- Konu Sahibi Zeynep28 maras
bende nefret ediyorum herşeyi obiliyor sanki şunu şöyle yap bunu böyle yap sesinden bile nefret ediyorum duymaya tahammülüm yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esimin amcasida böyle...illa cocuklarin canini yakarak sevecek..isiracak aglatacak falan...
Bir keresinde benim ufakligi kucagina istedi vermedim...kaynanama söylemis....kaynanamda cocuk onun cocugu istedigne verir istedigne vermez...kapa ceneni demis..:1closedeyes:
Sinir oluyorum böyle insanlara ufacik bebeklerin canini yakiyorlar...neymis ben böyle seviyorum...
Esinin konusmasini niye bekliyorsunki canim...sen konus kaynananla...Anne böyle yapma kiz korkuyor rüyasinda..Sicriyor agliyor falan de...doktora bile götürmek zorunda kaldim..doktor kim korkutuyor bu cocugu böyle dedi de...
Iylikle güzellikle konus...bagirip cagirma sakin...hakli iken haksiz duruma düsme canimşutarafagitti
Bu kadar mı kötüler ya,
Bu kadar mı kötüler ya,
nefret size zarar verir kızlar.. nefret etmeyin, Hiç bişey hissetmeyin, nötr olun, ama nefretten arındırın kendinizi, ağir Bi yük gibidir çünkü nefret, gereksiz yere hammalı olmayın o aptall duygunun..