Eşinin Annesinden nefret eden var mı?

bende nefret ediyorum herşeyi obiliyor sanki şunu şöyle yap bunu böyle yap sesinden bile nefret ediyorum duymaya tahammülüm yok

bende nefret ediyorum hemde sadece annesinden değil babasından kızkardeşinden hepsinden 5yıllık evliyim buzamana kadar çok çektim ama işin kolayını buldum artık o ne yapsa ne söylese susuyordum gücüm ancak eşime söylemeye yetiyordu tabi buda çözüm değil daha büyük sorunların başlangıcı oluyordu artık onlar ne söylese benden karşılığını alıyorlar eşimlede birlikteyken tekrar o konuları açmıyorum o açsa dahi duymamazlıktan gelip umursamıyorum kayınbabam oglumu 1aylıkken ısırmaya başladı ısırınca öyle azda değil kıpkırmızı oluyordu birkeresinde yavrumun yanagı mosmordu artık susmak yerine karşılık veriyorum hakkımı arıyorum sonrada hiçbir sorun yokmuş gibi davranıyorum ben böyle davranmamın faydasını gördüm denemekte fayda var

valla arkadaslar bende kaynanamdan nefret ediyorum bide beni dusunun ben onunla birlikte yasiyorum lanet olsun ona binlerce kez ben geldimden beri burnumdan getirdi ogluda ondan yana beni hep disliyo ikisi bir olup bende biktim artik ama ne yapayim carem yok kocami tavliyo oglum oglum diye onun yaqninda bana iyi davraniyo hastaneden geldim kan falan vermistim bana tutmus diyo haydi evleri temizle.be3n napiyim birdee ogluyla kendisine biseyler getririyo bana getirmiyo ikisi oturup yiyo bende gidiyorum kendim aliyorum mesele bu deil ama insanin zoruna gidiyo lanet olsun kaynanama insallah

ben kendi annemden nefret ediyorum.bana hiç annelik yapmadı.kendimi sokak çoçuğu gibi terk edilmiş ve yalnız hissediyorum.kayınvalidemi annemden daha çok seviyorum ama kendi canından kanından olmayan birini nasıl anne gibi sevebilirim oda ayrı tabi

Eski kayanamdan, eski görümcemden nefret ediyorum. Bir damla bile hakkım varsa onlarda haram olsun. Bu dünyada da öbür dünyada da iki elim yakalrında olacak.

Bende kaynanam ve görümcemden nefret ediyorum hıhhhh
Beni hastalık sahibi yaptılar rabbim ıslah etsin hakkımda ne düşünüyorlarsa rabbim 2 katını versin..

Esimin amcasida böyle...illa cocuklarin canini yakarak sevecek..isiracak aglatacak falan...

Bir keresinde benim ufakligi kucagina istedi vermedim...kaynanama söylemis....kaynanamda cocuk onun cocugu istedigne verir istedigne vermez...kapa ceneni demis..:1closedeyes:

Sinir oluyorum böyle insanlara ufacik bebeklerin canini yakiyorlar...neymis ben böyle seviyorum...:kızgın:

Esinin konusmasini niye bekliyorsunki canim...sen konus kaynananla...Anne böyle yapma kiz korkuyor rüyasinda..Sicriyor agliyor falan de...doktora bile götürmek zorunda kaldim..doktor kim korkutuyor bu cocugu böyle dedi de...:delphin:

Iylikle güzellikle konus...bagirip cagirma sakin...hakli iken haksiz duruma düsme canimşutarafagitti

Bu lafa bende sinir oluyorum .. Adı üstünde sevmek?? Bunlar sevmek adı altında top gibi oynayıp canını yakıyorlar cocugun ..:kızgın: Bunu birde sevmekle karıstırıyorlar sonra ..yasakkelime

Evime gelsinler istemiyorum..
Görmim bilmiyim haberim olmasın hiç birinden..

nefret size zarar verir kızlar.. nefret etmeyin, Hiç bişey hissetmeyin, nötr olun, ama nefretten arındırın kendinizi, ağir Bi yük gibidir çünkü nefret, gereksiz yere hammalı olmayın o aptall duygunun..

hic birsey hissetmedigim anda pat diye bana bisey yapiyor ve yine kin duymaya basliyorum.kötükedihüso

nefret size zarar verir kızlar.. nefret etmeyin, Hiç bişey hissetmeyin, nötr olun, ama nefretten arındırın kendinizi, ağir Bi yük gibidir çünkü nefret, gereksiz yere hammalı olmayın o aptall duygunun..

o kadar doğru söylemişsin ki, aynen öyle oldu banada üzerime oturdu bişeybilmiyorumkismile
bende affetmedim ama nötr olamaya çalışıyorum elimden geldiğincekaydirigubbakcemile4
yoksa olan sana oluyor, kafayı peynir ekmekle yemeğe az kalıyor valla-tatlicadiarzu-

Back
X