Eşinin mesleğiyle hava atan ve sürekli paradan bahseden kuzenimden bıktım. Bi el atin durumuma?

pek güzel değilse, biraz kendine bak makyaj falan yap vs. ya da kilosu varsa kilosundan vurabilirsiniz, ya da giyim konusunda tüyo veriyormuş gibi yapabilirsiniz. eşinin polis olmasıyla övünen bir kişiyi sinir etmek için basit düşünmelisiniz çünkü algısının ince imaları kavrayabilecek seviyede olduğunu sanmıyorum. polisler orta halli kategorisine bile girmiyor maalesef ülkemizdeki geçim şartları göz önüne alındığında. başkomiser tanıdığım var, sürekli maaşının yetersizliğinden dert yanar, 4500 civarı kazanıyordu yanlış hatırlamıyorsam. evli değil, çocuğu da yok, buna rağmen çok zor geçindiğini söyler. bir dönem doğuda özel harekat olarak görev yapmış bir müvekkilim vardı 4800 lira civarı para geçiyordu eline aylık, dilekçeye o şekilde yazmıştık. yani ucu ucuna geçiniyor hepsi maalesef.

Tek yapacağım yorum bu iki adama acıdığım....

Hayır ağzın bal yesin, biri kendi çalışmıyo polis memuru kocası üzerinden dem vuruyo biri de güya eğitimli ama ne işlerle uğraşıyo 2.üyelik almış dert etmiş nerden vurayım diyo, birileri de akıl veriyo

Size ne bence gayet kıskanıyorsunuz gerçi üyeliğinde 2. üyelikmiş ilk üyeliğinde neler yazdın kimbilir. Siz de pek iyi niyetli değilsiniz. Yok yarım saat sesin çıkmasın diyormuş, yok çiçek almıyormuş senin eşin alıyormuş siz çiçek almakla mı ölçüyorsunuz mutluluğu. Adam karısını sevmese evi üstüne yapmaz bir kere. Ayrıca farkındaysanız adam polis sesin çıkmasın diyebilir belki yarım saat dinlenmek istiyor ve bunları size kim anlatıyor? fazla kıskançlık bünyeye zarar:)

Ayy gerçekten burdaki herkes şaşırmış ya siz yüksek lisans yaptığını söyleyen bi insana kuzenini nasıl küçük düşüreceğini mi öğretiyosunuz gerçekten bu kadar mı küçüldük biz arkadaşım görüşme yada aile toplantılarında görüş olsun bitsin aferin siz okumuşsunuz çok ileri gmrüşlü olmuşsunuz yok 5000 ile geçinilir miymiş sizin hiç ülkenin durumundan haberin yok galiba insanlar 3000 alınca sewiniyo maaşım çook iyi çok iyi iş buldum die ayrıca kocası çiçek almıyo die küçümsemişsin ama çok daha makul bişe yapıyodur nerden biliyosun

Hay agzina saglik okurken soka girdim bu ne bicim akademisyen diye
Ayol zaten akademisyen insan kim kime ev yapmis dugunde ne takmis gibi konulara takilir mi , ne kadar sacma oldugunun bilincinde olmasi lazim ay cok guldum yahu ablanin entellektuel duzey super , univde oturup gelin evi seyrediyor herhalde

Üniversitede hocamız bize pasta yaptırmıştı sunum günü, talep etmedik elbette, jest oldu falan demişti, sonra bir öğrenci yolladı kişi başı 1.5 lira topladı pasta parası, al işte akademisyen o zaman doçentti 2 dik bilen bir insan, yurtdışına gidip ders falan veriyo

Aman Allahım yorumları okudukça hayret ediyorum.Okumuş çalışan kadının bu durumu kafaya takmaya hakkı yokmuş gibi..Neden takılmasın canım sürekli karşında boş beleş konuşan insan var.Hadi kendi havasını atsın insan ona takılmıyor zaten.Kendini tatmin etmek için seni dipte göstermeye çalışıyor ya insanın canını sıkan durum bu..Konu sahibi de eminim ilk başlarda takıntı yapmamıştı. Diyor ki yıllardır bu duruma maruz kalıyorum.Eminim mesafe koymayıda denemiştir ama adı üstünde kuzen ille bir yerlerde denk geliniyor karşındaki de vazgeçmiyor..Konu sahibinin canını sıkan şey bir tek bana yapsa neyse toplum içindede sürekli evsizliğinde dem vuruyor diyor.Yani onların eğitimini bir yerde bertafaf ediyor.Evsizlik acınası bir durum gibi geliyor milletede..Bizim insanımız eğitimden çok ortadaki mala mülke bakar çünkü .
Konu sahibi sanada amma hakvermişim yani görende ilk üyeliğinden yazıyor sanar

Ben sana hayret ediyorum ne diye böyle boş insanların ne söylediği takıyorsun belliki kendi cahilliğini kocası üzerinden kapatmak . Asla gerçek olmayan harika muhteşem mükemmel eşi ile kendini kandırmaca olduğunu bildiğiniz halde niçin dinlemek zorunda değilsiniz hem anlatacak hiç bir şeyi olmayan kuzeni artık bozma zamanı gelmiş şöyle söyleyin iyide bu anlattıklarının uzakdan yakından sizinle maalesef hiç alakanız yok keşke anlattığın gibi bir hayat yaşasaydınız da sende kendini anlatmak zorunda kalmazdın çünkü bilirsin görülen köy klavuz istemez!

öğrenci yazıyor profilinizde merak ettim mesleğiniz nedir de bir polisi yanınıza yakıştırmıyorsunuz?

Öğrenci değilim. Tanınmamak İçin Bilgilerimi doğru girmiyorum. Polis olmak eminim cok kutsaldır ancak eğitim ve maaş açısından asla övünülecek yanı Yok bence.

Nicelikten cok niteliğe önem verdiğim için polislerin kuyruk olmasını istemem.
Bunu sizin gibi hala niteliği oluşmamış birinden okumak çok şaşırtıcı.Adam gayet nitelik sahibi profilinde nitelik sahibi olmayan sizsiniz bence :)Felsefe zırvalarından da hiç hoşlanmam.Görevi bizlerin güvenliğini sağlamak olan birine niteliksiz demekde ancak sizin gibi nitelik sahibi olmayan birine yakışır.

Henuz doguya gitmedilerse 5000 lirayi nerden aliyolarmis merak ettim. Parayla ovunen insanlardan oldum olasi nefret ederim. Kendine dev aynasinda bakmaya devam etsin kedicik.
Salla gitsin sinir oldugunu belli etme gayet hos konus laf arasnda esinle ozel bi aksaminizi anlatsan yeter zaten

Profil bilgilerimin gerçek olmadığını zaten amacım "nitelikli görünmek" olsa o bilgileri istediğim gibi değiştirebileceğimi daha önce de söyledim. Profilimde size göre nitelik sahibi olmasam da gerçek hayatta nitelik sahibiyim ki önemli olan da bu.

Polis olmak elbette kutsaldır, yaptıkları iş çok zor ancak eğitim ve maddiyat açısından tatmin edici degil. Kimse bir polisin Harika eğitimlerden geçtiğini söyleyemez sanırım. Ben size ya da kişiliğinize hakaret etmiyorum. Siz de bana etmezseniz sevinirim.

Nitelik ve nicelik kelimelerini görüp "felsefe zırvaladıgımı" zannettiyseniz zaten beni anlayabileceğinizi sanmıyorum. Türkçe konuşamayan, düzgün yazamayan, bağlaç nedir bilmeyen, iki farklı kelime görünce heyecanlanan insanlarla gerçek hayatta da muhatap olamıyorum. Kusura bakmayınız.

Sizin için polis eş 5 bin maaş Harika olabilir benim için olmayabilir. Bunu dert etmenize gerek Yok. Bu yüzden anlamamanız normal.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…