Tek yapacağım yorum bu iki adama acıdığım....
Hay agzina saglik okurken soka girdim bu ne bicim akademisyen diyeSiz ciddi misiniz yahu? Eşiniz PhD farkında mısınız? PhDyle polisliği karşılaştırmanın abesliğinin farkında mısınız?
Yüksek lisansın da size pek faydası olmamış konu sahibesi kusuruma bakmayın ama. Hala düğünde ona bir şey yapmadılar bana yaptılar onun busu var benim buyum var şeklinde gitmişsiniz??? Yani yüksek eğitimli birinden çok 16 yaşında evlenip kv ile yaşayan yeni gelin evi yarışmasına katılmış çeyiz yarıştıran bir kızcağız gibisiniz. Kollarınıza burmaları dizin yarıştırın karşılıklı derim ancak öyle iflah olursunuz gibime geldi
Eğitim şahane , kezbanlık serde olduktan sonra yüksek lisans da hava civa konu dönüp dolaşıp "senin kocanın maaşı benim kocamın maaşı sen ucuza gittin bana daha çok takı takıldı"ya geliyor ; derece diploma tez yalan varsa yoksa kociş parası birbirinizi yemeye devam. Bu sahnede bu 2 adama acırım sadece birisi bilime 5 para değer verilmeyen bir ülkede kadro bulma yayın yapma peşinde; beriki zaten kelle koltukta can derdinde o sırada kezbanuslar bu adamların maaşlarıyla sidik yarıştırma peşinde. Daha da bir şey demem sadece kaçarım bu konudan.
Durumum çok sacma biliyorum ama artik gına geldi. Bi kuzenim var ayni zamanda evlendik. Eşi polis kendi okumadi. Ev almışlar ama tayin dolayısıyla baska sehirde oturuyolar. Ne zaman gorussek bizim surda evimiz var. Benim uzerime biliyosun esim doguya gidince maasi daha da artacak suan bile 5 bin aliyo. Ailesi benim uzerime cok düşüyo. Esim beni cok seviyo. Eşi de eve gelince yarim saat sesin cikmasin diyen adam.(bi demet cicek bile almamis evlendiklerinden veri esim bunları bana karsi asla ihmal etmez)Düğünde dogru düzgün bisey almadilar bile ona.Hep bu laflar artık bıktım resmen. Ben yüksek lisans yapan biriyim esim akademisyen. Evimiz yok ama onlardan cok daha iyi sartlarda yasiyoruz şükür. Ama oyle bi anlatiyo ki ben bile kendimden suphe ediyorum artik alt etmek istiyorum düşünün uyuz oldum çünkü. Nasıl başa cikicam ben bununla.?
öğrenci yazıyor profilinizde merak ettim mesleğiniz nedir de bir polisi yanınıza yakıştırmıyorsunuz?
Polislere niye laf ettinki ablam ya? 4 bine 5 binede az diyorsun sen nerde yasiyorsun? Buarada polis esim filan yok..
Ooo Pammık Premsemsesss polislerde kuyruk olmuş seni bekliyorlar zati
Bunu sizin gibi hala niteliği oluşmamış birinden okumak çok şaşırtıcı.Adam gayet nitelik sahibi profilinde nitelik sahibi olmayan sizsiniz bence :)Felsefe zırvalarından da hiç hoşlanmam.Görevi bizlerin güvenliğini sağlamak olan birine niteliksiz demekde ancak sizin gibi nitelik sahibi olmayan birine yakışır.Nicelikten cok niteliğe önem verdiğim için polislerin kuyruk olmasını istemem.
Yaaa kesinlikle haklısın. Ben hava atacak olsam cok fazlasini yapabilirim. Esimin şirket hisseleri var geliri akademisyen maaşının cok ustunde (esleri konusacaksak eğer)Ama kendimi öne surmek istemiyorum. Ayrica baktim yeni baslayan bi polisin maasi 5000 i bulmuyo bile.
Hey sen ?! Laflarina dikkat et ban yemisin zaten sagda solda polisi askeri asagilamayin .Nicelikten cok niteliğe önem verdiğim için polislerin kuyruk olmasını istemem.
Bunu sizin gibi hala niteliği oluşmamış birinden okumak çok şaşırtıcı.Adam gayet nitelik sahibi profilinde nitelik sahibi olmayan sizsiniz bence :)Felsefe zırvalarından da hiç hoşlanmam.Görevi bizlerin güvenliğini sağlamak olan birine niteliksiz demekde ancak sizin gibi nitelik sahibi olmayan birine yakışır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?