Eşinin attığı ilk tokadı unutabilen var mı ?

hayatınızı değil evliliği sonlandırma şansınız yok mu?

Bir kere affettiniz bir daha olursa bosanacaginizi bilsin.ve olursa bitirin.

Yıllar sonra babanizi kaybettiginizde komik olmayacak ama çok etkili olacagindan emin olun söz konusu baba olunca tutamadim kendimi kusura bakmayin

Valla canim okumus su an meslek sahibi bir kadin olarak o bir tokadi ben de yedim. Konum var istersen bakabilirsin.

Cok gururum kirildi cok üzüldüm ama esimi karsima alip güzelce o cani istediginde dovebilecegi kadinin ben olmadigimi tekrarlanirsa gözümü kirpmadan bosayacagimi tehditkad ve ciddi bir sekilde anlattim. Ve cinsel perhiz uyguladim. Aradan 1 yıl geçti bir daha gerceklesmedi hatta birak bir daha asla bana o kadar ofkelenmedi.

Yani ben de genelde o tokadin devaminin gelecegine inanlardanim ama her zaman da öyle olmuyormus kendimden gördüm.

Affettin mi dersen affettim gitti zaman aldi ama affettim fakat eskiden esime karsi cok yumuşak ve özveriliydim bir daha hic p kadar özverili olmadim hep bencil davrandim benden kiymetlisi de yok valla...

Eşim bana tokat atsaydı,şu an eşim olmaya devam edemezdi.

Aşk sevgiye tokatla değil,zaman içinde harını kaybederek dönüyor.Sizinki sevgiye dönüşmemiş,örselenmiş. Unutmayın bu tokadı ayrıca,atmasaymış.Kendini ne sanıyor.

Ben unuttum canım aklıma bile gelmiyor çünkü o tokadı yemeden önceki ben ben degildim aramıx aşırı bozuktu artık eşimle bogaz bogaza gelmiştik o derece kavgalıydık ama suçlu kim tabikide ben .. Ve o tokadı çok güzel bir şekilde yedim hakkettigimi düşünüyorum . Ve ozamandan bu zamana Allah ıma şükürler olsun çok mutluyum o takat beni kendime getirdi. Ama aşamadıgım tek konu arkadaslarınla otururken böyle bir mevzu geçince utanıp sıkılıyorum konuyu kapattırıyorum yada yorum yapmyıp susuyorum bende bunu aşamadım.

Gercekten burdaki herkes tek tokatta evliliğini bitirecek kadınlarlamı dolu.kusura bakmayın ama ben buna inanmıyorum.keşke gerçekten tüm bayanlar okadar güçlü olsa kendilerini ezdirmese ama gerçek hayat öyle değil.neyse konu sahibi sana gelince madem affettin gözünü iyice korkut bidaha yaparsa asla affetmeyecegini bilsin karsısında siner hiç süründürmezsen devamıda gelir

Vala bana vurunca ben daha saglam vurmustum
O yuzden unuttum gitti o daha cok takti kafasina seneler gecti :) bi sakayla karisik vurmustu sonra ben refleks olarak cok feci vurmustum o degilde ona daha cok koymustu

Katiliyorum :)

2013 te nişanlısın.
Kocam birlikte olmadan önce ön sevişme esnasında bana mastürbasyon yaptı bana yaptırmadı acaba ona zevk mi veriyor beni izlemek yerine kendisinin yapması ?
2013 te evlisin.
2013 te sevgilin asker.
2015 te nişanlısın.
anneyle bir iyisin bir kötü.
geçen sene evlendik yazmışsın ama aynı yılki konuda ayrı şehirlerdeyiz yazmışsın.
bu da ilgi çekmek için yeni hikayen galiba.

bu arada yaşadığın iller Bartın, Zonguldak, İzmir, Bursa.

kaç kez nişanlandın, evlendin?
ne ara boşandın ama hiç belirtmemişsin.

Esim hic tokat atmadi. O yonden yorum yapamayacagim.
Ama sana sormak istiyorum. Bu olaydan sonra kavganiz oldu mu, sen yukseldin mi?
Hani kopek gibi pismansa sen uzerine asiri gittigin halde seni tokatla ya da tokat atma tehdidiyle sindirmiyorsa unutulmayacak sey yok hayatta.

Vala bana vurunca ben daha saglam vurmustum
O yuzden unuttum gitti o daha cok takti kafasina seneler gecti :) bi sakayla karisik vurmustu sonra ben refleks olarak cok feci vurmustum o degilde ona daha cok koymustu
:))

Bana bu hikaye çok tanıdık.. bir seferlik sanıyorsun içinde bir şeyler değişse de umut ediyorsun hep.bir anda silemiyorsun ama bilmiyorsun ki o bir tokat hırpalamanın tekme tokat girişmenin ön hazırlığı. Ama bak bilenler var o adam şiddete eğilimli ve sen ilkini affederek onun daha beterini yapacaklarına yol açtın.ilkini affetti diğerlerini de affeder düşüncesini verdin. Bu sözlerim acı biliyorum ama gerçek. Senin içinde hiçbir zaman o adam tokattan önceki adam olmayacak.

Hiç komik değil inan bana birde anlatıyorsun utanmadan...

Çok iyi yerlerde eğitim aldığını savunuyorsun ama edep eğitiminden baya yoksun kalmışsın kusura bakma...

P poliyana konu sahibi senin soruna cevabım ise o tokada müsaade etmemeliydin. Ki bunu bende gururuma yediremem.

Bir adam karısına el kaldırırken 1 değil 10 kez düşünmesi gerek, eşim bana vuramaz aynı şekilde bende o na vuramam eğer fiilen birbirimizi darp edecek duruma gelmişsek o ilişki zaten bitmiş demektir.

Neden gücünüze gitti anlamadım? Bütün kadınlar da değil, şurada 3-5 kadın paylaşmış affetmedim diye. Ne kadar güzel diye alkışlayıp destekleyeceğiniz yere yapamayacakları sinyalini veriyorsunuz kadınlara.

Uuuuu konu sahibi usta yalancı çıktı.
2013'te tokat atıp yerlerde sürükledi diye konu açmışsınız, burada aylar geçti diyorsunuz. 4 yılı aylar şeklinde mi sayıyorsunuz acaba?

Konu fake dağılın.

Eşin ne düşünüyor bu konuda? O çoktan unutmuş mu?
Hiç tokat yemedim. Yeseydim asla unutmaz, hatta yerini sevgi mi aldı başka bir şey mi düşünmez hesabını sorardım. Yani sadece kendim dert etmez ona da ettirirdim sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…