşlarımla buluşamıyorm

Ayy canım ya senin kaynana çok fena ya tam kaynana allah yardımcın olsun. Ben kötü bişe yapsam kaynanam kocama asla söylemez beni hatta kaynanam laf çıkmasın diye en yakın arkadaşına dahi anlatmaz
OOOOOOOOOOOOOOH, LAF SOKMAYA LAF ATMAYA KOCAMIN ONUNDE , KOCAM BAZEN BENİ KORUYOR AMA HEP DEVAM AYNA ŞEY. BENI EVDE İSTIYOR EV İŞİ YAPMAK İÇİN, ŞU AN ÇALIŞIYORUM , ÇOK KISKANIYOR, ÇOOOOOOOOK TİTİZ VE ABARTIYOR EV İŞİ İÇİN. YERLER 10 KERE Bİ SANIYEDE SİLİYOR, BEN DE EV İŞİ ÇOK SEVİYORUM AMA ARTIK ÇOOOOOOK RAHATIM, KALKSIN KENDINI YAPSIN, HEP ZOR İŞLER YAPIYORDUM ZOR İŞLER HİÇ YAPMİYOR BANA KALIYORDU. YAPIYORUM AMA YENİ BEGENMIYOR, LAF SOKUYOR ATIYOR, BEN DE ARTIK ELİM BİRAZ ÇIKTIM, EĞER BEĞENMIYORSA KALKSIN KENDINI YAPSIN, EŞİME OYLE DEDİM. KAYNANA ILE YAŞAMAK EN NEFRET ETTİĞIM ŞEY BENIM İÇİN BU DUNYADA. ALLAH ONU BENDEN UZAKLAŞTRSIN

Canım sen gene çalışıyon bende de kaynana çalışıyo ben evdeyim

Canım sen gene çalışıyon bende de kaynana çalışıyo ben evdeyim
YENİ BAŞLADIM, BEŞ SENE EVDEYIM ONUN YANINDA. YAŞLANDIM VALLAH. SAÇIM BEMBEYAZ OLMUŞ, PSİKOLOJİM GİTTİ, PSİKOLOGA GİTMEK İSTİYORUM AMA CEVABI BİLDİĞİM İÇİN GİTMİYORUM

Aynen öyle yapmaya başladım :) sert çıksam ona ters tepecek en iyisi huyuna gitmek :)

Çocuk oluncada yaş o iş bana da öyle diyordu kırkınız bi çıksın gezersiniz diye şimdide yok çocuk hasta olur yok üşütür hava 35 derece evet haklı çocuk üşütür tövbe ya düşündükçe ben üşütücem kafayı haberi yok. Arkadaşlarımda bize gelir bende kimseye gidemedim daha. Anneme bile tek gidemiyorum kuyruk gibi takılıyor peşime. Arkadaşlarım bize geldiğinde kök gibi oturuyor yanımızda

YENİ BAŞLADIM, BEŞ SENE EVDEYIM ONUN YANINDA. YAŞLANDIM VALLAH. SAÇIM BEMBEYAZ OLMUŞ, PSİKOLOJİM GİTTİ, PSİKOLOGA GİTMEK İSTİYORUM AMA CEVABI BİLDİĞİM İÇİN GİTMİYORUM
Bende gidiyorum depresyona doğru zaten bi depresyon atlattım zar zor ikinciyi kaldıramam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…