Eşinin mesleğiyle hava atan ve sürekli paradan bahseden kuzenimden bıktım. Bi el atin durumuma?

Herkesin bakış açısı farklı demek ki. Benim fikrim başka türlü. İyi günler.
Bu kafayla çok yanılırsın ama söyleyeyim .
Senin nitelikli diye adlandırdığın meslek sahibi çok tanıdiım var .eski sevgililerim de dahil .içlerinde çok kültürlü insanlarda var dı kara cahillerde .
Sanada iyi günler ..

Belki başka gelirleri vardır bilemeyiz ki parayla imanın kimde olduğu bilinmez derler

aynen olabilir tabii ama neden sürekli hava atıyormuş orasını anlamadım bir kompleksi olmalı, konu sahibi de tuhaf madem o kadar üstünsün ondan sen neden dert ediyorsun kendine ben güler geçerim böyle insanlara.

Sizinle daha önce de konuşmuştuk insanlarla konuşma tarzınızı beğenmiyorum. Genelde tartışıyorsunuz. Siz yerine sen diye hitap etmeniz de bana göre değil. Alıntı yapmazsanız sevinirim.

yahu siz de sohbet edin, bende şu aralar tüm arkadaşlarıma ev almaktan bahsediyorum, derdim hava falan değil sadece şu an hayatımın gündemi bu, sizde diyin "amann biz kredi ödemeyi sevmiyoruz, siz ne güzel aldınız helal olsun" diyin, ne bu kompleks.

Bence hatta okumak insandan cok sey de goturebiliyor.
Ben 6.yilindayim universitede, 6 yildir ne haber izleyebiliyorum ne de dogru duzgun kitap okuyabiliyorum.
Hocalarimizin bile okuyun okuyun diye bas bas bagirdigi seyler textbooklar.
Halbuki elime ne gecse okuyan bir insandim.
Simdi ne siyasetten haberimiz var, ne dunyadan. Maalesef cogu arkadasim boyle.
Tabi daha ilgili olanlar vardir ama bu kadar nobet bu kadar agir egitimle cok zor gercekten...
Burada tabi kimseyi kucumsemek haddimize degil ama yuksek lisans yapanla ilkogretim mezununu karsilastirsan belki daha az kulturlu diyebilirsin. Istisnalar mutlaka var.
Ama ogretmenle doktoru ya da polisle ogretmeni vs karsilastirip sen daha cahilsin gibi bir sey ne kadar atmasyon ve gereksiz.

Sizinle daha önce de konuşmuştuk insanlarla konuşma tarzınızı beğenmiyorum. Genelde tartışıyorsunuz. Siz yerine sen diye hitap etmeniz de bana göre değil. Alıntı yapmazsanız sevinirim.
Pardon matmezel 'siz'
Öyle bir laf ettin ki alıntıladım mecbur .şahsen merak ettim hangi konu ?
Demek yine saçmaladınız o zaman da cevabınızı verdim hmmm.gizli bir nefret uyandırmış bu sizde.
Valla canım ben böyleyim .bu sitede arkadaslarım var .bir sürü beğeni alıyorum yorumlarımda .ama bu kadar insan üstüne geliyorsa oturup düşünüceksin hatam nerde diye .insanların mesleklerini asağılarken sen iyi terbiyeli cici kız ben doğruları gayet iyi niyetli bir şekilde yüzüne vurunca kötü kız oldum iyi mi .
Her gün polis -asker şehit olurken böyle bir hassas dönemde insanların canını bu kadar acıtıcı yorumlar yapmadım en azından .
Sen ne kadar nitelikli sin onu görseydik ..

aynen olabilir tabii ama neden sürekli hava atıyormuş orasını anlamadım bir kompleksi olmalı, konu sahibi de tuhaf madem o kadar üstünsün ondan sen neden dert ediyorsun kendine ben güler geçerim böyle insanlara.

Kompleksi olsa bile parayla ilgili olmayabilir ali agaoglu da paradan çok bahsediyo çantayı kullanan benim malım diyecek kadar hem de, para olmadığından mı, bilakis çok olduğundan, onun kompleksi çirkinliği sanırım, demek istediğim burda vurgulandığı gibi paradan çok bahsediyo demek ki parası yok gibi bir durum olmayabilir

Bence sizde o da benzemişsiniz. Siz de sürekli eşimin maaşı şöyle, biz ondan daha iyiyiz diyorsunuz. Daha olgun bir olsaydınız bunların aslında ne kadar gereksiz karşılaştırma olduğunu anlayabilirdiniz. Sizin de burdaki insanlara karşı durumunuzun aslında ondan daha iyi olduğunu kanıtlama çabanız olmuş ki bu bizi gerçekten ilgilendirmez, polis maaşını küçümsemişsiniz vs. Durumunuz ondan daha da kötü olabilirdi, bu kuzeninizin yaptığının gereksizliğini değiştirmezdi. Ama dediğim gibi kuzeninizi çok eleştirmeyin, önce kendinize de bir bakın.

Niteliksiz demek çok büyük bir laf, işini iyi yapmak önemli,kordonda kızların saçına yapışan da polisti rahmetli Gaffar Okkan da,gazi yasargil de doktor, acile kızını getirmiş babaya öldü kızın öldüü diye höyküren de doktor, bu örneklerdeki nitelikli insanlar hangileri nitelikleri ne sadece eğitimleri mi

Maalesef durum dedigin gibi.
Hatta cok okumus cok "niteliklenmis" insanlar aslinda merhametten insanliktan hosgoruden uzak kalmaya en yatkin olan kesim. Neden? Kafasini yillarca dolduruyorsun teknik bilgi ezber yarisma hirsi para kazanma hirsi.
Bu sartlarda okuyup sonra okumayana/okuyamayana cahil etiketi yapistiriyor cok kulturlu insanlarimiz

Canım seni kendisinden üstün gördüğünü kabul ediyor ama dışa vuramıyor.başka yönlerden bunu kendince kapatmaya çalısıyor yani bi çeşit aşağılık duygusu diyebiliriz eminim sinir bozucu ama sen yüzüne vurup kendi yaşam kosullarının iyi olduğundan bahsetmeye kalkarsan ondan bir farkın kalmaz.en güzeli hayırlı uğurlu olsun canım rabbim isteyen herkese versin de ve önemli olanın hayatta sağlık ve huzurun varlığı olduğunu ara ara anlatmaya çalıs.kırsanda anlamaz böylesi sende alttan alttan mesajlar ver

igneyi kendine cuvaldizi baskasina, der atalarimiz.

konuya yaptiginiz yorumlara bir bakar misiniz?
siz kendinizi ne kadar onemseyip, karsinizdakini yeriyorsunuz?

İyi akşamlar sen elinden geldikçe sakin ol onun yaptıgını yapmamaya çalış çünkü yarın bir gün ne olacagımız belli degil evet kimimizin duruma çok iyi kimizin durumu ise iyi degil yani rabbimin verdigine şükretmek gerek onunla hava atıp insanları hor görmek gerekmedigini ona uygun bir dille anladın baktınız sizi anlamıyor onuda öyle kabul edin herşey gelip geçici dünya malı dünyada kalır kibirlenmemek gerek ona yardımcı olun ona bu konuda bilgi sahibi olmasını saglayın inşallah düzelir☺☺☺☺

Ben de polis eşiyim ve doğudayız, öyle ahım şahım bi hayatımız yok, amma abartmış kuzeniniz. Ayrıca eşine çiçek alıp almaması sizi niye bu kadar rahatsız etti ki, birbirinizi çekememezlik var bence.

Dısardan bakinca pek kiymetli gibi durmuyosun aşağılık kompleksine girmissin gibi duruyosun derim

ozel koruma falan deilse 5000 cok zor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…