Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek İnfertilitesieşinin morfoloji bozuklu %5 olupta hamile kalan varmı arkadaşlar
benim eşimin sperm sayısı 9 milyondu morfoloji % 1 di aşılama ile hamile kaldım ama şu sıralar beta hcgmde düşüş var kritik yani hayırlısı bakalım zamanla ne olacağını anlarız
benim eşimin sperm sayısı 9 milyondu morfoloji % 1 di aşılama ile hamile kaldım ama şu sıralar beta hcgmde düşüş var kritik yani hayırlısı bakalım zamanla ne olacağını anlarız
beta hcg düşmeye devam ediyor artık hamilelik belirtilerimde kaybolmaya başladı. diyorumki acaba aşılama falan uğraşmadan preimplantasyon genetik tanı ile tüp bebek tedaviye mi başlasam antalyada varmıki genetik tanı yapan yer araştırmak lazım
benim eşiminde sperm morfolojisi %2 maalesef..dr.gidioruz.aşılama yapılacak inşallah bu ay sonunda..iğne kullanmaya başladım.Allah isteyen herkese nasib eder inşallah...
özel bir tüp bebek merkezine gittik..sperm analizi yapıldı..elimize bir kağıt tutuşturdular.değerleri %0 ,normal sperm %0 vs.sayı 1 milyon..dr öyle bir konuştu ki umut denen bir şey kalmadı bende..şoktayım , tüp bebek bile imkansız gibi bir şey dedi..ama 1 tane bile spermin olması da iyi bir şey dimi , umut işte...Allahım yardımcımız olsun ne diyim ,başka yerlere de gideceğiz ..
canlar benim eşimin morf. %3 idi.3 düşüğüm oldu çok şükür en son hamilelik sıkıntılı ama iyi oldu ve oğlum şu an 5 aylık Rabbime şükürler olsun. Allah tan ümit kesilmez. Dr lar düşüklerin eşinden kaynaklanıyor diyordu kaynana ve ailesi kabul etmiyordu sorun bendeymiş. Hatırladıkça sinir oluyorum Allah ın belaları