- 27 Mart 2017
- 9.505
- 48.083
- 548
Maalesef son olmuyo en son dayagimi 5 gun once yedim hep duzelicek diye sabr ettim. Daha kotu oluyolar daha cok cesaretleniyolar diken ustunde yasamaya basliyosun. Hayatini sonlandirmayi dusundurecek noktaya getiriyo . Asla unutamiyosun. Babamdanda cok siddet gordum kocamdanda erkek egemenligi hiv kaybolmadi hayatimda
Yıllar sonra babanizi kaybettiginizde komik olmayacak ama çok etkili olacagindan emin olun söz konusu baba olunca tutamadim kendimi kusura bakmayinBenim eşim değil de bunlar yıllar evvel babam bana tokat atmıştı sonra özür dilemişti barışmıştık ama ben sırf canı acısın diye gider gelir yapıştırırdım bi tane şakasına.. komik ama etkili
Ben unuttum canım aklıma bile gelmiyor çünkü o tokadı yemeden önceki ben ben degildim aramıx aşırı bozuktu artık eşimle bogaz bogaza gelmiştik o derece kavgalıydık ama suçlu kim tabikide ben .. Ve o tokadı çok güzel bir şekilde yedim hakkettigimi düşünüyorum . Ve ozamandan bu zamana Allah ıma şükürler olsun çok mutluyum o takat beni kendime getirdi. Ama aşamadıgım tek konu arkadaslarınla otururken böyle bir mevzu geçince utanıp sıkılıyorum konuyu kapattırıyorum yada yorum yapmyıp susuyorum bende bunu aşamadım.Buraya yazan yaşayan ve aşmış olanlar olursa sevinirim aylar geçmesine rağmen neden aynı acıyı aklıma geldikçe yaşıyorum ve kalbimde gitmeyen bir sızı var.Bir anlık bir sinir krizi ve sonunda olanlar vs vs eşimle iyiyiz. Ama ben aşamıyorum hani cam kırılır yapıştırırsın ama eskisi gibi olmaz ya benim ki de o hesap. Sanki başındaki masum duygularım gitmiş yerine yarı duygusu olan bir ben kalmışım gibi.Bu olaya dek çok severdim tabiri caizse aşıktım.Ama şimdi sanki yerini sevgi aldı.Kimseye derdimi anlatıp bu yükü aşamıyorum.
NOT: Fütursuzca yargılayacak olanlar yazmasın!!!
Katiliyorum :)Gercekten burdaki herkes tek tokatta evliliğini bitirecek kadınlarlamı dolu.kusura bakmayın ama ben buna inanmıyorum.keşke gerçekten tüm bayanlar okadar güçlü olsa kendilerini ezdirmese ama gerçek hayat öyle değil.neyse konu sahibi sana gelince madem affettin gözünü iyice korkut bidaha yaparsa asla affetmeyecegini bilsin karsısında siner hiç süründürmezsen devamıda gelir
2013 te nişanlısın.Kızlar bu yaz istemeye gelicekler beni ve nişan yapıcaz ardından ama ben adetler hakkında pek bilgim yok nasıl olucak nasıl yapıcam bilmiyorum babamdan hayır yok ayrıldılar tecrübelerinizi bana aktarırsanız sevinirim...
İstemede ne yapıcam Nişan yeri neresi olcak ve daha bi sürü şeyy
2013 te evlisin.Kocam birlikte olmadan önce ön sevişme esnasında bana mastürbasyon yaptı bana yaptırmadı acaba ona zevk mi veriyor beni izlemek yerine kendisinin yapması ?
2013 te sevgilin asker.Benim sevgilime görev yeri olarak tuncelide jandarma özel harekat çıktı ;( ya sizce nasıl bir yer çok korkuyorum ya biz bide güya bu yaz düğün planlıyordukşuan yolun başında isterse gitmeye bilir bırakabilir sizce ne yapsam vazgeçirmeye uğraşsam mı demin baktım haberlere terör olayları var başlangıç konum buydu şimdi sonuç şu yorumlarınızı esirgemezsenir sevinirim :)Kızlar şimdi asıl durum şu ben konuştum oda sonuna kadar yapmayı düşünüyor askerliği ve bende destek olucam artık.. Biz bu yaz düğün yapıcaz. Bu arada ben öğrenciyim daha üni bitmedi 5 seneden beri beraberiz haliyle artık beklemek istemiyor neyse sevgilim üniyi düğünden sonra tunceliye almamı istiyor bense kararsızım zira orası pekte sakin gözükmüyor terör falan korkuyorum haliyle birde tek başıma olacağım orda.. Bende şöyle bişey önerdim düğünü yapalım ama ben kaydımı almıyım tatillerde falan sık sık gidip gelir kalırım yanında dedim bu süre zarfında hem görev süren dolar hem benim okulum biter diye bi görüş ortaya attım yorumları alayım kızlar ...
2015 te nişanlısın.Kızlar şimdi özet geçiyorum anne baba ayrı ve bizimkiler ılımlı değil ama annem biraz daha ılımlı gibi ve ben şuan öğrenciyim okul bitmedi sevdiğim insanda 4 seneden beri bekliyor isteme falan oldu bu yaz... Şuan sevgilim mesleğe başlıcak oda bu yaz evlenelim istiyor mesleği askerlik.. Kimse bana destek olmuyor elimden tutan yok annemde pek ilgilenmiyor daha doğrusu kavga etmekten konuşamıyoruz annemleAnlıcanız herşey bana kaldı Sevdiğim çocukla konuştum dedim ben bişeylerin içimde ukte kalmasını istemiyorum nişan yapmak istiyorum ufakta olsa diye oda tamam ben sana maddi anlamda destek olurum dedi bu yaz ağustosta nişan ve düğün yapıcaz Ama ben nişanı nasıl yapıcam bilmiyorum nişan 100-150 kişi falan olur sanırım nerde ne şekilde yapmalıyım ya Tecrübeli olanlardan yardım ....
anneyle bir iyisin bir kötü.Merhaba kızlar şuan o kadar mutsuzum ki buraya yazarken bir nebze olsun içimi dökmek bir çare bulmak istedim sizler sayesinde...
Yoruldum gerçekten yoruldum sinir stres sahibi oldum öyle ki içime ata ata ellerim titrer dudağımda gözümde atmalar, çabuk sinirlenme ve tahMmülsüz bir insan oldum ;(
Sürekli annemle kavga ediyoruz sürekli beddua sürekli öfkesini bana kusuyor ben suçsuz olsam bile içten içe bir nefret var sanki ;( mesela kardeşim bişey yapıyor diyelim kızılcak gelip bana bağırıyorya etrafta dolaşmama benimle alakasız herşey hep suçlama bağırma hakaret ve sonunda olan bana oldu ;( ben böyle hastalık sahibi olmak istemiyorum depresyona girdim resmen ya ;( bıktım ;( sürekli negatif enerjiden ;( ne yapim ben ya siz diyim var mı benle aynı durumda olupta kurtulan ;(
geçen sene evlendik yazmışsın ama aynı yılki konuda ayrı şehirlerdeyiz yazmışsın.DİPNOT; Aynı ilde değil uzak illerdeyiz....
Bugün saçma sapan bir sebep yüzünden atıştık niye ben dışardaymışım her gün ya 3 gün çıkmadım ufalasa gitmedim merkez yani ya niye haber vermemişim ve neden onca saat geçtikten Sonra aramışım neyse kavga ettik beyefendi dışarı çıkıyor ben konuşayım derdimi anlatayım dedim halde dinlemedi ve bende çileden çıktım arama beni dedim ama sinirim geçince özür diledim mesajla ama kırıldığımı söyledim yalan yere blöf yapmana gerek Yok ama sende abartıyorsun dedim aradan zaman geçti aradım tınlamayıp kapattı ve büyüten ben oldum ama yoruldum her kavgada beni görmezlikten gelip o lanet telefonu açmamasından ve bitti dedim umursamadı bile...
Ya anlamıyorum ya ben onunla kavga ettimde herşeyi bir kenera bırakıp düzeltmeye çalışırım yada beni kızdırsa görmemezliğe vermem açarım gene dinlemek için ama o tam tersi ve umrunda bile değil ayrılmamız ya
bu da ilgi çekmek için yeni hikayen galiba.Bu gece eşim bana tokat attı yatmedi saçımı çekip sürükledi ilk defa yaptı bana bunu ben Sonra yanına gittim neden dedim ne yaptım sana öfkelendi2 gündür kavgalıydım bugün ben sıkıldım çıktım dışarı Sonra eve geldim köpürdü ve Bunlar oldu ;( yanına gittim yapma dedim önüne rakı koydu tabi sarıldım ona tüm bunlara rağmen ama bilmiyorum ne yapayım siz söyleyin yargılamayın beni..
:))Vala bana vurunca ben daha saglam vurmustum
O yuzden unuttum gitti o daha cok takti kafasina seneler gecti :) bi sakayla karisik vurmustu sonra ben refleks olarak cok feci vurmustum o degilde ona daha cok koymustu
Benim eşim değil de bunlar yıllar evvel babam bana tokat atmıştı sonra özür dilemişti barışmıştık ama ben sırf canı acısın diye gider gelir yapıştırırdım bi tane şakasına.. komik ama etkili
Neden gücünüze gitti anlamadım? Bütün kadınlar da değil, şurada 3-5 kadın paylaşmış affetmedim diye. Ne kadar güzel diye alkışlayıp destekleyeceğiniz yere yapamayacakları sinyalini veriyorsunuz kadınlara.Gercekten burdaki herkes tek tokatta evliliğini bitirecek kadınlarlamı dolu.kusura bakmayın ama ben buna inanmıyorum.keşke gerçekten tüm bayanlar okadar güçlü olsa kendilerini ezdirmese ama gerçek hayat öyle değil.neyse konu sahibi sana gelince madem affettin gözünü iyice korkut bidaha yaparsa asla affetmeyecegini bilsin karsısında siner hiç süründürmezsen devamıda gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?