• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinin kahveye gitmesini istemeyenler

Kahveye pişpirik oynamaya gidiyor benimki. Onun gözlemine göre erkekler de dedikodu, siyaset goygoyu falan yapiyormuş kahvede :D

benim esimde ilk evlendigimiz seneler kendi isletiyofu adamin yuzune hasret kaliyodum resmen.devretti biraz rahatladim.simdide gidiyo ama sık degil arada gider fazla durmaz.(k..clarida mi uyusmuyo onca saat sandalye tepesinde)

Bugün bi konu vardı ugg giyenler Kezban diye

kahveye gidenlerde kıro benim gözümde
(gençler için diyorum yaşlı amcayı kafede görsem komik olur )

giyin in süslen kur masayı yapın rakı balık
bi akşam film aç
dır dır yapma

gitmez adam bidaha
Kıro mu ayıp ediyosun bence.bizim ewede alkolü bırak sigara bile girmez çok şükür kendimede güveniyorum bakımlıyımdırda manken gibiyimdir.kavga ederken bile konuşmam kavga bile etmiyoruz dırdırı yapayım ayrıca gençlerin gittiği kahve kıro ne ya

Kıro mu ayıp ediyosun bence.bizim ewede alkolü bırak sigara bile girmez çok şükür kendimede güveniyorum bakımlıyımdırda manken gibiyimdir.kavga ederken bile konuşmam kavga bile etmiyoruz dırdırı yapayım ayrıca gençlerin gittiği kahve kıro ne ya

Kahveye fiden adam evden kaçıyodur
demekkii bi sorun varki gidiyo
sende ayran pilav yap
demek istediğim birlikte vakit
geçirecek ortam hazırla

hazırlan yemeği yiyin sinemaya gidin

Kahveye fiden adam evden kaçıyodur
demekkii bi sorun varki gidiyo
sende ayran pilav yap
demek istediğim birlikte vakit
geçirecek ortam hazırla

hazırlan yemeği yiyin sinemaya gidin
Arkadasları çağırdığı için gidiyo kaçmıyo yani her kahveye gidende bi sorunmu var yani hem sorun hem kıro mu bence dikkat et biraz bence senin bi sorunun var

Etrafımda tanıdıklarımdan gidenler var eşleri çok şikayetçi.dinleyince hak vermemek mümkün değil.hele yan komşumun kocası hergün kahvede kadın artık kendimden geçtim bari ogluna zaman ayırsın modunda.bence çok acı :( benim eşime ilk sorum kahveyle aran nasıl olmuştu mesela.

Aslında haftada iki gün fazla değilmiş, beş gün sizindir! :KK45: Şaka maka genciz ama bizden örnek vereyim. Evde tavla, pişpirik türü her şeyi oynuyoruz. Özel günlerde içiyoruz eğleniyoruz hep beraberiz. Ama bu adam arkadaşlarıyla da buluşmak istese haftada iki gün höyt demem ki. Arkadaşla buluşmak olarak düşün, farklı biriyle muhabbet, değişiklik falan. Sen kocişinden başka kimseyle muhabbet etmiyor musun? İllaki ediyorsun. Yoksa ben tecrübesizim de ondan mı bana öyle geliyor? :oops:

benım esımde gıder haftasonları. bende hıç hoşlanmam gıtmesınden ama arkadaslarla cafeye oraya buraya gıtmesındense otursun kahvede :KK71:

benim 23 yaşındaki sevgilim şimdiden gidiyor kahveye. çok sık değil ama arkadaşlarıyla iki üç haftada bi buluştuğunda kafede değil kıraathanede oturuyor. hiç ama hiç hoşlanmadığım bir durum, şahsen kafeye gitsin otursun tercih ederim ama kendi bileceği iş tabi karışmıyorum.

Cumartesi günleri saat 4 den 11 e kadar benimki de orada
Birde Ramazan zamanı, gece sahuru beraber yapıyorlar genellikle
Benim kinin yapışık arkadaşları yani kahveye, gezmeye nereye giderlerse koloni olarak gidiyorlar
Takmıyorum kafama pek, bana da kendime ayıracak vakit kalıyor, aradığım zaman buluyorum, yerleri belli, arkadaşlarını tanıyorum, hafta içi gitmez zaten, dert etmiyorum

artık kahvehanenin yerini internet sosyal medya aldı ama eskiyi sürdürenlerde var demek, haftada iki gün çok değilmiş bırak gitsin bence, nedense erkekler için haftada bir iki erkek erkeğe takılmaya ihtiyaçları var herhalde, eğer sıklaştırırsa önünü almaya çalışırsın

Eğer tercihi kahvede oturmaksa bence karismamalisiniz. Benim babam da gidiyor canim benim ya. Yaptıkları kötü birşey de yok ki, cidden havadan sudan konuşuyorlar. Tabi size yakışık almaz ama ben memlekette olduğumda kaldırmaya gidiyorum bazen. Bana da çay söylüyorlar hatta. Daha kötü yerlerde takilmasindansa esinizin kahvede arkadaşlarıyla oturmasinda bir sıkıntı yok bence. Çok da sıkarsanız, sorunlar yaşayabilirsiniz. Bence kötü hiçbir yani yok ama, sizce de eşinizin tek kötü alışkanlığı bu oluversin.

Back
X