Eşinin Durumu iyi olup Çalışan Bayanlar?

maaşınızı veriomusunuz eşinize yada onun parasını kullanıyormusunuz

maaşı eşine vermek dıye bişi çıkmış şimdide bu nedır yaaa kadın çalısıp parasını kocasına mı verıyo nedır bu eşinin durumu çok ıyı degıl dıyelım kı neden kocasının elıne verecek ev için gereklı harcamaları yapsın kendı........

Benim eşimin durumu oldukça iyi. Hem maaşı var hem ek ödeme alıyor çalışmasam da rahatça yaşarız yani bede evimde keyfimi çatarım ama annem ve babam boşanmış olduğundan ve annemin boşanınca nasıl ortada kaldığını iki çocukla gördüğümden çalışmayı seçtim. Okulum devam ediyordu açıköğretim onu bitirdim, muhasebe kursuma gittim işe girdim bekarkende çalışıyorum başka şehire geldim çalışıyorum yine 1 senedir. Okul bittiğindn beri. Aileme de yardım ediyorum çünkü ama paramı dsirek eşime vermiyorum kendi kartım bende ama harcamalar ortak eşimin surumu iyi diye tamamen ona yüklemiyorum maaşımın yarsını anneme gönderiyorm ihtiyacı var çünkü rahatsız işten çıkmak zorunda kaldı kardeşimin maaşı yetmiyor geri kalanını mesela pazara gidersek bir pazarı ben yapıyorum bir yere yemeğe gidersek bende ısmarlıyorum. Yani senin paran benim param, benim param benm demiyorum ama kalanını da biriktiriyorum.
Öyle evlendiktne sonra alınan mallar ortak, kadın mağdur olmayacak sözleri safsata eşinizle boışanmaya görün Allah korusun o mallar başkasının üstüne de yapılır göstermelik, hesaplarda kapatılır herşey yapılabilir kalırsınız ortada her bayanın kendi parası olması lazım kenarında. Ben kendi ihtiyaçlarımı kendim de alıyorum eşimde alıyor gün geliyor paramdan çekmemeyiö biriksin diye bana para da veriyor ben eve de harcıyorum çünkü ayrı gayrı olmaz ama maaş kartı ya da maaşın tamamı eşe de verilmez.

eşiniz paranız var nasılsa diyip para veriyor mu kendiliğinden benimkinde tık yok

valla benim eşim veriyor ben çalışıyorum bir de kendi annene yardım ediyorum az param kalıyor kenarıma kıyafet mkyaj malzemesi falan da derken. Bazen yemek kartımızı doldururken parasını o verir, cüzdanıma ben görmeden para koyar hesabıma havale yapar bu huylarını çok seviyorum çalışmazkende hiç mağdur etmezdi ben istemezdim hep o kontrol eder koyardı cüzdanıma öyle olması lazım ama sürekli para bırak para ver şunu alıcam demek zor geliyor insana her dakika. Düşünmesi lazım erkeklerin bunları ama maalesef hepsi bir olmuyor babam mesela hiç sormazdı anneme. Çalışıyor olmakta çok iyi oluyor.

maaşımı eline vermem asla çünkü benim eşim ekonomi yapamaz
eli açıktır, kim para istese verir, olmasada kendi borç alır gene verir
evde ödemelere ben karışmam o öder bende pazarlık ve market alışverişlerini yaparım düzenli olarak
yetmezse isterim zaten oda karşı çıkmaz hiç, heray küçük altın, gr altın vb. almaya çalışırım mutlaka aksatmam asla
eşimin hem haberi vardır hem yoktur yani yatırım yaptığımı bilir ama nekadar yaptığımı söylemem,
onlar zor günümüz ve oğlumuz için derim tenezzül etmez,
herşeyin uygununu almaya çabaladığımı bilir ve aldıklarım için asla sesini çıkarmaz

<ortak alınan kararlara göre değişir bu fakat eşe para vereceksem niye evlendim bir adama para mı vermek için mi...her bayanın ayaklarının üstünde durup çalışması parasını biriktirmesi gereektiğini düşünüyorum...hayat bu olumsuz gelişmeler olabilir kadının açıkta kalmaması gerekir..evlenmeyi düşünmüyorum ama evlenipte evde oturmam gerekirse kendimi güvende hissedeceğim malın mülkün üzerimde olması şart ve bana her ay en az 7 milyar vermesi gerekir sadece kendi harcamalarım için...ben ancak o şekilde evde otururum

eşimin durumu çok iyi çok şükür 10 yıllık evliyiz çalışıyordum daha doğrusu bir süre çalıştım şimdi evdeyim çalıştığım dönemde eşim para istemedi benden... bende vermeyi teklif etmedim ama zaten eşinin çok ihtiyacı yoksa verilmesi taraftarı değilim yani bana biraz abes geliyor çalışıp kadının kocasına maaş kartını vermesi erkeğin karısından para istemesi falan ... yani kadın eşinden para isteyecekse ne diye çalışıyor o zaman? erkek kadın istemeden para bırakmalı bence eğer kadın çalışıyorsa da erkek evin temel ihtiyaçlarını karşılamalı kadın kendi maaşını ya birikim yapmalı yada kendi keyfi ihtiyaçları için harcamalı diye düşünüyorum

ben maaşımı eşime vermem, kendi paramı kendim idare edebiliyorum çok şükür...

Valla yazamadan duramadım kusura bakma:))))Merak etme bu şekilde seninle evlenecek bir türk çıkması imkansız...kim kaybetmiş sen bulacaksın!!!

Evlilikte parayı senin benim diye ayıranlara hayretle bakıyor ve üzülüyorum...Eve para giriyorsa o ortaktır herşey gibi değilse zaten vardır bi problem...

Evlilikte parayı senin benim diye ayıranlara hayretle bakıyor ve üzülüyorum...Eve para giriyorsa o ortaktır herşey gibi değilse zaten vardır bi problem...

hiç bir problem yok biliyor musunuz?
çünkü düşündüğünüz gibi olmuyor herkes kendi kazandığı parayı evi için, birbiri için zevkle, keyifle harcayabiliyor..
kendi parasını istediği gibi kullanma özgürlüğünü yaşıyor her iki tarafta ve birbiri için harcama yapma keyfini...
ve öyle bir aşamaya geliyorsunuz ki ortak değil ama bir oluyorsunuz...ayrı ayrı bir oluyorsunuz... müthiş güzel bir tecrübe, Allah herkese yaşatsın...

uuuuuuwwww beybi....

öyle eşte zor bulunur be anacım 7 milyarı harcaman için verecek kişi holding sahibi olmalı ama oda cimrilerden olmamalı onuda sorarlar napcan diye.Uçuk bir masraf her ay o kadar paraya ne yapılır? müsriflik gibi geldi kusura bakmada

öyle eşte zor bulunur be anacım 7 milyarı harcaman için verecek kişi holding sahibi olmalı ama oda cimrilerden olmamalı onuda sorarlar napcan diye.Uçuk bir masraf her ay o kadar paraya ne yapılır? müsriflik gibi geldi kusura bakmada

her ay 7 milyar verecek bir eş anca rüyada görüülür ben o adamada enayi gözüyle bakarım.Ben erkek olsam vermem o parayı hoş bir kadın olarak bende 1 kere harcarım daha sonra yapmam harcama boşa müsriflik şımarıkça isteklere gider.Hele ki ekmek bulamayanları düşününce yardıma harcarım ama o kadarda kendime yapmam.her gün baklava börek yenmez be kuzum bayar hemde kilo yapar o da sağlık bozar

hani bi söylem vardır çıkmaz ayın son çarşambası olur yada gökten kırmızı kar yağarsa diye,

sizinki de ona benzemiş, ancak ayda 7 milyar para verirse evde otururum benim anladığım çalışmaya çok isteklisiniz

en az 7 milyar hem de ama 7 bin liracık olacak tabi o, sanırsam galiba yani...
hay Allahım ya...
toptan istemeli bence garantiye almalı kendini...
bir ay 6.950 - TL verir unutur adamcağız Allahım esirgesin...

ikimizde ihtiyaç hallerinde birbirimizden para alırız, olması gereken de bu zaten ama kimse ne kadar kazanmış ne kadar harcamış sorgulamaz bizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…