Eşinin evde oturmasını istemeyen var mı arkadaşlar?

yok ben istemem..
hergün kavga ederiz ozaman...-tatlicadiarzu-
haftada 1 veya 2 gün yeter...:asigim:
özleyelim birbirimizi değil mi...yerimseniben

Ben çalışıyorum eşim emekli gamyoncuiremsueğer ben de evde olsaydım bazı sürtüşmelerimiz olurdu ama şu anda bana çok yardımcı yerimsenibenevin bütün alışverişini yapar banka işlerini halleder hihoyyyt hafta sonu temizlik yapacağım zaman evden gider bitince gelir sengözlerimebaksanab çünkü yanında temizlik yapılmasından hoşlanmaz rahatı bozulur :sm_confused:işte geçinip gidiyoruzkaydirigubbakcemile5

ben çok seviyorum eşimle evde otrmayı.........
Film izliyoruz sohbet ediyoruz...
Ama o dışarı çıksa ben evde yanlız yaptığım hiçbişeyden zevk almam buda beni hiç mutlu etmez......
Gitmesin otursun yanımda.......

zaten aynı işteyiz
akşamlarıda hep evde
bazen gözünün içine bakıyorum cıksın diye
ama yok cıkmıyoo,
bütün gün bütün akşam dibimde :mymeka:

Yok ben istemem vallaha, ne o her saat evde:delphin:

Bütün ciksin disari filanda demiyorum ama öyle bütün gün bir arada olmak bana ters...ben bunalirim acikcasi, :1no2:

ben isterim açıkçası, çok eğleniyoruz beraber çünkü, ama arasıra kendine zaman ayırmak istiyor insan, nadir de olsa bunaldığım oluyor yani.

Benim eşim işi dışında kalan vakti dışarıda geçiremeyenlerden.
İkimizde aynı derecede evcimeniz sanırım. Ben bu durumdan son derece
mutluyum, yaılanları okudukça aklıma şu geldi tamam evde olsun herkes
ama her dakika dizdize değil. İnsanlar kendine de vakit ayırabiliyorsa sorun
yok bence. Eşim evdeyken ortak yaptığımız şeyler var çocuklarla oyun kurmak,
tv izlemek, yemek hazırlamak vs ama örneğin belli bir saatten sonra iletişimi
koparmadan herkes kendi ilgilendiği şeye yönelir. Ben malum kk girerim, eşimde
photoshop çalışır veya diğer pc de oyun oynarf böyle olunca sıkılmıyorum.
Belki dışarı çıksa rahatsız olurum çünkü hiç alışmadım, onun dışarıda olmasına....

bende sevmiyorum evde oturmasını fazla,getir götür işi hiç bitmiyor,benim eşim evdeyken durmadan bişeyler yer içerde.eşim evdeyken bilgisayara giremiyorum,bütün gün o oluyıor bilgisayarın başında,evin işine çok karışıyor,evi çok dağıtıyor.pazar günlerini hiç sevmiyorum valla!bugün pazartesi ve evimin halini bir görseniz fırtına geçmiş sanki evden,

ne işi var dışarda :jeyyar:
tabi ki markettir, arkadaşlarıdır, işi vardır çıkacak ama onun dışında ne işi var kahvede, meyhanede bilmemnerde...

Biz diyor muyuz sıkıldım ben bi kahveye gidip geliyim...:delphin:

benım esımde her dakıka dıbımde malum krız yuzunden ısten cıkardılar 2 ayı gecıyo
sımdılık mutluyum hamıle oldugum ıcın bana cok yardımcı oluyo sagolsun
ama cok kavga edıyoruz sureklı bana sınırlenıyo bagırıyo sanırım stresten evde olmaya alıskın degıl cunku

ne işi var dışarda :jeyyar:
tabi ki markettir, arkadaşlarıdır, işi vardır çıkacak ama onun dışında ne işi var kahvede, meyhanede bilmemnerde...

Biz diyor muyuz sıkıldım ben bi kahveye gidip geliyim...:delphin:
canım hava alsın diyoruz bizde
24 saat dipdibe olmak sıkıyoyerimseniben
yoks aistemem öyle meyhaneye alan gitsin:mymeka:

ısı nedenıyle her an yanımızda olamıyor esım..
bende keske esım daha fazla bızımle olabılse dıyorum :asigim:

öyle her dakka dibimde istemem.akşamdan akşama iyi.özelimiz olmalı bence.eşim evde olunca benim işim gücüm hiç bitmez...

babamdan biliyorum istemem
herşeye karışılıyor her yaptığın laf oluyo
istemem ben yalnız kalmaktanda hoşlanırım kafamı dinlerim
gitsin kahveye falan demiyorum tabi ama emeklilik çok zor :delphin:

benim eşim hep görevlerde denizci çünkü.ben eşimi çok özlüyorum keşke hep yanımda olsa.geçen sene 110 gün görev 110 gün nöbet tutmuş.yanımda geriye kaç kalıyor 360-220=140 gün.bu 140 günün 100günü mesai akşamları evdeydi.geriye 40 gün kalıyor.tamı tamına sadece 40gün :)) tabi bu bizim hesabımız daha az olma ihtimali %99. eşim dün gece, 10 günlük seyirden geldi.sabah ta erken den nöbete gitti.yarın akşam gelecek eve.ben eşimi dün gece ve çoğu geceler uyurken seyrediyorum.çok özlüyorum eşimi.izinli olduğu günler ben mutfaktaysam o da dibimde,balkondaysam balkonda,ne işim varsa yanımda durur hep.keşke hep evde olsa.ya da yılın yarısı yanımda olsun ona da razıyım.ama yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.2senedir evliyiz

valla bu sene esım tam 7 ay calısmadı.
sımdı calısıyor ama buseferde evın yolunu bulamıyor
neyse esın evde olup senın ıse gıtmen kadar zor ve kötu bır durum olamaz
yasadım bılıyorum.
ne ev temız duruyor,ne toplu oluyor,ne bırı gelebılıyor nede sen bı yere gıdebılıyorsun
anlıycanız erkekler yasadıkları surece calısmalıkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

biz başbaşaa vakit geçirmeyi seven bir çiftizz
film izleriz sohbet ederiz
gezmeyede giderizz
bensizz bi yere gittimi çok özlüyomm eşimi

aaynen ablacım
işe gittiğinde bile msn den görüşüyoruz duramıyorum onsuz

evde devamlı otursada sorun olmaz yani benim için

bilmiyorum daha 3. yılımızdayız bi kaç sene sonra ne olur ne biter bilemicem hayat bu ama böyle giderse hep aynı olur düşüncelerim onu sevdiğim sürece :asigim:

Eşim tam bi ev kuşudur.Evden işe işten eve.
Perşembeden beri raporlu.İlk günler yatıyordu 2 gündür iyileşti.
Sürekli peşimde dolanıyor temizlik falan yaparken, canı sıkılıyor belli.kaydirigubbakcemile4
Olmadık yerleri karıştırıyor, habire naz yapıyor.
Bu gece annesine gitti orda kalıcak.
Ama ne kadar dır dır yapsa da evde şimdiden özledim.
Yanımda olsun dır dır yapsın razıyım.Şeniz

kadın milletini de memnun etmek cidden zor..

walla kocacım hep yanımda olsun,daha da bir şey istemem..

Back
X