İkincisi olamayacak şey ilk olmaz, tek olur. Bir kere olan da defalarca olmaya devam eder. Sen yediğim ilk tokat diyerek gelecek diğer tokatladı zaten olaganlastirmissin.Buraya yazan yaşayan ve aşmış olanlar olursa sevinirim aylar geçmesine rağmen neden aynı acıyı aklıma geldikçe yaşıyorum ve kalbimde gitmeyen bir sızı var.Bir anlık bir sinir krizi ve sonunda olanlar vs vs eşimle iyiyiz. Ama ben aşamıyorum hani cam kırılır yapıştırırsın ama eskisi gibi olmaz ya benim ki de o hesap. Sanki başındaki masum duygularım gitmiş yerine yarı duygusu olan bir ben kalmışım gibi.Bu olaya dek çok severdim tabiri caizse aşıktım.Ama şimdi sanki yerini sevgi aldı.Kimseye derdimi anlatıp bu yükü aşamıyorum.
NOT: Fütursuzca yargılayacak olanlar yazmasın!!!
Ben tokadı unutamam da o sürünürken unutur mu bilmiyorum.Buraya yazan yaşayan ve aşmış olanlar olursa sevinirim aylar geçmesine rağmen neden aynı acıyı aklıma geldikçe yaşıyorum ve kalbimde gitmeyen bir sızı var.Bir anlık bir sinir krizi ve sonunda olanlar vs vs eşimle iyiyiz. Ama ben aşamıyorum hani cam kırılır yapıştırırsın ama eskisi gibi olmaz ya benim ki de o hesap. Sanki başındaki masum duygularım gitmiş yerine yarı duygusu olan bir ben kalmışım gibi.Bu olaya dek çok severdim tabiri caizse aşıktım.Ama şimdi sanki yerini sevgi aldı.Kimseye derdimi anlatıp bu yükü aşamıyorum.
NOT: Fütursuzca yargılayacak olanlar yazmasın!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?