Hey sen ?! Laflarina dikkat et ban yemisin zaten sagda solda polisi askeri asagilamayin .
Nolur muhatap ol benimle ya....Asla. Yaptıkları iş çok kutsal ama polis kadrosu Eğitim açısından vasat insanlardan oluşuyor. Sakin olun. Düzgün okuyun anlayacaksınız .
Tanımadığınız insanlara siz demeniz daha doğru. Yoksa muhatap olamayacağım sizinle de.
Biraz daha düzenleme yapsaydınız :)) Hayranlıkla okuyorum sizi.Engin bilgilerinizi not alıyorum :) Muhattap olmamış haliniz buysa neyse.. Hadi canım size iyi günler.Profil bilgilerimin gerçek olmadığını zaten amacım "nitelikli görünmek" olsa o bilgileri istediğim gibi değiştirebileceğimi daha önce de söyledim. Profilimde size göre nitelik sahibi olmasam da gerçek hayatta nitelik sahibiyim ki önemli olan da bu.
Polis olmak elbette kutsaldır, yaptıkları iş çok zor ancak eğitim ve maddiyat açısından tatmin edici degil. Kimse bir polisin Harika eğitimlerden geçtiğini söyleyemez sanırım. Ben size ya da kişiliğinize hakaret etmiyorum. Siz de bana etmezseniz sevinirim.
Nitelik ve nicelik kelimelerini görüp "felsefe zırvaladıgımı" zannettiyseniz zaten beni anlayabileceğinizi sanmıyorum. Türkçe konuşamayan, düzgün yazamayan, bağlaç nedir bilmeyen, iki farklı kelime görünce heyecanlanan insanlarla gerçek hayatta da muhatap olamıyorum. Kusura bakmayınız.
Sizin için polis eş 5 bin maaş Harika olabilir benim için olmayabilir. Bunu dert etmenize gerek Yok. Bu yüzden anlamamanız normal.
Asla. Yaptıkları iş çok kutsal ama polis kadrosu Eğitim açısından vasat insanlardan oluşuyor. Sakin olun. Düzgün okuyun anlayacaksınız .
Tanımadığınız insanlara siz demeniz daha doğru. Yoksa muhatap olamayacağım sizinle de.
Nolur muhatap ol benimle ya....
SENDE tanimadigin insanlarin bilip bilmeden egitimi hakkinda konusamazSIN anladin mi? benim esim polis ve ikinci universiteyi okuyor laf attigin polislerden birinin karisi olarak yorum yapmaya tabikide hakkim var. Egitimi olan muhendis enistem karisini dove dove bosadi noldu egitimli insanlarin hepsi "elit" mi? Yada egitimi olmayanlar hanzo mu?
Insanlari egitimi ve konumuyla ilgili asagida gormek SENIN haddine degil. Bu tur insanlara saygisi olmayan birine kalkipta sevgi sozcukleri kullanamam. Lisans yaparken insan olmayi ogretmemisler sanirim sizin gibilere.
Şöyle ki; okumak cehalet alir eseklik baki kalir.
Öğretmenlik de benim için çok kaliteli bir eğitim süreci içermiyor.Okul eğitimiyle kaldıklarını nerden çıkardın, bir kere pek çoğu ataması yapılmayan öğretmen, bu zaten başlı başına bir ülke sorunu
Öğretmenlik de benim için çok kaliteli bir eğitim süreci içermiyor.
Tanımadığı insanlara siz degil de sen diye hitap eden üyelerle muhatap olmama kararı aldım. Gerçekten çok tuhaflaşabiliyorlar. Kusura bakmayın.
Muhatap olamayacağım gerçekten. Umarım başka zaman daha seviyeli bir şekilde konuşuruz.
:))))) hiççBurda müthiş bir genelleme yapıp cemil cümle polise niteliksiz diyosun öğretmenler de şöyle böyle diyosun konu sen siz mi yani?
Bunun polislikle ilgisi yok ki .Nicelikten cok niteliğe önem verdiğim için polislerin kuyruk olmasını istemem.
Bunun polislikle ilgisi yok ki .
Adamın içinde yoksa en iyi üniversteden mezun olsun yine cahil kalır .
Ortalama bir eğitim alır belki ama kendini çok geliştirir kültürlü vizyon sahibi saygılı bir birey olur .yani nitelikli olmak demek sadece çok iyi bir mesleği olmak demek değil .
yani sizin durumunuz gayet iyiymiş neden bu kadar sinir oldunuz ki, gülün geçin, size nispet yapıyor desek ee değil çünkü yapacak durumu yok, tek polis maaşıyla neyin havasını atıyor onu da anlamış değilim :) kuzen ailesinde çok yokluk gördüyse belki şimdiki imkanlarını çok fazla sanıyordur, öyle mutlu oluyor demek ki, bırakın olsun. ama maalesef tek maaş üstelik memur maaşıyla, havasını attığı gibi bir hayatı olmadığını herkes bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?