Eşinin Annesinden nefret eden var mı?

o kadar doğru söylemişsin ki, aynen öyle oldu banada üzerime oturdu bişeybilmiyorumkismile
bende affetmedim ama nötr olamaya çalışıyorum elimden geldiğincekaydirigubbakcemile4
yoksa olan sana oluyor, kafayı peynir ekmekle yemeğe az kalıyor valla-tatlicadiarzu-

hayatım nefret de Bir duygudur, ve sizi üzen inciten insanlar sizin hiç Bir duygunuza layık değiller.. sizin için anlamları olmasın.. Bi şey ifade etmesinler.. ama arının nefretten, size zarar verir sadece, ona karşı Hiç bi duygu Beslemeyin, valla kuşşş Gibi oluyorsunuz o zaman...

Bende nefret etmiyorum ama herhangi bir insandan farksız benim için kayınvalidem ha karşı komşu ha o :) O kötü diye bende kötü olamıyorum çünkü eşimi düşünüyorum eğer onun bana hissettirdiklerini ben ona hissettirirsem bu sefer eşimi yiyip bitirecek dırdırıyla bana geçiremediği dişini ona geçirecek ve o arada kalıp huzursuz olacak onun için allaha havale ettim kendisini benim için herhangi biri....

Bende nefret etmiyorum ama herhangi bir insandan farksız benim için kayınvalidem ha karşı komşu ha o :) O kötü diye bende kötü olamıyorum çünkü eşimi düşünüyorum eğer onun bana hissettirdiklerini ben ona hissettirirsem bu sefer eşimi yiyip bitirecek dırdırıyla bana geçiremediği dişini ona geçirecek ve o arada kalıp huzursuz olacak onun için allaha havale ettim kendisini benim için herhangi biri....

yok canim ben karsi komsumu cok seviyorum :roflol:

Kaynanalar birşeyler söylemeyi marifet bilip sürekli uyarıda bulundukları için sevilmez ne yalan söyleyeyim benimki iyi olduğu halde ben bile uyarılarına tahammül edemiyorum, Kaynana her zaman kaynanadır arkadaşlar bu yıllardır süregelmiş:)))))))))))))))

Back
X