Bu kafayla çok yanılırsın ama söyleyeyim .Herkesin bakış açısı farklı demek ki. Benim fikrim başka türlü. İyi günler.
Belki başka gelirleri vardır bilemeyiz ki parayla imanın kimde olduğu bilinmez derler
Bu kafayla çok yanılırsın ama söyleyeyim .
Senin nitelikli diye adlandırdığın meslek sahibi çok tanıdiım var .eski sevgililerim de dahil .içlerinde çok kültürlü insanlarda var dı kara cahillerde .
Sanada iyi günler ..
Yasayinca inanin olmuyo. Iki senedir hic takmadim. Ama artik cok dokunuyo. Sinirlerim bozuluyo. Aramis diyo ki bu evin taksidi bitince ikinci evimizi alicaz biz. Omur boyu borc mu odiyceksin 40 yaşına kadar gencligim elimden gidince iki evim olsa nolur diycektim. Bu seferde kiskaniyo der eminim
Bence hatta okumak insandan cok sey de goturebiliyor.Eğitimin karşılığının alındığı bir ülke olsa anlıcam yani şu nitelik nicelik meselesini, adam öğretmen atansa belki alacağı en fazla 3 ama polis oluyo 4 alıyo, ben lisans mezunuyum 2 yıllık paramedikler 1 gün çalışıp 3 gün dinleniyo o dinlenme arasında resim kursuna giden var yemek kursuna giden var esnaflık yapan var dil öğrenen var, keşke bende 5 sene değil 2 sene okuyaydım
Pardon matmezel 'siz'Sizinle daha önce de konuşmuştuk insanlarla konuşma tarzınızı beğenmiyorum. Genelde tartışıyorsunuz. Siz yerine sen diye hitap etmeniz de bana göre değil. Alıntı yapmazsanız sevinirim.
aynen olabilir tabii ama neden sürekli hava atıyormuş orasını anlamadım bir kompleksi olmalı, konu sahibi de tuhaf madem o kadar üstünsün ondan sen neden dert ediyorsun kendine ben güler geçerim böyle insanlara.
Bence hatta okumak insandan cok sey de goturebiliyor.
Ben 6.yilindayim universitede, 6 yildir ne haber izleyebiliyorum ne de dogru duzgun kitap okuyabiliyorum.
Hocalarimizin bile okuyun okuyun diye bas bas bagirdigi seyler textbooklar.
Halbuki elime ne gecse okuyan bir insandim.
Simdi ne siyasetten haberimiz var, ne dunyadan. Maalesef cogu arkadasim boyle.
Tabi daha ilgili olanlar vardir ama bu kadar nobet bu kadar agir egitimle cok zor gercekten...
Burada tabi kimseyi kucumsemek haddimize degil ama yuksek lisans yapanla ilkogretim mezununu karsilastirsan belki daha az kulturlu diyebilirsin. Istisnalar mutlaka var.
Ama ogretmenle doktoru ya da polisle ogretmeni vs karsilastirip sen daha cahilsin gibi bir sey ne kadar atmasyon ve gereksiz.
Maalesef durum dedigin gibi.Niteliksiz demek çok büyük bir laf, işini iyi yapmak önemli,kordonda kızların saçına yapışan da polisti rahmetli Gaffar Okkan da,gazi yasargil de doktor, acile kızını getirmiş babaya öldü kızın öldüü diye höyküren de doktor, bu örneklerdeki nitelikli insanlar hangileri nitelikleri ne sadece eğitimleri mi
Canım seni kendisinden üstün gördüğünü kabul ediyor ama dışa vuramıyor.başka yönlerden bunu kendince kapatmaya çalısıyor yani bi çeşit aşağılık duygusu diyebiliriz eminim sinir bozucu ama sen yüzüne vurup kendi yaşam kosullarının iyi olduğundan bahsetmeye kalkarsan ondan bir farkın kalmaz.en güzeli hayırlı uğurlu olsun canım rabbim isteyen herkese versin de ve önemli olanın hayatta sağlık ve huzurun varlığı olduğunu ara ara anlatmaya çalıs.kırsanda anlamaz böylesi sende alttan alttan mesajlar verDurumum çok sacma biliyorum ama artik gına geldi. Bi kuzenim var ayni zamanda evlendik. Eşi polis kendi okumadi. Ev almışlar ama tayin dolayısıyla baska sehirde oturuyolar. Ne zaman gorussek bizim surda evimiz var. Benim uzerime biliyosun esim doguya gidince maasi daha da artacak suan bile 5 bin aliyo. Ailesi benim uzerime cok düşüyo. Esim beni cok seviyo. Eşi de eve gelince yarim saat sesin cikmasin diyen adam.(bi demet cicek bile almamis evlendiklerinden veri esim bunları bana karsi asla ihmal etmez)Düğünde dogru düzgün bisey almadilar bile ona.Hep bu laflar artık bıktım resmen. Ben yüksek lisans yapan biriyim esim akademisyen. Evimiz yok ama onlardan cok daha iyi sartlarda yasiyoruz şükür. Ama oyle bi anlatiyo ki ben bile kendimden suphe ediyorum artik alt etmek istiyorum düşünün uyuz oldum çünkü. Nasıl başa cikicam ben bununla.?
Durumum çok sacma biliyorum ama artik gına geldi. Bi kuzenim var ayni zamanda evlendik. Eşi polis kendi okumadi. Ev almışlar ama tayin dolayısıyla baska sehirde oturuyolar. Ne zaman gorussek bizim surda evimiz var. Benim uzerime biliyosun esim doguya gidince maasi daha da artacak suan bile 5 bin aliyo. Ailesi benim uzerime cok düşüyo. Esim beni cok seviyo. Eşi de eve gelince yarim saat sesin cikmasin diyen adam.(bi demet cicek bile almamis evlendiklerinden veri esim bunları bana karsi asla ihmal etmez)Düğünde dogru düzgün bisey almadilar bile ona.Hep bu laflar artık bıktım resmen. Ben yüksek lisans yapan biriyim esim akademisyen. Evimiz yok ama onlardan cok daha iyi sartlarda yasiyoruz şükür. Ama oyle bi anlatiyo ki ben bile kendimden suphe ediyorum artik alt etmek istiyorum düşünün uyuz oldum çünkü. Nasıl başa cikicam ben bununla.?[/QUO
Ne degişik insanlar var. Takmayın kafanıza.Ne diycem ki kv esim uzerime cok dusuyo diyo mesela. Sana duzgun bi ev bile kuramadilar mi diyim. Olmaz ki
Durumum çok sacma biliyorum ama artik gına geldi. Bi kuzenim var ayni zamanda evlendik. Eşi polis kendi okumadi. Ev almışlar ama tayin dolayısıyla baska sehirde oturuyolar. Ne zaman gorussek bizim surda evimiz var. Benim uzerime biliyosun esim doguya gidince maasi daha da artacak suan bile 5 bin aliyo. Ailesi benim uzerime cok düşüyo. Esim beni cok seviyo. Eşi de eve gelince yarim saat sesin cikmasin diyen adam.(bi demet cicek bile almamis evlendiklerinden veri esim bunları bana karsi asla ihmal etmez)Düğünde dogru düzgün bisey almadilar bile ona.Hep bu laflar artık bıktım resmen. Ben yüksek lisans yapan biriyim esim akademisyen. Evimiz yok ama onlardan cok daha iyi sartlarda yasiyoruz şükür. Ama oyle bi anlatiyo ki ben bile kendimden suphe ediyorum artik alt etmek istiyorum düşünün uyuz oldum çünkü. Nasıl başa cikicam ben bununla.?
Ben de polis eşiyim ve doğudayız, öyle ahım şahım bi hayatımız yok, amma abartmış kuzeniniz. Ayrıca eşine çiçek alıp almaması sizi niye bu kadar rahatsız etti ki, birbirinizi çekememezlik var bence.Durumum çok sacma biliyorum ama artik gına geldi. Bi kuzenim var ayni zamanda evlendik. Eşi polis kendi okumadi. Ev almışlar ama tayin dolayısıyla baska sehirde oturuyolar. Ne zaman gorussek bizim surda evimiz var. Benim uzerime biliyosun esim doguya gidince maasi daha da artacak suan bile 5 bin aliyo. Ailesi benim uzerime cok düşüyo. Esim beni cok seviyo. Eşi de eve gelince yarim saat sesin cikmasin diyen adam.(bi demet cicek bile almamis evlendiklerinden veri esim bunları bana karsi asla ihmal etmez)Düğünde dogru düzgün bisey almadilar bile ona.Hep bu laflar artık bıktım resmen. Ben yüksek lisans yapan biriyim esim akademisyen. Evimiz yok ama onlardan cok daha iyi sartlarda yasiyoruz şükür. Ama oyle bi anlatiyo ki ben bile kendimden suphe ediyorum artik alt etmek istiyorum düşünün uyuz oldum çünkü. Nasıl başa cikicam ben bununla.?
aynen öyle hic bir sıradan poliste 5 bın almıyor:)Hayır ağzın bal yesin, biri kendi çalışmıyo polis memuru kocası üzerinden dem vuruyo biri de güya eğitimli ama ne işlerle uğraşıyo 2.üyelik almış dert etmiş nerden vurayım diyo, birileri de akıl veriyo
ozel koruma falan deilse 5000 cok zor zatenYaaa kesinlikle haklısın. Ben hava atacak olsam cok fazlasini yapabilirim. Esimin şirket hisseleri var geliri akademisyen maaşının cok ustunde (esleri konusacaksak eğer)Ama kendimi öne surmek istemiyorum. Ayrica baktim yeni baslayan bi polisin maasi 5000 i bulmuyo bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?