- 21 Aralık 2008
- 182
- 295
- 628
- 40
- Konu Sahibi Skeptiolperson
Öyle muhtemelen. İçli dışlı olmayı seviyorlardır. Teyzesinin kızı olsa hakkaten de öyle olurdu ister istemez.Hımm gerçekten değişik ve mantıklı bi bakış açısı. Mesela o kız bizim düğüne gelmek istemiş teyzeler ısrarla getirmemiş kayınvalidem söyledi. Ama eşim normalde de düğüne gitmeyi sevmez istemez, ona da gitmedi zaten Çağıran’da olmadı kızın düğününe bizi.
Peki Sizce karşı taraf nasıl algılamıştır?
Doğru söylüyorsunuz, eşim aşırı aileci. Hala annesi ve babası gibi ilişki yürütelim istiyor, annesinin davranışlarını bekliyor onlarla çok yakın olayım sınır olmasın istiyor. O kızı da aile içi diye istediği söylemişti. Burası bağdasıyor. Beni de ailesine kolayca adapte edebilirim diye düşündü muhtemelen
Düğüne kızı getirmek istememeleri nedeni belki pot kıran olur, boş konuşan çıkar. Kalabalık bir ortam sonuçta. Patavatsız insan çok.Böyle bir günde negatif bişey yaşanmasın diyedir. Onlar da aynı şekilde düşünerek eşinizi çağırmamış olabilirler. Ben aralarında öyle çok önemli kayda değer bir aşk hikayesi göremedim. Ki zaten erkeklerin unutamama gibi problemi çok olmuyor ya. Bizim gibi geçmişlerine çok bağlı ve duygusal değiller.Şimdiki zamana daha kolay adapte oluyorlar..