Eşinin arkadaşı mısın, annesi mi?

Dur ben anlatım 😂😂 arkadaş çığır aşmış😅 kendisi hamile, bşraz riskli olduğu için 4 ay ilişki yasak 😂 buda rüyasında kendini erkek olarak görüyo. Organını bile hissediyor ve bi kızla ilişkiye giriyor 😂😂 bacım sen ne yaşıyon diye soruyo insan bi tabi 😅😅
Ahaahahah kız niye anlatıyon konun cinselliğe taşınacak şindi 😂😂😂😂😂😂

Ooo Judy_K Judy_K bebegim sen kendini aşmışsın iyiymiş ya erkek olsam nasıl hissederim sorusunun cevabını almışsın rüyanda abi bende çok merak ediyorum nasıl hissettiriyor erkek olmak keşke bende görsem öyle bişey kafamdaki sorulara cevap olurdu :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Çok fenaydı ya bide kendimi kocam olarak görüyorum ve tam o iş olacakken yok yok ben eşime bunu yapamam deyip geri çekiliyorum ama baya zorlanıyorum 😂😂😂 bu durumda erkekleri bi nebze anladım 😂😂😂 Aglakk Aglakk kız sana burasını anlatmayı unuttuydum sonradan hatırladım 😂😂😂

Çok fenaydı ya bide kendimi kocam olarak görüyorum ve tam o iş olacakken yok yok ben eşime bunu yapamam deyip geri çekiliyorum ama baya zorlanıyorum 😂😂😂 bu durumda erkekleri bi nebze anladım 😂😂😂 Aglakk Aglakk kız sana burasını anlatmayı unuttuydum sonradan hatırladım 😂😂😂
Rüyada bile çok düşüncelisin rüya oldugunu bilsen yaparmıydın itiraf et

Valla ben de çok merak ediyorum 😂 mesela ben evlenmeden önce organları hep sert oluyo sanıyordm. En azından daha büyük bekliyodum. Nasıl oturuyorlar, nasıl sığıyor pantolona, wcye gidince değiyor mu falan diye, 😅 evlenince küçük halini gördükçe gülme krizlerine giriyordm😂😂
Bu konu taşınııırrrr baaaakkk 😂😂😂😂😂

Back
X