Eşinin mesleğiyle hava atan ve sürekli paradan bahseden kuzenimden bıktım. Bi el atin durumuma?

Hey sen ?! Laflarina dikkat et ban yemisin zaten sagda solda polisi askeri asagilamayin .

Asla. Yaptıkları iş çok kutsal ama polis kadrosu Eğitim açısından vasat insanlardan oluşuyor. Sakin olun. Düzgün okuyun anlayacaksınız .

Tanımadığınız insanlara siz demeniz daha doğru. Yoksa muhatap olamayacağım sizinle de.

benim de böyle bir kuzenim var. hayatı boyunca beni kıskandı. 30 yaşına geldi hala komplekslerinden kurtulamadı. ben ona hiçbir zaman ben şöyleyim böyleyim dememe rağmen sürekli kendini kanıtlamaya çalışır eskiden idare ediyodum ama en son gına geldi ve SEN HAYAL ALEMİNDE YAŞIYOSUN YA dedim.

bu yaşa geldi hala en basit öss puanı konusunu bile konuşur,ben şu puanı almıştım diye yalan söyler. bende hadi açta görelim o zaman sen ek yerleştirmeyle neredeyse puansız yerleştin kimi kandırıyosun dedim çünkü baydı artık bu muhabbetleri.

açıkçası ben cahil ve ya deli olduğunu düşünüyorum ve fesatlıklarından bıktığım için artık kendisiyle görüşmüyorum.

sürekli ay bak ben de böyleyim diyen bir insanın senin sahip olduklarında gözü vardır ve fesat insanlar enerjimi emiyor.

size de tavsiyem bir kere gerçeklerle yüzleştirip , mecbur kalmadıkça görüşmemeniz.

Nolur muhatap ol benimle ya....

SENDE tanimadigin insanlarin bilip bilmeden egitimi hakkinda konusamazSIN anladin mi? benim esim polis ve ikinci universiteyi okuyor laf attigin polislerden birinin karisi olarak yorum yapmaya tabikide hakkim var. Egitimi olan muhendis enistem karisini dove dove bosadi noldu egitimli insanlarin hepsi "elit" mi? Yada egitimi olmayanlar hanzo mu?

Insanlari egitimi ve konumuyla ilgili asagida gormek SENIN haddine degil. Bu tur insanlara saygisi olmayan birine kalkipta sevgi sozcukleri kullanamam. Lisans yaparken insan olmayi ogretmemisler sanirim sizin gibilere.
Şöyle ki; okumak cehalet alir eseklik baki kalir.

Biraz daha düzenleme yapsaydınız :)) Hayranlıkla okuyorum sizi.Engin bilgilerinizi not alıyorum :) Muhattap olmamış haliniz buysa neyse.. Hadi canım size iyi günler.

Okul eğitimiyle kaldıklarını nerden çıkardın, bir kere pek çoğu ataması yapılmayan öğretmen, bu zaten başlı başına bir ülke sorunu

polisliğin hava atılacak nesi var anlamadım açıkcası ailesinde polis olan biri olarak.
zaten meslekle hava atmak neyin kafasıdır orası ayrı konu.
maaşı ortada şartları ortada. hele son zamanlarda ne kadar işe giremeyen varsa polis olmaya çalışıyor ülkemizin acı gerçeği.

Muhatap olamayacağım gerçekten. Umarım başka zaman daha seviyeli bir şekilde konuşuruz.

Okul eğitimiyle kaldıklarını nerden çıkardın, bir kere pek çoğu ataması yapılmayan öğretmen, bu zaten başlı başına bir ülke sorunu
Öğretmenlik de benim için çok kaliteli bir eğitim süreci içermiyor.

Tanımadığı insanlara siz degil de sen diye hitap eden üyelerle muhatap olmama kararı aldım. Gerçekten çok tuhaflaşabiliyorlar. Kusura bakmayın.

Eğitimin karşılığının alındığı bir ülke olsa anlıcam yani şu nitelik nicelik meselesini, adam öğretmen atansa belki alacağı en fazla 3 ama polis oluyo 4 alıyo, ben lisans mezunuyum 2 yıllık paramedikler 1 gün çalışıp 3 gün dinleniyo o dinlenme arasında resim kursuna giden var yemek kursuna giden var esnaflık yapan var dil öğrenen var, keşke bende 5 sene değil 2 sene okuyaydım

Şimdi burda sen dediğin hiç mesajın yok mu?

Muhatap olamayacağım gerçekten. Umarım başka zaman daha seviyeli bir şekilde konuşuruz.

Senin gibilerle isim olmaz egitimi olsun olmasin onca insan sizin gibiler rahatca egitim alip milleti asagilasin diye sehit oluyo zaten. Vatan beklemenin egitimi olmaz, evet yaptiklari is en kutsal gorev o yuzden egitime bakmycaksin. Kuzenin gibilerde bunun parasina bakmasin kelle koltukta gezerken 5 bin tuvalet kagidi gibidir "doguya gittigimizde daha fazla para alacak" dediginde, kocani daglardan firsat bulurda gorursen o parayi yersiniz dersin. buda acilan konu icin nacizane tavsiye.

Ben zaten genel anlamda kendi mesleğiyle yada eşinin mesleğiyle övüneni cahil buluyorum .şimdi adam misal okumuş etmiş atıyorum doktor olmus ..eee sonra?yada öğretmen yada polis .
Kendini geliştirmeyen dünya hakkında bilgisi olmayan yabancı dil vs bilmeyen okumayan araştırmayan sadece verilenle yetinen bir ton meslek sahibi insan var .
O yüzden üniversite bitirmekle olmuyor bu işler .insan hem okul okuyup kendini geliştirmeli .ben şahsen kendi adıma yapmaya çalışıyorum .yaptım bitti oldu demiyorum hala geliştiriyorum .
Ama insanlar böyle değil .dayatılan düzenden kendine bir pay alıp kendince maddi sıkıntım olmasın yeter pozisyonunda.öyle oluncada dünyadan kopuk bi haber yaşıyorlar .elindeki tek Erdem olan mesleğine sarılıyor .
Konu sahibi kusura bakma ama sende bunlardansın.yüksek lisans mezunuyum diyorsun kuzeninin bu safsatalarını dinliyorsun buna bozuluyorsun .senin bunlara gülüp geçmen lazım normal şartlarda.bu ülkede para babası olup hayatında tek bir kitap okumamış insanlar var .eğitim kültür parayla olmaz olmuyor .aslında okumaklada olmuyor .

Nicelikten cok niteliğe önem verdiğim için polislerin kuyruk olmasını istemem.
Bunun polislikle ilgisi yok ki .
Adamın içinde yoksa en iyi üniversteden mezun olsun yine cahil kalır .
Ortalama bir eğitim alır belki ama kendini çok geliştirir kültürlü vizyon sahibi saygılı bir birey olur .yani nitelikli olmak demek sadece çok iyi bir mesleği olmak demek değil .

Herkesin bakış açısı farklı demek ki. Benim fikrim başka türlü. İyi günler.

yani sizin durumunuz gayet iyiymiş neden bu kadar sinir oldunuz ki, gülün geçin, size nispet yapıyor desek ee değil çünkü yapacak durumu yok, tek polis maaşıyla neyin havasını atıyor onu da anlamış değilim :) kuzen ailesinde çok yokluk gördüyse belki şimdiki imkanlarını çok fazla sanıyordur, öyle mutlu oluyor demek ki, bırakın olsun. ama maalesef tek maaş üstelik memur maaşıyla, havasını attığı gibi bir hayatı olmadığını herkes bilir.

Belki başka gelirleri vardır bilemeyiz ki parayla imanın kimde olduğu bilinmez derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…