• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinin annesine anne demeyen var mı?

Madem annem olmak istiyorsun annem gibi seveceksin, düşüneceksin beni de. Ne kadar ekmek o kadar köfte😛 ama yine de ben olsam cenesi kapansin diye derdim nasil sokakta taksiciye, pazarciya abi diyorum buna da lafta anne derim nolucak)
Valla o kadar kibar söyleyeceğimi düşünmüyorum daha yeni yeni cevap vermiyorum hatta beni kızdıran şeylere üç sene sustum birşey den anlamadılar

ben demiyordum icimden gelmiyordu.
iyi ki dememisim sonra bosandik. annem olsa suan onla gorusurduk, demek ki degilmis. annem olmayan birine anne demeyi sevmiyorum, 1 tane annem var. allah basimdan eksik etmesin. bigun gelinim olursa anne demezse bana, gonul koymam.

Anne diyor hemde çok içten ben istemedim kendi söylüyor.
Benimki de nişanlanır nişanlanmaz anne babama, anne baba demişti acayip gıcık olmuştum. O öyle diyince ben de demek zorunda kaldım. Bence esiniz diyorsa siz de demek zorundasınız. Yani ayıp denen bir şey var 😥

Haklı sebeplerin varsa deme. Bana sa ilk bir yılımı zehir etti. Çoğu zaman ismini de getirerek anne diyorum, birebirken anne diyorum ama inan istemeye istemeye ağzımdan çıkıyor. O kadar ettikçe sadece adını söyleyesim geliyor. Ne bu anne lafı duyma meramı anlamıyorum , söylemek isteyen söyler. Annelik yapıp ondan sonra evlatlık beklesinler.

Ben anne de diyorum kaygana da diyorum kızıyor ama şaka yapıyorum diyorum evlenene kadar direk anne demedim çok takıldılar söz veriyorum ne zaman imzayı atarım o zaman anne baba derim dedim öyle de yaptım imzayı attığım gün anne dedim 😂

Ben de teyze diyorum eşimde anneme teyze diyo, anne demeyi gereksiz görüyoruz saygısızlık olarak görmüyoruz şimdiye kadar sorun olmadı, olduysa da bana yansımadı
Israrla söyle demesi içinden gelmiyorsa da söyle diye ısrar etmesi çok itici, benim de oğlum var empati yapıyorum kimseyi zorlamam iyi zaman geçirelim birbirimize karşı iyi niyetli ve saygılı olalım yeter açık söylüyorum ismimle bile seslenebilir

Eşiniz sorun etmiyor, anne demekte bu kadar içinizden gelmiyorsa demeyin ki 4 yıldır dememişsiniz.

Back
X