Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gördüğüm rüyayı anlatmıyım sanaHahaha ha çok iyi yaaa o degil de benim hamilelikten sonra başladı bu rüya işi eşim bu ara işi yogun gece 2 ye kadar çalışıp yorgun geliyor ne kadar istesem de bişeyler yaşayamıyoruz sonra ben acısını rüyamda çıkarıyorum ilk defa başıma geldi hamilelik beni biraz yoldan çıkardı sanırım
Evet o konuya takmak yokAaa şimdi nerden çıkardın anne konusunu olmadızaten korkuyorum anneden. Ama çok şükür
Judy_K sayesinde içim rahat
![]()
Ooo benimki uykudan kalkıcak da giyinecek ben o işi nasıl yaptı bu uykudan ayrılıp diye şaşırmıştım oysa adam hala uyuyor rüya sanıyormuş benimki uykuya düşkün baya yalnız Bi gerçek var tadı damağımda kalmadı degil o uykulu halle Bi başka oluyormuşHahahahbelki adam yaptıktan sonra giyiyor, tvbe tövbe
![]()
Bi hocam vardı. Eşinizin her şeyi olun ama en önemlisi yatakta fahişesi olun derdi hepBence her şeyi olmak önemlidir. Zaman zaman roller değişir, çok arkadaşlık ya da annelik de cinselliği öldürür diye düşünüyorum. Bekarım ve yıllardır sevgilim yok :)
Böyle diyince insan ayrı merak ediyor bende neler yaptım abi varya rüyada adamı yemediğim kaldı Bi
Aman olsun sonuçta işin görüldüHahaha ha çok iyi yaaa o degil de benim hamilelikten sonra başladı bu rüya işi eşim bu ara işi yogun gece 2 ye kadar çalışıp yorgun geliyor ne kadar istesem de bişeyler yaşayamıyoruz sonra ben acısını rüyamda çıkarıyorum ilk defa başıma geldi hamilelik beni biraz yoldan çıkardı sanırım
Sana tecavüz yöntemlerini anlatıciğim bebeğimHahaha sen var ya sen
Nasip olur mu bee
Aaa adı da HaticeymişAman olsun sonuçta işin görüldühaticeye değil neticeye bakcan
![]()
Tahmin bile edemezsin çok fenaBöyle diyince insan ayrı merak ediyor bende neler yaptım abi varya rüyada adamı yemediğim kaldı Bi![]()
![]()
![]()
![]()
Dogru demiş onu çok iyi oluyorum ben sonradan aklıma gelince utanıp kafamı deve kuşu gibi kuma gömmek istediğim şeyleri öyle Bi yapıyorum ki o an bana bişey oluyor sevişince ben ben degilimBi hocam vardı. Eşinizin her şeyi olun ama en önemlisi yatakta fahişesi olun derdi hep![]()
Allaaahhh seeeniiiiiiiAman olsun sonuçta işin görüldühaticeye değil neticeye bakcan
![]()
Haha adımın Hatice olması ayrı Bi detay tabiAman olsun sonuçta işin görüldühaticeye değil neticeye bakcan
![]()
Dur ben anlatımBöyle diyince insan ayrı merak ediyor bende neler yaptım abi varya rüyada adamı yemediğim kaldı Bi![]()
![]()
![]()
![]()
Merak de bekliyorum ama akşam iftardan sonra anlat piliiissSana tecavüz yöntemlerini anlatıciğim bebeğim![]()
Hahaha niye insana merak ettiriypsınızOoo benimki uykudan kalkıcak da giyinecek ben o işi nasıl yaptı bu uykudan ayrılıp diye şaşırmıştım oysa adam hala uyuyor rüya sanıyormuş benimki uykuya düşkün baya yalnız Bi gerçek var tadı damağımda kalmadı degil o uykulu halle Bi başka oluyormuş![]()
OooDur ben anlatımarkadaş çığır aşmış
kendisi hamile, bşraz riskli olduğu için 4 ay ilişki yasak
buda rüyasında kendini erkek olarak görüyo. Organını bile hissediyor ve bi kızla ilişkiye giriyor
bacım sen ne yaşıyon diye soruyo insan bi tabi
![]()
Teşekkür ederim inşallahBence de en güzeli. Allah bozmasın muhabbetiniz :)