eşinin anne babasından çok çekip herşeye rağmen affeden var mı?nasıl başardınız

öncelikle, umarım yanlış anlaşılmamışımdır. yazdıklarıma "bakın ben böyle yaptım, oldu, sizden farklıyım" gibi bir anlam yüklenmesini istemem. yalnızca bu durumu da belirtmek, böyle bir yapının da olabileceğini belirtmek için yazdım.
elbette her ilişkinin niteliği farklı ve bazen ne yapsan olmuyor. ama bence sizin olayınızda da eşinizle olan ilişkiniz ve sizin mutluluğunuzdan daha ötesi yok. eşinizin ailesiyle görüşmek zorunda kalmanızı anlıyorum, ama diğer akrabalarıyla görüşmeniz gerekmiyor mesela. bir de onları dinleyerek kendinizi üzmeyin.
misafir ağırlamak, en yakınınız bile olsa zor olur. hele hoşlanmadığınız insanların uzun süreli misafirliği bir hayli zor bir durum. bebeğiniz olduğunu belirtmiştiniz. kaç yaşında? zaman zaman bebek ile ilgilenmek üzere ayrı bir odaya kaçabilirsiniz. ne bileyim, bebeğinizi bir gün doktora götürün mesela, işiniz uzasın... oturduğunuz yerde yakın bir arkadaşınız varsa kayınvalideyi oyalamak üzere kendisinden yardım alabilirsiniz. demem o ki, affetmek veya affetmemek sizin elinizde olan bir şey. şu an yapabileceğiniz tek şey bu misafirlik süresini kazasız belasız atlatmak.. ama diğer arkadaşların düşüncelerine katılıyorum. mümkün olduğunca mesafeli davranın. sizi daha fazla üzmelerine izin vermeyin.

insanların densizliklerine kötü niyetlerine ne güzel kılıf buluyorlar şu erkekler değil mi. bana da aynısı söylenirdi yok efendim şaka yapılmışmış da ben alınganmışımı da yok aslında niyetleri kötü değilmiş de ne şakası ne cahilliği yahu şakayı anlamayacak yapıda biri değilim ki alıngan hiç değilim yani kısacası anlatmak istediğim kasıtlı bilerek densizlik yaparlar sonra da yaptıklarına kılıf bulup üstüne bir de seni haksız çıkarırlar allah böylelerinden gerçekten korusun....

canım yok yanlış anlamadım. yorum için teşekkürler... dediğin gibi bebekle ilgilenicem ama nları evimde yalnızda bırakmak istemiyorum..mesafeli olurum inşallah.ben içimdekileri onlara söylemekten korkuyorum... ozaman kavga çıkar çünkü.söylemediğimde de benim psikolojim bozuluyor.zor işlermiş bunlar

umarım öyle olacaktır..yani ilahi adalet tecelli edecektir..bende garip bir yalnızlık korkusu var.kendi akraba çevrem çok yok.onlarda olmazsa daha çok üzülcem gibi. olduklarındada ortalık karıştıracaklar. ne olurdu iyi insanlar olsalardı.....

altın yumurtlayan tavukları ellerinden gitti ondan oldu canım.herhalde onu geri istiyorlar.. bu arada konumu çok fazla kişi okumuş çok az yorum var.herhalde bir ben saf var. affetmeye çalışan. geri kalanın ya çok iyiler.yada hepsi görüşmüyor. zaten çevremdede komşularda filan çoğu insan görüşmüyor... ya görüşüp içimize atıcaz yada görüşmicez işte bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…