Sen okuyorsun da ben pek giremiyorum ki senden sonra. Baksana iki günde bir uğruyorum oraya. Senle ayrıydı kedicikÇok özleştik hemdeesen ve yeğenim maşallah iyisiniz okuyorum konuyu arada
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen okuyorsun da ben pek giremiyorum ki senden sonra. Baksana iki günde bir uğruyorum oraya. Senle ayrıydı kedicikÇok özleştik hemdeesen ve yeğenim maşallah iyisiniz okuyorum konuyu arada
![]()
Öyle olsun bakalım ama bian önce kavuşursun sevgiline inşallahAmaan boşber gereksiz bi konu![]()
Hormonlardan ablası kaptırdı kendini
Kahrolası virüsÖyle olsun bakalım ama bian önce kavuşursun sevgiline inşallah
Siz nerden tanışıyorsunuzSen okuyorsun da ben pek giremiyorum ki senden sonra. Baksana iki günde bir uğruyorum oraya. Senle ayrıydı kedicik ❤
Ay inşallah yaaÖyle olsun bakalım ama bian önce kavuşursun sevgiline inşallah
Hee coşturdu gittiHormonlardan ablası kaptırdı kendini![]()
SormaSiz nerden tanışıyorsunuz![]()
Gell omuzumda ağlaAğlıcam![]()
Merak ettim kulağıma söyle
Şimdi tüm suç benim degil ama sizde dünden razıymışsınız hemen devamı geldi ben ateşi çaktım yangın çıkaran siz oldunuz bebegimAy inşallah yaa
Hee coşturdu gitti![]()
Sen biizi ne karıştırıyorsun biz zaten allah lıkŞimdi tüm suç benim degil ama sizde dünden razıymışsınız hemen devamı geldi ben ateşi çaktım yangın çıkaran siz oldunuz bebegim![]()
Benim de sizden ne farkım var fazlam vardır eksigim yoktur hattaSen biizi ne karıştırıyorsun biz zaten allah lık![]()
E sen tanımıyorsunŞimdi tüm suç benim degil ama sizde dünden razıymışsınız hemen devamı geldi ben ateşi çaktım yangın çıkaran siz oldunuz bebegim![]()
Ögrenmiş olduk valla
Ya sen ne tatlışsın beSenin ateşin yakar beni daha çok ağlarım![]()
Bence hünerlerimizi sergilemeyelim,Benim de sizden ne farkım var fazlam vardır eksigim yoktur hatta![]()
Sen de çok tatlısın balım, Ay gel sarılcamYa sen ne tatlışsın begerçekten sarılasım geldi
![]()
Yok yok kalsın ban yemek istemiyorum bu konuya girilirse bizi atarlar kesinBence hünerlerimizi sergilemeyelim,![]()