Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allahımmm benimle aynı düşünen biri daha.benim eşim kahveye hiç gitmez ama arkadaşlarıyla buluşurr. aynen gitti mi gelmek bilmez,evde olunca da hemen uyur genellikle.sinir oluyorum yaaa.ayrıyetten ben hamileyimm birde beni düşünnSelam kızlar...ben eşlerimizin kahweye gitmemesi taraftarıyım çünkü gittimi gelmesini bilmiyolar gel benimle otur muhabbet et desn hemen uykuları gelir yatarlar yada tw ye öle bakarlar nedense bunların kahwede uykuları nasıl gelmio yaa
Evde kahvehane ortamı oluştur sen de. Ben de öyle kadın muhabbetlerinde hiç haz almam kendi adıma. Öyle romantik konuşmalardan falan nefret ederim. Ya da 'Aşkeem beni seviyo musun?' geyiklerinden kusasım gelir. Ama iskambil oyunlarına, tavlaya, okeye bayılırım. Bilmediğim iskambil oyunu çok azdır. Çok da iyiyimdir söylemesi ayıp.Selam kızlar...ben eşlerimizin kahweye gitmemesi taraftarıyım çünkü gittimi gelmesini bilmiyolar gel benimle otur muhabbet et desn hemen uykuları gelir yatarlar yada tw ye öle bakarlar nedense bunların kahwede uykuları nasıl gelmio yaa
Dedikodu yapmaya gidiyolar kadından beterler... Benim Eşim memleketine gidince gider kahveye babadan öyle görmüş... Kadınlarda dedikodunun Adı Gün, Erkeklerin Kıraathane...
Dediklerinizin hepsine katiliyorum.Evde kahvehane ortamı oluştur sen de. Ben de öyle kadın muhabbetlerinde hiç haz almam kendi adıma. Öyle romantik konuşmalardan falan nefret ederim. Ya da 'Aşkeem beni seviyo musun?' geyiklerinden kusasım gelir. Ama iskambil oyunlarına, tavlaya, okeye bayılırım. Bilmediğim iskambil oyunu çok azdır. Çok da iyiyimdir söylemesi ayıp.Tavla oynayın beraber. Oyunu kazanan izleyeceginiz filme karar versin. Oturun beraber film izleyin. Her hafta bir film kiralayın mesela. Yoksa diğer türlü adam sizle ne konuşsun? Ben çok sıkılırım o tip konuşmalardan kadın halimle.Biz eşimle elimize çay/kahve alıp ayaklarımızı uzatıp TV/film izliyoruz birçok gece.Ya da o bir köşede başka şeyle uğraşıyor, ben bir köşede başka şeyle.:))) Haftasonları da gece dışarı çıkarız bazen.
Bizde ewde zaten öle deiliz ztn cnm.genelde yatağımızda geçio öle muhabetlr sarılırken.ewde olduğu zamanlar ben zorla konuştururum oda kadın muhabbeti deil film açarım yada biyerlere gitme planları yaparım aksamada onu götürürüm.ama yinede hiç gitmesin yaaaaEvde kahvehane ortamı oluştur sen de. Ben de öyle kadın muhabbetlerinde hiç haz almam kendi adıma. Öyle romantik konuşmalardan falan nefret ederim. Ya da 'Aşkeem beni seviyo musun?' geyiklerinden kusasım gelir. Ama iskambil oyunlarına, tavlaya, okeye bayılırım. Bilmediğim iskambil oyunu çok azdır. Çok da iyiyimdir söylemesi ayıp.Tavla oynayın beraber. Oyunu kazanan izleyeceginiz filme karar versin. Oturun beraber film izleyin. Her hafta bir film kiralayın mesela. Yoksa diğer türlü adam sizle ne konuşsun? Ben çok sıkılırım o tip konuşmalardan kadın halimle.Biz eşimle elimize çay/kahve alıp ayaklarımızı uzatıp TV/film izliyoruz birçok gece.Ya da o bir köşede başka şeyle uğraşıyor, ben bir köşede başka şeyle.:))) Haftasonları da gece dışarı çıkarız bazen.
Haftada kac gun gidiyor? Ve kac saat duruyor?Bizde ewde zaten öle deiliz ztn cnm.genelde yatağımızda geçio öle muhabetlr sarılırken.ewde olduğu zamanlar ben zorla konuştururum oda kadın muhabbeti deil film açarım yada biyerlere gitme planları yaparım aksamada onu götürürüm.ama yinede hiç gitmesin yaaaa
Bu arada ikinizin de birbirinizden ayrı bir sosyal hayatınızın olması gerek. Adamın hep sizle vakit geçirmesini isteyemezsiniz.Siz de o kahveye gittiğinde arkadaşınıza ya da komşunuza çay içmeye gidin. :)Bizde ewde zaten öle deiliz ztn cnm.genelde yatağımızda geçio öle muhabetlr sarılırken.ewde olduğu zamanlar ben zorla konuştururum oda kadın muhabbeti deil film açarım yada biyerlere gitme planları yaparım aksamada onu götürürüm.ama yinede hiç gitmesin yaaaa
Bugün bi konu vardı ugg giyenler Kezban diye
kahveye gidenlerde kıro benim gözümde
(gençler için diyorum yaşlı amcayı kafede görsem komik olur )
giyin in süslen kur masayı yapın rakı balık
bi akşam film aç
dır dır yapma
gitmez adam bidaha