Eşinin attığı ilk tokadı unutabilen var mı ?

Asıl tokat bu işte.Bunu hiç unutmam artık.

Aboo yanlış okumuşum tarihi. Neyse konular uyuşmuyor nasılsa

Vallahi helalll..! Şapka çıkartıp, önünüzde saygıyla eğiliyorum.. Ve konudan toz oluyorum.. :)

KK'nın Sherlock Holmes'u seçiyorum sizi vallahi, mükemmelsiniz. :)

Düşünüyorum da bunun psikolojik güçle ilgisi yok
(Ekonomik güçle var sadece)
Bir de kendine verdiğin değer ile.
Hayatımda kadın ya da erkek kimseden tokat yemedim
Annemden babamdan vs vs
Ben böyle bir durumu kaldırabilecek biri değilim
Eşim böyle bir şeye yeltense o dakikadan sonra geri dönüşü olmayacağını da bilir ve ona göre hareket eder.
Annem babam yapsa onları da affetmem.
Dünyaya dayak yemeye gelmedim.

Hep bu dizilerin özendirmesi. Adam kadına tokat atar, kadın iki trip atar ama o tribi ve adamın kadının peşinden koşmasını öyle tatlı gösterirler ki tokat unutuluverir. Sinir oluyorum şu medyaya!
İlk tokat, son tokat yoktur. Yemişim sinir krizini, kendini dövsün.

Ben asla unutmam babamın bana attığı tokatı yillar sonra affettim kaçarak evlendiğim için babamın kıymetini anladım sizde ona bı tane geçirir seniz içiniz soğur diye düşünüyorum eşime gelince bana hiç tokat atmadi ama bazen çok ağır sözleri oluyo tabi benim de ama söz unutuluyor tokat zor

hatırladıkça gülerim..
tartışırken yüzüne yapıştırmıştım ben oda refleks olark vurmuştu bna can havliyle ..
ilk ve son büyük tartışmamız bu oldu.. normalde el kaldıran biri değil :) ben de değilim

başlığınız öyle tuhaf ki, bir yandan bu mutlaka yasanır, bir yandan unutan var unutamayan var, bir yandan nerdeyseee normal birşeymiş gibi bir izlenim bıraktı bende....

ben gıderım wc temızler, gıdeer en zor işi yapar yıne de oyle bı adamla aslaaaa hiçbi sebepten bır arada kalamam, kendıme onuruma yedıremem....

Edilen ağır laf bile unutulmuyorken tokat nasıl unutulsun ki? Eşimden şiddet hiç gormedim ama görsem unutamazdim. Ama eger affetmeyi sectiyseniz hayatiniza devam edersiniz içinizde o yarayla.

Ben yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…