Eşinin arkadaşı mısın, annesi mi?

Ahaahahah kız niye anlatıyon konun cinselliğe taşınacak şindi 😂😂😂😂😂😂
Zaten konu çok farklı yerlere gitti birden 😂 benim açtığım konudan da bu beklenirdi 😅 cinselliğe taşınırsa iyi, banlanmayayımda😅😅

Kocan olan aslında sana yani rüyada kendini kocan olarak görüyorsun ya bilsen rüya oldugunu yaparmıydın kocan olarak kendini aldatırmıydın 😂😂 bu nasıl Bi soru oldu bende anlamadım 😜😜😜
Bu soruyu sordum kocama 😂 bakarmısın o kadar seviyorum ki rüyada bile aldatmamışım seni dedi 😂😂😂 gerçi ben de kendi rüyanda neler yapardın o benim rüyam dedim güldü geçtik 😂

Çok fenaydı ya bide kendimi kocam olarak görüyorum ve tam o iş olacakken yok yok ben eşime bunu yapamam deyip geri çekiliyorum ama baya zorlanıyorum 😂😂😂 bu durumda erkekleri bi nebze anladım 😂😂😂 Aglakk Aglakk kız sana burasını anlatmayı unuttuydum sonradan hatırladım 😂😂😂
Allahım rüyasında bile aldatmıyor nasıl sadık bi eş 😂

Zorla sıkıldırcak adamdan 😀😀
Sıkıldırcak nece bi kelime acaba yazarken dahi anlamadım 😀😀😀😀😀
Ben anlıyorum seni ama sıkılma bak o kadar maşallah dedim benim nazarımda değmez, bişe olursa benden bilme ama inşallah olmaz😂

Ama bişey söylim mi o da çok özlemiş ama işte yorgun geliyor ondan öyle bugün baya sabrını zorladım oruç olmasa amacıma ulaşmış oluyordum içi gidiyor garibimin 😂😂😂
Bende sevgilimi istiyorum diyim bari :KK61:

Back
X